Ο iCord-HD θα λανσαριστεί επίσημα στην ελληνική αγορά στα τέλη Ιανουαρίου 2008 από το επίσημο δίκτυο της ελληνικής αντιπροσωπείας Majar.
Ήρθε ο κούκλος, πρώτες εντυπώσεις:
Hi end .......
- Η εικόνα αναμενόμενα εξαιρετική (τηλεόραση Sharp aquos LC52XD1Ε), αλλά έχω την αίσθηση ένα κλικ κατώτερη του Homecast HS5101 CI ο οποίος τάφτυσε σε 10 μέρες από την αγορά του και επέστρεψε στη μάνα του για επισκευή.....
Ο Homecast είχε προβλήματα από την πρώτη στιγμή.
Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τον δέκτη γιατί σκοπεύω να τον αγοράσω.Μάλλον το κομμάτι του φίλου είχε πρόβλημα, αφού τον δικό μου τον έχω κυριολεκτικά σκίσει, να φανταστείς επιβίωσε και μετά από error σε διαδικασία flasharίσματος!
Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τον δέκτη γιατί σκοπεύω να τον αγοράσω.
Ήρθε ο κούκλος, πρώτες εντυπώσεις:
Hi end εμφάνιση, δίνει την αίσθηση πολύ σοβαρού μηχανήματος. Πρώτη ένσταση: Ακούγεται σαν υπολογιστής λόγω του ανεμιστήρα του σκληρού, τον οποίο δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσει κανείς, εκτός φαντάζομαι αν του βγάλει κανείς τα εντόσθια.
Δεύτερη παρατήρηση: Παγώνει εύκολα, ιδίως όταν έχει να δουλέψει τα συνήθη "εξωτικά" CAM και άντε να τρέχεις να του πατάς το πίσω κουμπί, ιδίως όταν πάει να σε πάρει ο ύπνος.
- Η εικόνα αναμενόμενα εξαιρετική (τηλεόραση Sharp aquos LC52XD1Ε), αλλά έχω την αίσθηση ένα κλικ κατώτερη του Homecast HS5101 CI ο οποίος τάφτυσε σε 10 μέρες από την αγορά του και επέστρεψε στη μάνα του για επισκευή.
-Μενού και χειρισμός όχι τα ευκολότερα δυνατά.
Τελική αίσθηση ότι πρόκειται για προιόν που βγήκε ´στην αγορά προτού ωριμάσει, 'οπως λίγο πολύ όλοι οι δέκτες HD μέχρι στιγμής, άντε όμως να περιμένεις. Κάτι ξέρουν οι Dream και Lyngbox και το κολοβαράνε, πρόκειται για ανέτοιμη τεχνολογία.
Νεώτερα εν καιρώ, είναι μόλις η δεύτερη μέρα της κατοχής του.
Εννοείται χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα αν δεν μπορείς να κάνεις την αλλαγή απο την διαχείριση δίσκων των Windows- Με το πρόγραμμα PartitionMagic μπορείς εύκολα και γρήγορα να αλλάξεις σε FAT 32 (φυσικά και με άλλα)
β}πως μπορω να κανω μετατροπη ενα εξωτερικο σκληρο σε fat 16/32 που μου ζηταει ο δεκτης?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.