- 17 June 2006
- 12,626
Ρε, τι μούκανες νάξερες...
Είδα σε HD ένα βίντεοκλιπ με την Τζέσικα Σίμπσον.
(δεν συνεχίζω την περιγραφή γιατί θα φάω BAN)
Είδα σε HD ένα βίντεοκλιπ με την Τζέσικα Σίμπσον.
(δεν συνεχίζω την περιγραφή γιατί θα φάω BAN)
Ενετοπίσθει ο ειδήμων λοιπόν!Επειδή ο ''ειδήμων'' φίλος του Δημήτρη είμαι εγώ, που κάθε άλλο παρά ειδήμων είμαι, θεωρώ χρέος μου να εξηγήσω πως προήλθε το ''περίμενε λίγο''.
Ο Δημήτρης μου είπε ότι θέλει να φτιάξει ένα HTPC και, μάλιστα από τηλεφώνου, του έδωσα και τη δική μου γνώμη για το hardware. Μου είπε, επίσης, ότι μέσα στο καλοκαίρι το βλέπει ''χλωμό'' να ασχολείται, διότι δεν θα καθίσει να βλέπει ταινίες και να δοκιμάζει softwares καλοκαιριάτικα. Έτσι, λοιπόν, συμφώνησε να προβεί στην αγορά του μετά το καλοκαίρι, που και περισσότερο χρόνο θα έχει και πιο ορεξάτος για πειραματισμούς θα είναι. Εκεί, λοιπόν, πήγαινε το ''περίμενε''. Τώρα, αν από αυτό το ''περίμενε'', κερδίσει και ένα-δύο κατοστάρικα για να τα φάει σε παγωτά με την οικογένειά του, που είναι το κακό δεν καταλαβαίνω..........
Εντελώς φιλικά και προς διάλυση κάθε παρεξηγήσεως.![]()
![]()
το ποντικι ειναι απαραιτητο για καποια πραγματα.....αν δε σε βαραινει το κοστος παρε την εκδοση με το οθονακι μιας και θα γλυτωσεις τον κοπο να το ξαναστησεις αργοτερα αν θες να το λειτουργησεις σαν MEDIA CENTER .
Η intel ειναι μονοδρομος δυστηχως αυτη τη στιγμη.
2400 ή 2600?
Το ʽΗ Intel είναι μονόδρομοςʼ πάει στην επιλογή CPU και όχι αναγκαστικά και μητρικής.
Και αυτό λόγω της καλύτερης υποστήριξης των Core 2 Duo από τα προγράμματα αναπαραγωγής SD / HD.
Τώρα όσον αφορά την μητρική από πλευράς απόδοσης δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές (αν μιλάμε για την μεσαία κατηγορία της τάξης των 100 ).
Μία πολύ καλή λύση είναι η Intel DP35DPM που τα έχει όλα με ένα μόνο μείον: Την απουσία δυνατότητας O/C (τουλάχιστον με ʽάμεσοʼ τρόπο) – σε αυτό δεν έχει αλλάξει η Intel.
Αν θες o/c δυνατότητες πας σε κάποια άλλη τύπου GB, MSI etc.
Από πλευράς chipset το πιο φρέσκο είναι το P35 αλλά με μηδαμινές διαφορές ταχύτητες από τα ʽπαλιότεραʼ 965.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510614Αν το 3D ενδιαφέρει έστω και λίγο, σαφώς 2600.
Όπως έχω ξαναγράψει, προσωπικά θεωρώ την 2600ΧΤ 512ΜΒ SILENT με περίπου ~120 την πιο ισορροπημένη λύση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.