Λοιπόν.... :nounder:
Ο Μανούτι δεν ξέρω τι έχει κάνει αλλά... άσε να μην το πώ...
Επειδή ήμουνα σίγουρος οτι κάτι δεν πάει καλά, μόλις μπήκα στο σπίτι, εντελώς νηστικός, αποφάσισα να προσπαθήσω να δώ τι συμβαίνει.
Ανοίγω την Pioneer και πάω στο συγκεκριμένο σημείο της ταινίας, αυτό που ανέβασε ο Μανώλης.
Τα χρώματα ήταν ακριβώς αυτά που φαίνονται και στην εικόνα του Μανώλη.
Μετά ανοίγω τον D-ILA.... Ακριβώς ίδια εικόνα, ακριβώς ίδια χρώματα.
Τρελάθηκα....
Που είναι ρε παιδί μου λέω ο κόκκινος τοίχος; Τί χροιές του ξύλου και φυσικότητες μας λέει, ο άνθρωπος βλέπει άλλα αντ' άλλων. Μα είναι δυνατόν; :bang:
Θα μπορούσα να υποθέσω οτι δεν είναι καλός στη φωτογράφιση... Θα μπορούσα άν ήταν δύο διαφορετικές φωτογραφίες. Στην ίδια φωτογραφία όμως, με χωρισμένη την οθόνη μισή-μισή δεν μπορεί να τραβάει τον ένα προβολέα σωστά και τον άλλο λάθος. Δεν γίνεται.
Άρα; Τί έχει γίνει;
Μακάρι να ήξερα. Μακάρι να ήξερα πως τα κατάφερε ο ένας να δείχνει (ανύπαρκτο) κόκκινο κι ο άλλος πράσινο.
Όσοι θέλετε να κάνετε το ίδιο τεστάκι, όποιο προβολέα κι αν έχετε, βάλτε μέσα το DVD και πηγαίνεται στην αρχή του chapter 12 (νομίζω). Εκεί θα δείτε τι σας λέω.
Το οτι εγώ έχω το απλό DVD κι ο Μανούτι το HD-DVD δεν αλλάζει σχεδόν τίποτε... Απλά το λέω για να μην μου το πείτε.
Μα, γινονται τετοιες δουλειες νηστικος ??
![]()
Καλό θα ήταν Μπάμπη αν δε βαριέσαι να τραβήξεις και μια φωτογραφία του συγκεκριμένου σκρινσοτ και να το βάλεις εδω...
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον...
Λοιπόν....
Τα σχόλια δικά σας...
Μετα από τόσο καιρό δεν έχεις μάθει να φωτογραφίζεις.:Banane0::Banane0:
Ρε συ λίγο μικρή δεν είναι η Pio :2thumb22sup: ? δε ξέρω εμένα μου αρέσει περισσότερα η φωτο από το προβολι SIZE DOES MATTER :worshippy::worshippy::worshippy:Λοιπόν....
Το μάτς τελείωσε, η Ελλαδάρα κέρδισε κι εγώ όπως υποσχέθηκα τράβηξα δύο screen shots, το πρώτο από την Pioneer και το δεύτερο από τον D-ILA για να κάνουμε τις συγκρίσεις...
Τα σχόλια δικά σας...
Ρε συ λίγο μικρή δεν είναι η Pio :2thumb22sup: ? δε ξέρω εμένα μου αρέσει περισσότερα η φωτο από το προβολι SIZE DOES MATTER :worshippy::worshippy::worshippy:
Λοιπόν....
Το μάτς τελείωσε, η Ελλαδάρα κέρδισε κι εγώ όπως υποσχέθηκα τράβηξα δύο screen shots, το πρώτο από την Pioneer και το δεύτερο από τον D-ILA για να κάνουμε τις συγκρίσεις...
Τα σχόλια δικά σας...
Στην πρωτη φωτο παντως, ο τοιχος εχει πεπλο...
Τι παει να πει "πρεπει" ?
Σε σχέση με την πραγματικότητα, φυσικότητα, αυτό που ήθελε ν' αποτυπώσει ο σκηνοθέτης...
Σε σχέση με την πραγματικότητα, φυσικότητα, αυτό που ήθελε ν' αποτυπώσει ο σκηνοθέτης...
..κατι το οποιο δεν μπορουμε να ξερουμε, μιας και ουτε ειμασταν στην αλλη πλευρα του διαδρομου, αλλα ουτε και ξερουμε τι ηθελε να αποτυπωσει ο σκηνοθετης....
Οποτε, ας αφησουμε τα "πρεπει" λεω εγω...
Την πραγματικότητα την δείχνει η KURO :music-smiley-005: και την επιβεβαιώνει το μηχάνημα αναφοράς (D-ILA)... :2thumb22sup:
(Τελικά μάλλον είναι σοβαρή η κατάστασή μου.... :joker![]()
Εγω ενα εχω να πω..........
ΩΡΑΙΟΣ ΤΟΙΧΟΣ!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.