HTProjectors VW60 vs. BlackWing II (RS1) by Andrea Manuti

Sony VPL-VW60
Home Theater Projector

Evan Powell, October 22, 2007
ProjectorCentral.com

http://www.projectorcentral.com/sony_vw60_home_theater_projector.htm

"The JVC RS1 is worth the premium you will pay for it. When set up side by side with the VW60, the RS1 shows deeper blacks, more brilliant highlights, better color saturation, more accurate color, and overall a brighter picture. The RS1 is clearly the more formidable of the two projectors."

Αυτά τα ολίγα για να μην κοιμηθούν σήμερα κάποιοι...:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Άκυρο για την Πέμπτη :ernaehrung004:

εγω ενα συμπερασμα εβγαλακαι επιτρεψτε μου να το καταθεσω
σε λιγο καιρο δυο πραγματα θα μας απασχολουν σε θεματα προβολεων 1080ρ

1. η τιμη αγορας του
2 αν ειναι ρυθμισμενος απο τον Μανωλη Καστρουνη ή τον Manuti

Sony VPL-VW60
Home Theater Projector
Evan Powell, October 22, 2007
ProjectorCentral.com

http://www.projectorcentral.com/sony_vw60_home_theater_projector.htm

"The JVC RS1 is worth the premium you will pay for it. When set up side by side with the VW60, the RS1 shows deeper blacks, more brilliant highlights, better color saturation, more accurate color, and overall a brighter picture. The RS1 is clearly the more formidable of the two projectors."

Αυτά τα ολίγα για να μην κοιμηθούν σήμερα κάποιοι...:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Το internet είναι Παράδεισος... Ότι θές να βρείς το βρίσκεις...
Βάζεις στοίχημα πως άμα ψάξω λίγο θα σου βρώ αντίθετα συμπεράσματα; Εύκολα.
Ένα θα σας πώ. Όχι οτι ανακάλυψα την Αμερική, το έχουμε πεί χιλιάδες φορές εδώ μέσα. Απλά το υπενθυμίζω για τους καινούριους και να το εμπεδώσουν οι παλιοί.
Διάβασε για να περάσεις την ώρα σου και δές για να αγοράσεις.

Όταν έρθεις για πρώτη φορά στην Αθήνα λογικό είναι να ανοίξεις το "Αθηνόραμα". Μετά από πολύ καιρό όμως ξέρεις που θα πάς και ξέρεις καί τί θα φάς.
Βεβαίως δεν πάνε όλοι στο ίδιο μαγαζί, αλλοίμονο... Είπαμε, υπάρχει και το προσωπικό γούστο.

Ανάμεσα στο σχόλια που διαβάζω στο avsforum για το review του Sony στο Projector Central.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=927039

Did they even turn it on, or just read the spec sheet?
:BDGBGDB55:

(yawns) I can guess this one before I read it. Let me guess. The Black Pearl has sunk!
:BDGBGDB55:

Μου φαίνεται πάλι το avclub θα βγάλει το φίδι από την τρύπα :antlers:

Το internet είναι Παράδεισος... Ότι θές να βρείς το βρίσκεις...
Βάζεις στοίχημα πως άμα ψάξω λίγο θα σου βρώ αντίθετα συμπεράσματα; Εύκολα.
Ένα θα σας πώ. Όχι οτι ανακάλυψα την Αμερική, το έχουμε πεί χιλιάδες φορές εδώ μέσα. Απλά το υπενθυμίζω για τους καινούριους και να το εμπεδώσουν οι παλιοί.
Διάβασε για να περάσεις την ώρα σου και δές για να αγοράσεις.

Όταν έρθεις για πρώτη φορά στην Αθήνα λογικό είναι να ανοίξεις το "Αθηνόραμα". Μετά από πολύ καιρό όμως ξέρεις που θα πάς και ξέρεις καί τί θα φάς.
Βεβαίως δεν πάνε όλοι στο ίδιο μαγαζί, αλλοίμονο... Είπαμε, υπάρχει και το προσωπικό γούστο.

Μπάμπη δεν έχεις άδικο, αλλά δεν είναι ότι πιο εύκολο να δεις κάποιον Projector πριν τον αγοράσεις. Εντάξει τον Sony πιστεύω ότι κάπου θα μπορούσα να τον δω. Αλλά σε αντιπαράθεση με τον JVC χλωμό το κόβω.
Και όπως γράφει και ο ακατανόμαστος :smash: στο projector central, αν δεις τον Sony μόνο του θα ενθουσιαστείς. Ε αυτό εμένα μου φτάνει καθώς στο σπίτι δεν θα έχω 2 προβολείς αλλά έναν. Τώρα αν ο JVC είναι 10% καλύτερος ας είναι. Αν αυτό που βλέπω με ενθουσιάζει είμαι ΟΚ.

Θα σου πω κάτι πολύ απλό. Όταν ήρθα και είδα τον DILA σπίτι σου, πραγματικά ενθουσιάστηκα. Έχοντας στο σπίτι τον epson tw700 (μόλις αγορασμένος) είχα μια ανησυχία μήπως δεν μπορώ να τον αντέξω με τίποτα. Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι όταν έβαλε ο Μανώλης το χεράκι του ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστιόμουν τις ταινιούλες μου. Τώρα γιατί τον πούλησα? Για την έλλειψη 24p. Για τίποτα άλλο. Ε και μιας που είχα τα χρήματα αυτή την εποχή είπα να πάρω έναν Projector να καθαρίσω για μερικά χρονάκια. Τώρα αν με δείτε σε λίγο καιρό να τον βγάζω στο σφυρί, ρίξτε μου όσες ντομάτες θέλετε γιατί πραγματικά θα τις αξίζω! :Banane0:

Μπάμπη δεν έχεις άδικο, αλλά δεν είναι ότι πιο εύκολο να δεις κάποιον Projector πριν τον αγοράσεις. Εντάξει τον Sony πιστεύω ότι κάπου θα μπορούσα να τον δω. Αλλά σε αντιπαράθεση με τον JVC χλωμό το κόβω.
Και όπως γράφει και ο ακατανόμαστος :smash: στο projector central, αν δεις τον Sony μόνο του θα ενθουσιαστείς. Ε αυτό εμένα μου φτάνει καθώς στο σπίτι δεν θα έχω 2 προβολείς αλλά έναν. Τώρα αν ο JVC είναι 10% καλύτερος ας είναι. Αν αυτό που βλέπω με ενθουσιάζει είμαι ΟΚ.

Θα σου πω κάτι πολύ απλό. Όταν ήρθα και είδα τον DILA σπίτι σου, πραγματικά ενθουσιάστηκα. Έχοντας στο σπίτι τον epson tw700 (μόλις αγορασμένος) είχα μια ανησυχία μήπως δεν μπορώ να τον αντέξω με τίποτα. Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι όταν έβαλε ο Μανώλης το χεράκι του ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστιόμουν τις ταινιούλες μου. Τώρα γιατί τον πούλησα? Για την έλλειψη 24p. Για τίποτα άλλο. Ε και μιας που είχα τα χρήματα αυτή την εποχή είπα να πάρω έναν Projector να καθαρίσω για μερικά χρονάκια. Τώρα αν με δείτε σε λίγο καιρό να τον βγάζω στο σφυρί, ρίξτε μου όσες ντομάτες θέλετε γιατί πραγματικά θα τις αξίζω! :Banane0:

Εγώ μαζί σου είμαι... Συμφωνώ απόλυτα.. Μάλιστα πιστεύω οτι στο σπίτι σου μπορείς να έχεις μια αξιοπρεπέστατη εικόνα και με προβολέα λίγο πάνω από το χιλιάρικο...
Όσο για τον 60-άρη που αγόρασες χωρίς να τον δείς, σε πληροφορώ οτι κι εγώ είχα πουλήσει τον Ruby πρίν δώ τον D-ILA. Μπορεί να περιμένω και να φωνάζω "δείτε πρίν αγοράσετε" γιατί αυτό είναι το σωστό αλλά άλλο το τι λέμε κι άλλο το τι κάνουμε. Δάσκαλε που δίδασκες δηλαδή...
Σημασία έχει όμως οτι για να χαρείς την μεγάλη οθόνη στο σπίτι σου δεν χρειάζεται απαραίτητα ούτε JVC ούτε SONY...
Αν όμως είσαι "άρρωστος" δεν σου φτάνουν ούτε αυτοί... Είσαι καμμένος από χέρι.

Και επειδή κάποτε στο forum τον είχαμε παρόντα γιατί δεν τον ρωτάει κάποιος που έχει το email του;

Παναγιώτη δεν λέγονται αυτά. Είναι κρατικά μυστικα υψίστης ασφαλείας και σημασίας.
:twoguns::argue::slapface::AFADF0:

Υ.Γ. Τα εικονίδια δεν είναι για σένα.

Re: Απάντηση: HTProjectors VW60 vs. BlackWing II (RS1) by Andrea Manuti

Εγώ μαζί σου είμαι... Συμφωνώ απόλυτα.. Μάλιστα πιστεύω οτι στο σπίτι σου μπορείς να έχεις μια αξιοπρεπέστατη εικόνα και με προβολέα λίγο πάνω από το χιλιάρικο...
Όσο για τον 60-άρη που αγόρασες χωρίς να τον δείς, σε πληροφορώ οτι κι εγώ είχα πουλήσει τον Ruby πρίν δώ τον D-ILA. Μπορεί να περιμένω και να φωνάζω "δείτε πρίν αγοράσετε" γιατί αυτό είναι το σωστό αλλά άλλο το τι λέμε κι άλλο το τι κάνουμε. Δάσκαλε που δίδασκες δηλαδή...
Σημασία έχει όμως οτι για να χαρείς την μεγάλη οθόνη στο σπίτι σου δεν χρειάζεται απαραίτητα ούτε JVC ούτε SONY...
Αν όμως είσαι "άρρωστος" δεν σου φτάνουν ούτε αυτοί... Είσαι καμμένος από χέρι.

Aκριβώς έτσι....σε αυτο το thread κρύβεται υλικό για ΣΥΝΕΔΡΙΟ ψυχιατρικής.Θα πάμε την επιστήμη 50 χρόνια μπροστά.:Banane0:

Δεν έχουμε κρεμασμένο κανένα Μανούτι στο ταβάνι, αλλά κάποιο προβόλι χ μάρκας. Αν δεν μπορούμε να διακρίνουμε τα ελαττώματα και τα προτερήματα του τότε βάζουμε τον Μανούτι.
Και επειδή κάποτε στο forum τον είχαμε παρόντα γιατί δεν τον ρωτάει κάποιος που έχει το email του;

Παναγιώτη δεν λέγονται αυτά. Είναι κρατικά μυστικα υψίστης ασφαλείας και σημασίας.
:twoguns::argue::slapface::AFADF0:

Υ.Γ. Τα εικονίδια δεν είναι για σένα.

Οποιοι ενδιαφερονται μπορουν να παρακολουθησουν μια πολυ ωραια συζητηση στο αντιστοιχο θεμα στο avs μεταξυ Μανουτι και Γκρεγκ Ροτζερς στην οποια μαλλον θα μπουν τα πραγματα στη θεση τους :ADFADF1:

Διαβασα το αρθρο του projectorcentral τον ψιλοσφαζει τον ΣΟΝΥ αλλα με
βελουδινα γαντια.Παντως για την πρασινιλα που εγινε συζητηση,και ειδα και ποσταρισμενες φωτο, αναφερεται διεξοδικα και ισχυριζεται οτι με ρυθμιση ερχεται στα σωστα του,κατι που δεν εχουμε δει παντως.Το θεμα ειναι οτι και ο Μανουτι περιπου τα ιδια εγραψε, ενω πριν αυτους τους δυο, υπηρχε διαχυτη η πληροφορηση οτι ο Σονυ ειναι σαφως καλυτερος απο τον RS1
και γενικα διαχυτη αισθηση οτι ειναι πιο καλος απ'οσο φανηκε σ'αυτες τις δυο κριτικες.

Nτέν καταλαβαίνει καρντιά μου...... Τι είναι αυτό που βλέπω; Ο τοίχος από τη μέση και κάτω είναι κόκκινος ή πράσινος; Κι απ´τη μέση και πάνω τι ακριβώς είναι;
Αν ξέρει κανείς από ποιά σκηνή είναι αυτή η ταινία, κι αν υπάρχει δυνατότητα, ας κάνει ένα screencapture στο PC του ρε σείς... Έτσι από περιέργεια γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πώς το κατάφερα αυτό ο Άντριου... :bang:

DSC06548_b.jpg

Τσεκάρισα την σκηνή αυτή στον sony και η κάτω εικόνα είναι πολύ κοντά σε αυτό που είδα. Μάλλον λιγότερο πράσινο από ότι στην φωτό. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφική να τραβήξω φωτογραφία.

Νεκτάριε καμιά από αυτές τις δυο εικόνες δεν μοιάζει με την δική σου.
Πάντως είναι ποιο κοντά στην πάνω φωτό.

Καλά εγώ τι έβλεπα? :damnyou:

Για το χρώμα του τοίχου ήθελα να γράψω. Δεν τον θυμάμαι να ήταν κόκκινος. Πιο πολύ προς το πράσινο!

Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον έχεις δίκιο :idea:

Καμμια σχεση οι παραπανω φωτο με αυτες που βγαλατε και ειδαμε την περασμενη εβδομαδα.