HTProjectors VW60 vs. BlackWing II (RS1) by Andrea Manuti

Απάντηση: Re: HTProjectors VW60 vs. BlackWing II (RS1) by Andrea Manuti

Μεγάλο λάθος όμως Μπάμπη αυτή η διαφορά στα χρώματα.... μετά και από τα screenshots από την τηλεόραση που ανέβασες μου φαίνεται σα να χρησιμοποίησε 2 διαφορετικά W/B στη μηχανή ο Manuti και να μην είναι "ταυτόχρονη" η φωτογράφιση...

Aυτό είναι που προσπαθώ να πώ απ' την αρχή...
Η οθόνη είναι χωρισμένη στα δύο, οι προβλείς προβάλουν ταυτόχρονα και βεβαίως η φωτογραφία είναι μία κι όχι δύο διαφορετικές ενωμένες σε μία.
Άρα; Μόνο ένα πράγμα μπορεί να φταίει κι αυτό δεν είναι οι ρυθμίσεις της μηχανής.

Απάντηση: Re: Απάντηση: HTProjectors VW60 vs. BlackWing II (RS1) by Andrea Manuti

Τα φύλλα στα δεξιά της "μάσκας" του τρένου σε ποιον προβολέα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα;;;

Και που να ξέρω εγώ; Γιατί εσύ ξέρεις;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HTProjectors VW60 vs. BlackWing II (RS1) by Andrea Manuti

Είναι σίγουρα? :HTEHETH63:

Σίγουρα........ Δες και πώς το έκανε για να προβάλει μισή-μισή οθόνη...

DSC06540_b.JPG

Μεγάλο λάθος όμως Μπάμπη αυτή η διαφορά στα χρώματα.... μετά και από τα screenshots από την τηλεόραση που ανέβασες μου φαίνεται σα να χρησιμοποίησε 2 διαφορετικά W/B στη μηχανή ο Manuti και να μην είναι "ταυτόχρονη" η φωτογράφιση...

Ακριβως, υποτιθετε οτι προβαλουν ταυτοχρονα στην οθονη οποτε ειναι η ιδια ληψη !

Αυτή τη φωτογραφία την είδα Μπάμπη, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και οι.... "άλλες" είναι ΟΚ...

εσύ πως το κρίνεις? μπορεί να έχουν τόση χρωματική διαφορά 2 προβολείς μετά από ρύθμιση (και μάλιστα από ειδικό)? Εννοώ μπορείς εσύ στον δικό σου πχ. να ρυθμίζεις/αλλάζεις τα χρώματα έτσι ώστε ένας τοίχος που είναι καφέ να γίνεται στη μια περίπτωση πράσινος και στην άλλη κόκκινος και χωρίς να υπάρχει "εμφανής" χρωματική αλλαγή/πρόβλημα σε άλλες σκηνές?

Aυτό είναι που προσπαθώ να πώ απ' την αρχή...
Η οθόνη είναι χωρισμένη στα δύο, οι προβλείς προβάλουν ταυτόχρονα και βεβαίως η φωτογραφία είναι μία κι όχι δύο διαφορετικές ενωμένες σε μία.
Άρα; Μόνο ένα πράγμα μπορεί να φταίει κι αυτό δεν είναι οι ρυθμίσεις της μηχανής.

Εμ, τι λεω τοσον καιρο και δεν ακους μαναμ ? Οι φωτογραφιες εχουν ελαφρυντικα οταν ειναι μονο απο ενα μηχανημα, οταν ειναι απο δυο μηχανακια βλεπεις κι αλλα πραγματα εκτος φωτογραφικων ικανοτητων -bye-

Αυτή τη φωτογραφία την είδα Μπάμπη, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και οι.... "άλλες" είναι ΟΚ...

εσύ πως το κρίνεις? μπορεί να έχουν τόση χρωματική διαφορά 2 προβολείς μετά από ρύθμιση (και μάλιστα από ειδικό)? Εννοώ μπορείς εσύ στον δικό σου πχ. να ρυθμίζεις/αλλάζεις τα χρώματα έτσι ώστε ένας τοίχος που είναι καφέ να γίνεται στη μια περίπτωση πράσινος και στην άλλη κόκκινος και χωρίς να υπάρχει "εμφανής" χρωματική αλλαγή/πρόβλημα σε άλλες σκηνές?

ΒΕΒΑΙΩΣ και μπορει !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HTProjectors VW60 vs. BlackWing II (RS1) by Andrea Manuti

Δεν πιστευω οτι παιζει τετοια μπινια Ηλια. Το να εχει χασει τη μπαλα στη ρυθμιση μπορει, το να "παιξει" ετσι , μου φαινεται λιγο τραβηγμενο .
Δεν τον "γνωρισα" για τετοιον ανθρωπο , οσο τον γνωρισα !!

Εμένα πάλι μου φαίνεται να έχει χάσει τελικά τη μπάλα στη.. φωτογράφιση...

γιατι όπως λέτε κι εσείς που τον γνωρίσατε ή τον ξέρετε από τα γραπτά του ούτε για να κάνει μαιμουδιές τον έχετε αλλά και τόσο εξω σε ρυθμίσεις να πέφτει (και σε προβολείς νέους που τους περιμένει όλος ο κόσμος πως και πως)... πάλι δύσκολο...

Το πολύ δύσκολο είναι να ρυθμίσεις προβολείς SXRD καί D-ILA. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Άμα έχουν και αυτόματη ίδριδα... χέσε ψηλά κι αγνάντευε...
Ειδικά με τον JVC κάτι συμβαίνει... Δεν ξέρω τί, αλλά αν δεν ξέρεις καλά τι κάνεις το κοκκινο-καφέ στα σκοτεινά πλάνα δεν το γλυτώνεις...

Δεν έχουμε κρεμασμένο κανένα Μανούτι στο ταβάνι, αλλά κάποιο προβόλι χ μάρκας. Αν δεν μπορούμε να διακρίνουμε τα ελαττώματα και τα προτερήματα του τότε βάζουμε τον Μανούτι.
Και επειδή κάποτε στο forum τον είχαμε παρόντα γιατί δεν τον ρωτάει κάποιος που έχει το email του;

Το πολύ δύσκολο είναι να ρυθμίσεις προβολείς SXRD καί D-ILA. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Άμα έχουν και αυτόματη ίριδα... χέσε ψηλά κι αγνάντευε...
Ειδικά με τον JVC κάτι συμβαίνει... Δεν ξέρω τί, αλλά αν δεν ξέρεις καλά τι κάνεις το κοκκινο-καφέ στα σκοτεινά πλάνα δεν το γλυτώνεις...

Γααατεεεε :grinning-smiley-043

Εαν πειράξεις λίγο άτσαλα τον jvc συμπεριφέρεται τελείως διαφορετικά από όλα τα άλλα προβολικά.

Re: Απάντηση: Re: HTProjectors VW60 vs. BlackWing II (RS1) by Andrea Manuti

Εαν πειράξεις λίγο άτσαλα τον jvc συμπεριφέρεται τελείως διαφορετικά από όλα τα άλλα προβολικά.

Μοναδικός στο είδος του δηλαδή!:Banane0:

Πάντως πέραν της πλάκας το πιο πιθανό για εμένα είναι κάποια διόρθωση της τελευταίας στιγμής την οποία και δεν επιβεβαίωσε λαμβάνοντας μετρήσεις από την αρχή και...βουαλά!;)

Μπά, Νάθ μην ανησυχείς... Μπορώ ακόμα να ξεχωρίσω το αστείο από το "αστείο"
icon12.gif

Θα σου πώ ένα πράγμα όμως...
Ούτε εμμονές ούτε κολλήματα έχω. Με κανένα μηχάνημα και με καμία τεχνολογία.
Είμαι από τους ελάχιστους εδώ μέσα, ίσως και ο μοναδικός, που από το ταβάνι μου πέρασαν όλες οι τεχνολογίες των ψηφιακών προβολέων.
Ξεκίνησα με LCD συνέχισα με DLP μετά με SXRD και τώρα με D-ILA. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να ξανααλλάξω... Αρκεί να βρώ το μηχάνημα που θα μου κάνει "κλίκ". Κι όταν το βρώ να είσαι σίγουρος οτι θα το πώ.
Μπορεί λίγο φανατικά, λίγο υπερβολικά ίσως αλλά θα πώ αυτό που πιστεύω.
Με βάση τα δικά μου κριτίρια όμως κι όχι τα specs... Το προβολικό για μένα είναι αίσθηση, δεν είναι νούμερα και πατερνάκια.
Κι έχω πεί κατ' επανάληψη εδώ μέσα οτι το "σωστό" χρώμα για μένα είναι σημαντικό αλλά όχι το κυριότερο. Υπάρχουν άλλα πράγματα στα οποία δίνω πολύ μεγαλύτερη σημασία.
Διαφορετικά θα καθόμουν με τον Ruby και θα ήμουν καί καβάλα στο άλογο, δεν θα προσπαθούσα τώρα να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

ΕΕΕΤΣΙ !!!!!!

Συμφωνω απολυτως !!!!

και εμενα ΔΕΝ με πειραζει το λιγο παραπανω χρωμα και μου αρεσει το καλυτερο κοντραστ !!!!!

αν και πιστευω πως και οι 2 προβολεις δειχνουν υπεροχα .......... τι να λεμε τωρα.

Sony VPL-VW60
Home Theater Projector

Evan Powell, October 22, 2007
ProjectorCentral.com

http://www.projectorcentral.com/sony_vw60_home_theater_projector.htm

"The JVC RS1 is worth the premium you will pay for it. When set up side by side with the VW60, the RS1 shows deeper blacks, more brilliant highlights, better color saturation, more accurate color, and overall a brighter picture. The RS1 is clearly the more formidable of the two projectors."

Αυτά τα ολίγα για να μην κοιμηθούν σήμερα κάποιοι...:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004: