HTProjectors VW60 vs. BlackWing II (RS1) by Andrea Manuti

Καλό θα ήταν Μπάμπη αν δε βαριέσαι να τραβήξεις και μια φωτογραφία του συγκεκριμένου σκρινσοτ και να το βάλεις εδω...

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον...

Re: Απάντηση: HTProjectors VW60 vs. BlackWing II (RS1) by Andrea Manuti

Λοιπόν.... :nounder:
Ο Μανούτι δεν ξέρω τι έχει κάνει αλλά... άσε να μην το πώ...
Επειδή ήμουνα σίγουρος οτι κάτι δεν πάει καλά, μόλις μπήκα στο σπίτι, εντελώς νηστικός, αποφάσισα να προσπαθήσω να δώ τι συμβαίνει.
Ανοίγω την Pioneer και πάω στο συγκεκριμένο σημείο της ταινίας, αυτό που ανέβασε ο Μανώλης.
Τα χρώματα ήταν ακριβώς αυτά που φαίνονται και στην εικόνα του Μανώλη.
Μετά ανοίγω τον D-ILA.... Ακριβώς ίδια εικόνα, ακριβώς ίδια χρώματα.
Τρελάθηκα....
Που είναι ρε παιδί μου λέω ο κόκκινος τοίχος; Τί χροιές του ξύλου και φυσικότητες μας λέει, ο άνθρωπος βλέπει άλλα αντ' άλλων. Μα είναι δυνατόν; :bang:
Θα μπορούσα να υποθέσω οτι δεν είναι καλός στη φωτογράφιση... Θα μπορούσα άν ήταν δύο διαφορετικές φωτογραφίες. Στην ίδια φωτογραφία όμως, με χωρισμένη την οθόνη μισή-μισή δεν μπορεί να τραβάει τον ένα προβολέα σωστά και τον άλλο λάθος. Δεν γίνεται.
Άρα; Τί έχει γίνει;
Μακάρι να ήξερα. Μακάρι να ήξερα πως τα κατάφερε ο ένας να δείχνει (ανύπαρκτο) κόκκινο κι ο άλλος πράσινο.
Όσοι θέλετε να κάνετε το ίδιο τεστάκι, όποιο προβολέα κι αν έχετε, βάλτε μέσα το DVD και πηγαίνεται στην αρχή του chapter 12 (νομίζω). Εκεί θα δείτε τι σας λέω.
Το οτι εγώ έχω το απλό DVD κι ο Μανούτι το HD-DVD δεν αλλάζει σχεδόν τίποτε... Απλά το λέω για να μην μου το πείτε.

Μα, γινονται τετοιες δουλειες νηστικος ??
-bye-

Απάντηση: Re: HTProjectors VW60 vs. BlackWing II (RS1) by Andrea Manuti

Μα, γινονται τετοιες δουλειες νηστικος ??
-bye-

Έλα ντέ.... Δεν άντεχα όμως....

Καλό θα ήταν Μπάμπη αν δε βαριέσαι να τραβήξεις και μια φωτογραφία του συγκεκριμένου σκρινσοτ και να το βάλεις εδω...

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον...

Κάποια στιγμή θα το κάνω... Όντως θα είχε ενδιαφέρον αλλά νωρίτερα ήταν μεσημέρι ακόμα και το δωμάτιο δεν σκοτεινιάζει.. Τώρα έχει την Ελλαδάρα...
Κάποια στιγμή θα το κάνω όμως...
Όπως ειπα και πρίν όμως ο καθένας που έχει την ταινία μπορεί να το κάνει... Έχει δεν έχει προβολέα. Και στον προβολέα και στην τηλεόραση και στο PC το πράσινο είναι πράσινο.. Άντε να διφέρει λίγο η απόχρωση.. Κόκκινο πάντως δεν γίνεται με τίποτε (;)

Λοιπόν....
Το μάτς τελείωσε, η Ελλαδάρα κέρδισε κι εγώ όπως υποσχέθηκα τράβηξα δύο screen shots, το πρώτο από την Pioneer και το δεύτερο από τον D-ILA για να κάνουμε τις συγκρίσεις...
Τα σχόλια δικά σας...

Attachments

• IMG_3823Pioneer1.jpg
    IMG_3823Pioneer1.jpg
    45.4 KB · Views: 60
  • IMG_3826Dila.jpg
    IMG_3826Dila.jpg
    52.6 KB · Views: 61

Λοιπόν....
Το μάτς τελείωσε, η Ελλαδάρα κέρδισε κι εγώ όπως υποσχέθηκα τράβηξα δύο screen shots, το πρώτο από την Pioneer και το δεύτερο από τον D-ILA για να κάνουμε τις συγκρίσεις...
Τα σχόλια δικά σας...
Ρε συ λίγο μικρή δεν είναι η Pio :2thumb22sup: ? δε ξέρω εμένα μου αρέσει περισσότερα η φωτο από το προβολι SIZE DOES MATTER :worshippy::worshippy::worshippy:

Μετα από τόσο καιρό δεν έχεις μάθει να φωτογραφίζεις.:Banane0::Banane0:

Ρε συ λίγο μικρή δεν είναι η Pio :2thumb22sup: ? δε ξέρω εμένα μου αρέσει περισσότερα η φωτο από το προβολι SIZE DOES MATTER :worshippy::worshippy::worshippy:

Έμ, δε φταίτε εσείς... Εγώ φταίω που καθόμουνα βραδιάτικα στις 1 να βγάλω φωτογραφίες να σας δείξω.... :rifle:

Ού να μου χαθείτε...
icon10.gif

Λοιπόν....
Τα σχόλια δικά σας...

Εγω ενα εχω να πω..........

ΩΡΑΙΟΣ ΤΟΙΧΟΣ!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Στην πρωτη φωτο παντως, ο τοιχος εχει πεπλο...

Αμ δεν ειναι ο τοιχος που εχει πεπλο..

Η οθονη ειναι.

"Πεπλωδης". Οποτε οτι και να κρεμασει .....

Μετα από τόσο καιρό δεν έχεις μάθει να φωτογραφίζεις.:Banane0::Banane0:

Πάνω που θα έλεγα το ίδιο για τον Μανούτι...

Ερώτηση: Η κοπέλα στο μπάκγραουντ πρέπει να ξεχωρίζει τόσο έντονα όπως στα σκρινσοτς του Μπάμπη ή να είναι αχνή όπως στου μανούτι και στο σκρινσοτ του Μανώλη;;;

Υ.Γ. Παρατηρήσατε ότι ο Μπάμπης έχει αντιγράψει στον τοίχο του την τεχνοτροπία του τοίχου στην ταινία;;; Ή μήπως η παιονίρ έβγαλε τόσο εξελιγμένο ambilight;;;

Last edited:
Απάντηση: Re: HTProjectors VW60 vs. BlackWing II (RS1) by Andrea Manuti

Σε σχέση με την πραγματικότητα, φυσικότητα, αυτό που ήθελε ν' αποτυπώσει ο σκηνοθέτης...

Την πραγματικότητα την δείχνει η KURO :music-smiley-005: και την επιβεβαιώνει το μηχάνημα αναφοράς (D-ILA)... :2thumb22sup:

(Τελικά μάλλον είναι σοβαρή η κατάστασή μου.... :joker:)

Σε σχέση με την πραγματικότητα, φυσικότητα, αυτό που ήθελε ν' αποτυπώσει ο σκηνοθέτης...

..κατι το οποιο δεν μπορουμε να ξερουμε, μιας και ουτε ειμασταν στην αλλη πλευρα του διαδρομου, αλλα ουτε και ξερουμε τι ηθελε να αποτυπωσει ο σκηνοθετης....

Οποτε, ας αφησουμε τα "πρεπει" λεω εγω...

..κατι το οποιο δεν μπορουμε να ξερουμε, μιας και ουτε ειμασταν στην αλλη πλευρα του διαδρομου, αλλα ουτε και ξερουμε τι ηθελε να αποτυπωσει ο σκηνοθετης....

Οποτε, ας αφησουμε τα "πρεπει" λεω εγω...

Μάλιστα...
Καλύφτηκα πλήρως...

Re: Απάντηση: Re: HTProjectors VW60 vs. BlackWing II (RS1) by Andrea Manuti

Την πραγματικότητα την δείχνει η KURO :music-smiley-005: και την επιβεβαιώνει το μηχάνημα αναφοράς (D-ILA)... :2thumb22sup:

(Τελικά μάλλον είναι σοβαρή η κατάστασή μου.... :joker:)

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσσσσοτερο μαζι σου !!!

(Σχετικα με την "σοβαροτητα" της καταστασης σου) :flipout:

Πέρα από την πλάκα τώρα.....
Ας μην επικενρωθούμε στο πόσο φωτεινή ή σκοτεινή είναι η εικόνα γιατί η δικές μου με του Μανώλη είναι διαφορετικά καρέ.
Όσο προχωράει η κοπέλα (πχ στις δικές μου) ο φωτισμός είναι πιό έντονος. Για να μην πώ και για το χρόνο "έκθεσης" της κάθε μηχανής... (Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Μανώλη γιατί είναι screen capture, μιλάω για τις αντίστοιχες του Μανούτι).

Το θέμα μας είναι το χρώμα του τοίχου... Κι εκεί κάτι παίζει... Κάτι υποψιάζομαι αλλά...

Last edited:

Εγω ενα εχω να πω..........

ΩΡΑΙΟΣ ΤΟΙΧΟΣ!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Eσυ να ξαναπεις εκεινο πουχες πει :

Οτι κανουμε πλακα οταν κρινουμε φωτογραφιες .....αντι να δουμε τα μηχανηματα live.

Και αμα κρινω κι απο την απαραμιλλη φωτογραφικη τεχνικη
του Μπαμπη :flipout:
που κοντραρει στα στα ισια αυτη του Manuti
ε τοτε ειναι η ωρα του ανεκδοτου.