mr_rebelos
Μέλος Σωματείου
Παρατήρησες μήπως ότι η teufel σε όλα της τα σχεδιαγράμματα εχει πλαινούς τοίχους?
Τυχαίο??? Δεν το νομίζω.
Τυχαίο??? Δεν το νομίζω.
Δε μπορεί να σηκώσει δίπολα γιατί στη μια πλευρά δεν υπάρχει τοίχος προκειμένου να γίνει η αντανάκλαση.
Μήπως να κοίταζα τα theater 80? Δε θέλω δορυφοράκια.Θέλω ηχεία κανονικά.Να μπορώ να ακούσω τη μουσική μου άνετα βάζοντας τα 2 εμπρός να δουλεύουν ακόμη και χωρίς το γούφερ. Με τα Theater 80 θα μπορώ να το κάνω αυτό?
Ακριβώς.
Δεν τα εχω ακούσει και δεν μπορώ να σου πώ. Στην θέση σου θα προτιμούσα κάτι που θα είχα ακούσει.
Άκουσα αυτά Q-Acoustics 1010i
με αυτό Q-Acoustics 1000Ci
και με αυτό Velodyne Impact-10
Καλές εντυπώσεις γενικά.Το θέμα είναι όμως ότι είμαι άσχετος.:ADFADF1:
τα ηχεία που χρησιμοποιεί η teufel για τα theater 100 και 200 είναι ίδια και απότι είδα έχουν το switch ώστε να γίνουν κλασσικά σαν τα μπροτινα τους ....για κοίτα εδώ..
http://www.teufelaudio.com/home-cinema-speakers/theater-100.html
διάβασε εκει που λέει για τα δίπολα τ 100 d ....ποιό είναι λοιπον το πρόβλημα αφού έχουν το διακοπτάκι...το κάνει αυτό λεει η teufel ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε setup και χώρο...
το λέει χαρακτηριστικά ...this is how the t 100 d s flexible for EVERY SITTING ROOM SITUATION
α ρίξε και μια ματιά στα theater 200 ....αν και είναι λίγο πιο τσιμπημένα στην τιμή εε...;;
τίποτα είναι μια εναλλακτική που προσφέρει η teufel ..αν θες κάνεις χρήση άν θες όχι..
τι θέλω να πω....;!πιστεύω ότι τα teufel είναι κάτι μεταξύ των pc speakers που κοιτάς και των επιδαπέδιων ....πιστεύω δλδ ότι είναι η χρυσή τομή και απο πλευράς ήχου είναι πολύ δύσκολο να βρείς άσχημες κριτικές...
Το πολύ πολύ αν δε μου κάνουν τα theater 100 θα τους τα στείλω πακέτο. Έχω και αυτή την οψιόν..:SFGSFGSF:Άκουσε και άλλα ηχεία πριν πάρεις κάποια απόφαση. Δεν χάνεις τίποτα. Αντιθέτως θα χάσεις αν πάρεις ηχεία στα τυφλά και μετά ψάχνεις να τα αλλάξεις.
Τα Kef δε μου τα συνέστησε κανείς ειδικά αν θέλεις να απολαμβάνεις τη μουσική σου μέσω του home cinema. Δε μπορούν να σταθούν σε καλά επίπεδα σε δικάναλο ήχο. Θα πρέπει να τα παίξεις με το γούφερ.Δεν έχουν μπάσο.Άκουσα τα 1005 και απογοητεύτηκα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.