HXEIA 5.1-μικρά-μέχρι 700 ευρώ

Παρατήρησες μήπως ότι η teufel σε όλα της τα σχεδιαγράμματα εχει πλαινούς τοίχους?
Τυχαίο??? Δεν το νομίζω.

Έτσι είναι ρε παιδιά.Εμένα το δωμάτιο είναι κουτσουρουμένο γιατί ανοίγει προς το σαλόνι.Δε μπορεί να σηκώσει δίπολα γιατί στη μια πλευρά δεν υπάρχει τοίχος προκειμένου να γίνει η αντανάκλαση.Μήπως να κοίταζα τα theater 80? Δε θέλω δορυφοράκια.Θέλω ηχεία κανονικά.Να μπορώ να ακούσω τη μουσική μου άνετα βάζοντας τα 2 εμπρός να δουλεύουν ακόμη και χωρίς το γούφερ. Με τα Theater 80 θα μπορώ να το κάνω αυτό?

Απάντηση: Re: HXEIA 5.1-μικρά-μέχρι 700 ευρώ

Δε μπορεί να σηκώσει δίπολα γιατί στη μια πλευρά δεν υπάρχει τοίχος προκειμένου να γίνει η αντανάκλαση.

Ακριβώς.

Μήπως να κοίταζα τα theater 80? Δε θέλω δορυφοράκια.Θέλω ηχεία κανονικά.Να μπορώ να ακούσω τη μουσική μου άνετα βάζοντας τα 2 εμπρός να δουλεύουν ακόμη και χωρίς το γούφερ. Με τα Theater 80 θα μπορώ να το κάνω αυτό?

Δεν τα εχω ακούσει και δεν μπορώ να σου πώ. Στην θέση σου θα προτιμούσα κάτι που θα είχα ακούσει.

Re: Απάντηση: Re: HXEIA 5.1-μικρά-μέχρι 700 ευρώ

Ακριβώς.

Δεν τα εχω ακούσει και δεν μπορώ να σου πώ. Στην θέση σου θα προτιμούσα κάτι που θα είχα ακούσει.

Άκουσα αυτά Q-Acoustics 1010i
με αυτό Q-Acoustics 1000Ci
και με αυτό Velodyne Impact-10

Καλές εντυπώσεις γενικά.Το θέμα είναι όμως ότι είμαι άσχετος.:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HXEIA 5.1-μικρά-μέχρι 700 ευρώ

Άκουσα αυτά Q-Acoustics 1010i
με αυτό Q-Acoustics 1000Ci
και με αυτό Velodyne Impact-10

Καλές εντυπώσεις γενικά.Το θέμα είναι όμως ότι είμαι άσχετος.:ADFADF1:

Είτε σχετικός είτε άσχετος οπως λες, ο τελικός κριτής είναι τα αυτιά σου. Αν αυτό που ακούσεις σε ικανοποιεί προχωρας.

έχετε δίκιο!!υπέθεσα ότι αυτή η τριτοιχία δεν μπορεί να συνεχιζει για πολύ...αν και ο φίλος fire starter το είχε αναφέρει ρητώς ότι είναι 3 οι τοίχοι και δεν κλείνει πουθενά....

τα theater 80 σαν χαρακτηριστικά είναι σαφώς υποδεεστερα απο τα 100 αλλά είναι και πιο ηχεία από άλλες επιλογές ..

για sub σαν εναλλακτική δες αυτό στην τιμή που ψάχνεις...

http://www.odes.gr/index.php?option...flypage-ask.tpl&product_id=2747&category_id=8

μόνο μην σταθείς στα hz γιατί ειναι μετρημένα στα 10 db οπότε στα 3 που μετράνε οι υπόλοιπες εταιρίες θα είναι πιο ψηλά...άλλα μου είπαν οτι είναι πιο ''μουσικά''' ενω τα velodyne πιο home theater...εχουν πάντως ένα επιλογέα πάνω αν τα θες για μουσική ή home theater αν και νομίζω θα είναι περισσότερο για εφε παρά ουσία...αα και είναι και καλά σε watt....

H δική μου ανάγκη αναφορικά με τη χρήση του συστήματος, είναι 60% ταινίες και 40% μουσική. Δεν είναι ανάγκη να πάμε σε σετ.Μπορεί να πρόκειται και για ένα σύστημα φτιαγμένο από 3 δαφορετικές εταιρίες(ηχεία βάσης, κεντρικό, γούφερ). Όχι πάνω από 800 ευρώ σύνολικά. Μάζι με τον Denon 1910 πιστεύω να στηθεί κάτι αξιοπρεπές.

τα ηχεία που χρησιμοποιεί η teufel για τα theater 100 και 200 είναι ίδια και απότι είδα έχουν το switch ώστε να γίνουν κλασσικά σαν τα μπροτινα τους ....για κοίτα εδώ..

http://www.teufelaudio.com/home-cinema-speakers/theater-100.html

διάβασε εκει που λέει για τα δίπολα τ 100 d ....ποιό είναι λοιπον το πρόβλημα αφού έχουν το διακοπτάκι...το κάνει αυτό λεει η teufel ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε setup και χώρο...

το λέει χαρακτηριστικά ...this is how the t 100 d s flexible for EVERY SITTING ROOM SITUATION

α ρίξε και μια ματιά στα theater 200 ....αν και είναι λίγο πιο τσιμπημένα στην τιμή εε...;;

τα ηχεία που χρησιμοποιεί η teufel για τα theater 100 και 200 είναι ίδια και απότι είδα έχουν το switch ώστε να γίνουν κλασσικά σαν τα μπροτινα τους ....για κοίτα εδώ..

http://www.teufelaudio.com/home-cinema-speakers/theater-100.html

διάβασε εκει που λέει για τα δίπολα τ 100 d ....ποιό είναι λοιπον το πρόβλημα αφού έχουν το διακοπτάκι...το κάνει αυτό λεει η teufel ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε setup και χώρο...

το λέει χαρακτηριστικά ...this is how the t 100 d s flexible for EVERY SITTING ROOM SITUATION

α ρίξε και μια ματιά στα theater 200 ....αν και είναι λίγο πιο τσιμπημένα στην τιμή εε...;;

Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες.Διάβασα κι εγώ για το διακοπτάκι που τα μετατρέπει σε μονόπολα.Το θέμα είναι ότι με δεδομένη τη φύση του χώρου μου, σε τι θα μπρούσαν να μου χρησιμεύσουν τα δίπολα αν τα χρησιμοποιώ σαν μονόπολα?

τίποτα είναι μια εναλλακτική που προσφέρει η teufel ..αν θες κάνεις χρήση άν θες όχι..
τι θέλω να πω....;!πιστεύω ότι τα teufel είναι κάτι μεταξύ των pc speakers που κοιτάς και των επιδαπέδιων ....πιστεύω δλδ ότι είναι η χρυσή τομή και απο πλευράς ήχου είναι πολύ δύσκολο να βρείς άσχημες κριτικές...

άλλωστε η φύση του χώρου σου μπορεί να αλλάξει...η ακουστική αρτιότητα των teufel ποτέ....λοοοοοοοοολλλλ!!!

θα το προτείνω στην teufel για διαφημιστικό σποτάκι....

τίποτα είναι μια εναλλακτική που προσφέρει η teufel ..αν θες κάνεις χρήση άν θες όχι..
τι θέλω να πω....;!πιστεύω ότι τα teufel είναι κάτι μεταξύ των pc speakers που κοιτάς και των επιδαπέδιων ....πιστεύω δλδ ότι είναι η χρυσή τομή και απο πλευράς ήχου είναι πολύ δύσκολο να βρείς άσχημες κριτικές...

PC Speakers ???:ADFADF1:
Τόσο χάλια?Δηλαδή αν δώσει κάποιος 800 για ένα σύστημα 5.1, θα πάρει PC Speakers???
Μου φαίνεται θα πάρω τα Teufel γιατί δε θα αντέξω το κ´ραξιμο από όλους σας στο τέλος..

Ακούς εκεί pc speakers...:ernaehrung004:

όχι όχι δεν εννοούσα τόσο στην απόδοση του ήχου ...εννοούσα και στο αισθητικό κομμάτι ..πώς να το κάνουμε είναι πιο ηχεία και πιο...home cinema..σε αντίθεση με τα ντιζαινάτα μικρά....

Άκουσε και άλλα ηχεία πριν πάρεις κάποια απόφαση. Δεν χάνεις τίποτα. Αντιθέτως θα χάσεις αν πάρεις ηχεία στα τυφλά και μετά ψάχνεις να τα αλλάξεις.

Ακριβώς στο ίδιο δίλημμα είμαι και εγώ. Με βλέπω όμως στα KEF 2005,3. Γαμώτο και η αγορά πρέπει να γίνει άμεσα λόγω αυξήσεως ΦΑΠΑ..

Τα Kef δε μου τα συνέστησε κανείς ειδικά αν θέλεις να απολαμβάνεις τη μουσική σου μέσω του home cinema. Δε μπορούν να σταθούν σε καλά επίπεδα σε δικάναλο ήχο. Θα πρέπει να τα παίξεις με το γούφερ.Δεν έχουν μπάσο.Άκουσα τα 1005 και απογοητεύτηκα.

Re: Απάντηση: HXEIA 5.1-μικρά-μέχρι 700 ευρώ

Άκουσε και άλλα ηχεία πριν πάρεις κάποια απόφαση. Δεν χάνεις τίποτα. Αντιθέτως θα χάσεις αν πάρεις ηχεία στα τυφλά και μετά ψάχνεις να τα αλλάξεις.
Το πολύ πολύ αν δε μου κάνουν τα theater 100 θα τους τα στείλω πακέτο. Έχω και αυτή την οψιόν..:SFGSFGSF:

Τα Kef δε μου τα συνέστησε κανείς ειδικά αν θέλεις να απολαμβάνεις τη μουσική σου μέσω του home cinema. Δε μπορούν να σταθούν σε καλά επίπεδα σε δικάναλο ήχο. Θα πρέπει να τα παίξεις με το γούφερ.Δεν έχουν μπάσο.Άκουσα τα 1005 και απογοητεύτηκα.

Με συγχωρείς firestarter αλλά ΟΛΑ τα μικρά ηχεία δεν μπορούν να βγάλουν μπάσο και πρέπει να παίζουν πάντα με το γούφερ. Το μπάσο θέλει χώρο και για αυτό όσο πιο μεγάλο ένα ηχείο τόσο πιο καλό μπάσο βγάζει..

ΥΓ Επειδή είμαι στην Πάτρα και δεν μπορώ να ακούσω ηχεία θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου. Μπορείς να κάνεις chat με MSN ή skype? Έχω 10 λεπτά. Θα το εκτιμούσα πολύ..