HTPC vs Media Players. Ο πόλεμος ξεκίνησε!!

Η μαγαλη πλακα ειναι οτι, βλεποντας την ηττα να πλησιαζει, οι μιντιακηδες αρχισαν τα ταχα μου, " να μετρησουμε καταναλωσεις", " βλεπουμε με ενα κλικ", "το κουβαλημα κανει μπρατσα", "οι ανεμιστηρες κανουν θορυβο", "βλεπουμε με μιση τιμη" και αλλα ανεκδοτα.
Κανεις φυσικα δεν ξεστομισε "παιζουμε καλυτερα", μιας και αυτο ειναι το ζητουμενο!!

Κυριοι, μπριζολα ψηνεις και στο φουρνο αλλα και στο καρβουνο!!
Προτιμαμε λοιπον περισσοτερη προετοιμασια γιατι το αποτελεσμα μας δικαιωνει.
Ετοιμαστειτε γιατι δεν θα δειξουμε ελεος!!! :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

TAKE NO PRISONERS!!!! :flipout::flipout:

Η μαγαλη πλακα ειναι οτι, βλεποντας την ηττα να πλησιαζει, οι μιντιακηδες αρχισαν τα ταχα μου, " να μετρησουμε καταναλωσεις", " βλεπουμε με ενα κλικ", "το κουβαλημα κανει μπρατσα", "οι ανεμιστηρες κανουν θορυβο", "βλεπουμε με μιση τιμη" και αλλα ανεκδοτα.
Κανεις φυσικα δεν ξεστομισε "παιζουμε καλυτερα", μιας και αυτο ειναι το ζητουμενο!!

Ετοιμαστειτε γιατι δεν θα δειξουμε ελεος!!! :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Ακόμα και έτσι να είναι πόσοι απο εσάς έχετε καλιμπραρισμενη tv/προβολεα για να δείτε τις διάφορες; Και πόσοι έχετε reference tv/προβολεα;

Σηκωστε χέρια να σας βλέπω!
Μέχρι να δείτε ταινία εσείς εμείς την έχουμε δει ήδη, εχουμε φάει την μπριζολα σας, και έχουμε ψησει και το διπλανο γκομενακι για ποτό...παιξτε με τις ρυθμίσεις σας τώρα..

Last edited:
Ακόμα και έτσι να είναι πόσοι απο εσάς έχετε καλιμπραρισμενη tv/προβολεα για να δείτε τις διάφορες; Και πόσοι έχετε reference tv/προβολεα;

Θα εκπλαγεις με το ποσους αρρωστους εχει εδω μεσα :)

ok then ...

ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ !

Επισης παιζει πολυ σοβαρα να εχουμε πιο αψεγαδιαστη κινηση απο ενα random htpc που εχει τα σπασιματακια του λογω buffering κλπ Αυτα δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου μιας και τα εχω ζησει στα htpc των Dimitrakoudis :p , takisot :p και πάρα πολυ εντονα στο htpc του Spcav :p .Επισης μηχανακια τυπου ION2/Fusion δεν αποτελουν καμμια απολυτως απειλη για τα αριστα media player μας ...
Βεβαια ειμαι σιγουρος οτι ο Κος Δημητρακουδης θα τηρησει τον λογο του και θα φροντισει "να μην αφησει τιποτα στην τυχη".Aυτο ομως δεν αποτελει δυστυχως defacto για ολα τα htpc πλην αυτου που θα παρουσιασει η htpc κατηγορια ...

Last edited:
Χέρια δε βλέπω...

Πόσοι έχετε αρκετά αξιόλογα μέσα προβολής εικόνας και αναπαραγωγής ήχου και τα ταΐζετε με 23,976, HD Audio (όλα ε... όχι τα μισά) με νόμιμο software και εύκολα (σε δυό λεπτά θα δω την τάδε ταινία, πατάω το κουμπί και βγαίνει η χοντρή!)

Και όλα αυτά τα φτιάξατε μόνοι σας βέβαια... και δεν αλλάξατε κάρτα το τελευταίο χρόνο! Αν είναι να πληρώσατε άλλα 1000Ε σε ειδικούς και αναβαθμίσεις υπάρχουν και άλλες λύσεις πέραν του mp...

:D

Last edited:
Απάντηση: Re: HTPC vs Media Players. Ο πόλεμος ξεκίνησε!!

ok then ...

Επισης παιζει πολυ σοβαρα να εχουμε πιο αψεγαδιαστη κινηση απο ενα random htpc που εχει τα σπασιματακια του λογω buffering κλπ Αυτα δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου μιας και τα εχω ζησει στα htpc των Dimitrakoudis :p , takisot :p και πάρα πολυ εντονα στο htpc του Spcav :p .Επισης μηχανακια τυπου ION2/Fusion δεν αποτελουν καμμια απολυτως απειλη για τα αριστα μηχανακια μας ...
Βεβαια ειμαι σιγουρος οτι ο Κος Δημητρακουδης θα τηρησει τον λογο του και θα φροντισει "να μην αφησει τιποτα στην τυχη"

Φιλαρακο, οπως θυμασαι στο σπιτι μου δεν παιζουν σπασιματα και παπαριες μαριτσα μου, σταματα να μας διαβαλεις Πινοκιο, ε Πινοκιο! :D

Re: Απάντηση: Re: HTPC vs Media Players. Ο πόλεμος ξεκίνησε!!

Φιλαρακο, οπως θυμασαι στο σπιτι μου δεν παιζουν σπασιματα και παπαριες μαριτσα μου, σταματα να μας διαβαλεις Πινοκιο, ε Πινοκιο! :D

η αληθεια ειναι οτι στο σπιτι σου ειχα δει την καλυτερη κινηση απο τα 3 ... but still ...

ΟΚ, άλλη μια φορά..

Εδώ μας απασχολεί η ποιότητα εικόνας που δίνουν τα μηχανήματα.

Τι θα την κάνει ο καθένας μας μετά αποτελεί αυστηρά προσωπικό θέμα του, όπως και το πόσα έχει "σκάσει" σε software, μηχανήματα και ειδικούς..

Οπότε, δεν ψάχνουμε το value for money. Ψάχνουμε το απόλυτο.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας αποφασίζει με τα δικά του κριτήρια..

Απάντηση: Re: HTPC vs Media Players. Ο πόλεμος ξεκίνησε!!

ok then ...

Επισης παιζει πολυ σοβαρα να εχουμε πιο αψεγαδιαστη κινηση απο ενα random htpc που εχει τα σπασιματακια του λογω buffering κλπ Αυτα δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου μιας και τα εχω ζησει στα htpc των Dimitrakoudis :p , takisot :p και πάρα πολυ εντονα στο htpc του Spcav :p .Επισης μηχανακια τυπου ION2/Fusion δεν αποτελουν καμμια απολυτως απειλη για τα αριστα media player μας ...
Βεβαια ειμαι σιγουρος οτι ο Κος Δημητρακουδης θα τηρησει τον λογο του και θα φροντισει "να μην αφησει τιποτα στην τυχη".Aυτο ομως δεν αποτελει δυστυχως defacto για ολα τα htpc πλην αυτου που θα παρουσιασει η htpc κατηγορια ...

Εσύ μάνα μου ή από μπαν ή από φέιζερ θα πας, δεν την γλυτώνεις... :flipout: :flipout:

:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HTPC vs Media Players. Ο πόλεμος ξεκίνησε!!

η αληθεια ειναι οτι στο σπιτι σου ειχα δει την καλυτερη κινηση απο τα 3 ... but still ...

Και τι θες να πεις, οτι εχεις καλυτερη κινηση απο το χαζοκουτο σου; :p
Το 24fps judder ειναι δεδομενο, αν δεν παιξει τεχνικη interpolation.

Re: Απάντηση: Re: HTPC vs Media Players. Ο πόλεμος ξεκίνησε!!

Εσύ μάνα μου ή από μπαν ή από φέιζερ θα πας, δεν την γλυτώνεις... :flipout: :flipout:

:ernaehrung004:

Aφου επιτηδες το κανω! :p
Απλα για να ξερουν αυτοι που διαβαζουν οτι πολλα γινονται χωρις να γραφονται ...

Για την άρρωστια σας, σας προτεινω 5ημερο εσωκλειστοι σε δωματιο βρωμικου μοτελ με reference μωρό, να σας ισοσταθμισει λιγο, για να μην ρυθμιζετε κάθε λίγο και λιγάκι συσκευές... Ασε που μετα, θα τα βλέπετε όλα reference!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HTPC vs Media Players. Ο πόλεμος ξεκίνησε!!

Και τι θες να πεις, οτι εχεις καλυτερη κινηση απο το χαζοκουτο σου; :p
Το 24fps judder ειναι δεδομενο, αν δεν παιξει τεχνικη interpolation.

Δεν αναφερομαι στο κλασσικο judder των 24p