Hybrid Kaon NS1110H

Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

...Τώρα αντιμετωπίζω νέο πρόβλημα. Έχω 4 lnbs (39, 19, 13, 9). Στο 1ο (39ο) επειδή προφανώς δεν υπάρχει αποθηκευμένο το όνομα στις ρυθμίσεις του kaon, επιλέγει ως όνομα δορυφόρου το OTHER. Όταν λοιπόν πάω να κάνω αναζήτηση για ελεύθερα κανάλια στον δορυφόρο OTHER, δεν εμφανίζει λίστα με τις συχνότητες, ούτε μπορώ να εισάγω χειροκίνητα συχνότητα. Η μόνη επιλογή που δίνει είναι να σαρώσει το "Αναμεταδότες All" αλλά η αναζήτηση ολοκληρώνεται σε 1" και δεν κατεβάζει τίποτα.
Κανείς ομοιοπαθών;

Βρήκα πλάγια λύση. Για να μπορέσω να εισάγω στον δορυφόρο OTHER συγκεκριμένη συχνότητα για αναζήτηση, όρισα προσωρινά στη θέση 1 τον δορυφόρο Hotbird (ενώ στην πραγματικότητα στη θέση 1 είναι κουμπωμένος ο 39ο) ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στους αναμεταδότες να ορίσεις εσύ ποιά συχνότητα θέλεις να αναζητήσεις. Έτσι έβαλα τη συχνότητα που ήθελα και μου βρήκε το κανάλι.
Στη συνέχεια επέστρεψα στις ρυθμίσεις, στη θέση 1 τον 39ο.
Κάποιο bug πρέπει να υπάρχει στο λογισμικό.

Εγω εχω τον ΚΑΟΝ αναβαθμισμενο σε Hybrid και παρατηρησα το εξης.Οταν κλεισω το δεκτη,αρχικα κλεινει κανονικα και απλα αναβει ενα κοκκινο λαμπακι και μου δειχνει την ωρα στο καντραν.Αλλα μετα απο λιγη ωρα εξαφανιζεται τελειως η ενδειξη της τρεχουσας ωρας και αναβει το λαμπακι μονο.Κι οταν τον ανοιξω υστερα (απο το τηλεκοντρολ),κανει reboot,αναβει η ενδειξη boot,σαν να τον ειχα κλεισει και ανοιξει απο το κουμπι στο πισω μερος.Δεν το ειχα παρατηρησει ως τωρα γιατι γενικα τον ξεχνουσα ανοιχτο σε καποιο καναλι,αλλα ετυχε τωρα και το εκανα μερικες φορες και παντα γινεται το ιδιο πραγμα.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;

Εγω εχω τον ΚΑΟΝ αναβαθμισμενο σε Hybrid και παρατηρησα το εξης.Οταν κλεισω το δεκτη,αρχικα κλεινει κανονικα και απλα αναβει ενα κοκκινο λαμπακι και μου δειχνει την ωρα στο καντραν.Αλλα μετα απο λιγη ωρα εξαφανιζεται τελειως η ενδειξη της τρεχουσας ωρας και αναβει το λαμπακι μονο.Κι οταν τον ανοιξω υστερα (απο το τηλεκοντρολ),κανει reboot,αναβει η ενδειξη boot,σαν να τον ειχα κλεισει και ανοιξει απο το κουμπι στο πισω μερος.Δεν το ειχα παρατηρησει ως τωρα γιατι γενικα τον ξεχνουσα ανοιχτο σε καποιο καναλι,αλλα ετυχε τωρα και το εκανα μερικες φορες και παντα γινεται το ιδιο πραγμα.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;

Λογικά είναι ενεργοποιημένη η εξοικονόμηση ενέργειας

κι εμένα τα ίδια κάνει, κι επειδή πρόσφατα έγινα συνδρομητής νόμιζα ότι έτσι δουλεύει

Όταν δείχνει την ώρα, είναι σε κατάσταση αναμονής, έτσι ανοίγει αμέσως. Αν σβήσει το ρολόι, τότε έχει κλείσει λόγω εξοικονόμησης ενέργειας. Τότε αργεί να ξεκινήσει, γιατί πρέπει να συνδεθεί στο ίντερνετ κτλ.

Tip: Αν δεν χρειάζεσαι υβριδικές υπηρεσίες, βγάζεις το καλώδιο δικτύου και ξεκινάει πολύ πιο γρήγορα.

επειδη εχω δυο δεκτες αμεσως θελω να κλεινει, πηγα στις επιλογες, αλλα ειδα οτι δεν μου δινει, οποτε το εβαλα στα 5 λεπτα

εμενα ο δεκτης οταν τον εχω συνεχεια συνδεδεμενο στο ιντερνετ εκτος απο το κλασικο οταν πεφτει το ιντερνετ που στην ελλαδα γινετε συνεχεια και κανει επανεκκινηση κολλαει κιολας μετα απο αρκετη χρηση. και οταν του δινω τις εντολες δεν κανει τιποτα και πρεπει να τον κλεισω απο πισω να κανει boot για να ξεκολησει.μαλιστα 2 φορες και με το boot δεν ξεκολησε.λογικα το λογισμικο εχει καποιο προβλημα με το ιντερνετ.οταν ειναι εκτος ιντερνετ ειναι μια χαρα σε ολα ποτε δεν εχει κανει κολληματα ουτε boot χρειαζετε ουτε τιποτα.και ειναι και βαρετο βαλε το καλωδιο για να δεις κατι και μετα βγαλε παλι το καλωδιο.και κατι που για μενα ειναι πολυ σημαντικο και πρεπει να το κοιταξει η cosmote ειναι να λειτουργει και σε χαμηλες ταχυτητες ιντερνετ και απο 2 mb γιατι καλα τα 7 mb αλλα αλλες φορες εχεις 10 mb αλλες 5 αλλες 4 κλπ.

Έγινε κάποια αναβάθμιση το πρωί; το είδα φευγαλέα να κανει reboot αλλά έφευγα και δεν το έψαξα.
Δεν είχα ποτέ θέματα με το Internet λόγω vdsl.

Καλησπέρα,
Προσπάθησα να συνδέσω τον εξωτερικό σκληρό δίσκο Toshiba canvio Basics 1TB στον αποκωδικοποιητή αλλά δεν τον αναγνώρισε.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένας USB HD (χωρίς εξωτερική παροχή ρεύματος) που να τον αναγνωρίζει ο αποκωδικοποιητής του OTE TV? Εννοείται πως έχω κάνει αναβάθμιση σε hybrid mode εδώ και καιρό. Σε κάποια σχόλια διάβασα πως ο Western Digital My Passport Ultra 1TB είναι συμβατός με ΟΤΕ TV. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ή να προτείνει κάποιον;

Καλησπέρα,
Προσπάθησα να συνδέσω τον εξωτερικό σκληρό δίσκο Toshiba canvio Basics 1TB στον αποκωδικοποιητή αλλά δεν τον αναγνώρισε.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένας USB HD (χωρίς εξωτερική παροχή ρεύματος) που να τον αναγνωρίζει ο αποκωδικοποιητής του OTE TV? Εννοείται πως έχω κάνει αναβάθμιση σε hybrid mode εδώ και καιρό. Σε κάποια σχόλια διάβασα πως ο Western Digital My Passport Ultra 1TB είναι συμβατός με ΟΤΕ TV. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ή να προτείνει κάποιον;
Ο δίσκος ειναι USB 3 και για αυτο δεν τον βλέπει. Θες δίσκο USB 2.

Καλησπερα
μετα απο αναβαθμιση σε υβριδικο απο τον πρωτο δεκτη combo δεν μπορει φιλος να συνδεσει απο την ΗDMI θυρα σε καρτα τηλεωρασης στο pc για να μπορει να γραφει.
Του βγαζει μυνημα για πνευματικα δικαιωματα
Το συνδειει στην ΤV και δειχνει κανονικα.
Αν βαλει ενα HDMI Splitter θα δουλεψει η ποιος αλλος τροπος υπαρχει να το προσπερασει?

Ας το ξεχάσει. Αν θέλει να γράφει συνδέει εξωτερικό σκληρό και παρακολουθεί προγράμματα μόνο μέσω του KAON.

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Υπάρχει HDMI splitter που είναι και stripper. Χρησιμοποιώ πολύ καιρό ένα κανονικά για να δίνω σε δύο τηλεοράσεις. Έχει αναφερθεί σε πολλές μεριές στο forum. Κάνε ένα search.

Δες εδώ:
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=98622

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Ο δικός μου NS1100 απέτυχε να αναβαθμιστεί σε hybrid. Κόλλησε μετά το boot σε ένα μενού που ανέφερε πως γίνεται αναβάθμιση και να μη το πειράξουμε. Μετά από 3 ώρες πήρα τηλέφωνο 13888 και αφού δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, μου είπαν να πάω να τον αλλάξω. Δε ξέρω αν έχει τύχει σε άλλους, απλώς το αναφέρω. Στο setup μου έχω τις 9 μοίρες στη θέση 3 του diseqc, δε ξέρω αν είχε σχέση.

Υπάρχει HDMI splitter που είναι και stripper. Χρησιμοποιώ πολύ καιρό ένα κανονικά για να δίνω σε δύο τηλεοράσεις. Έχει αναφερθεί σε πολλές μεριές στο forum. Κάνε ένα search.

Δες εδώ:
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=98622

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ας το ξεχάσει. Αν θέλει να γράφει συνδέει εξωτερικό σκληρό και παρακολουθεί προγράμματα μόνο μέσω του KAON.

Δηλαδη με HDMI splitter να περναει το HDCP δεν θα κανει δουλεια πιστευεται?
Επισης ο δισκος φορμαρετε σε μορφη Linux?
Ρωταω γιατι αν ναι ισως να μπορει να τον βαλει σε pc linux και να κατεβαζει τις εγγραφες

Δηλαδη με HDMI splitter να περναει το HDCP δεν θα κανει δουλεια πιστευετε?

Όχι απαραιτητα. Το εχουμε δοκιμασει με αρκετα και δε δουλεψαν όλα

Επισης ο δισκος φορμαρετε σε μορφη Linux?

Όχι δεν ειναι Linux ή ext file format

Re: Hybrid KAON NS1110H

μου χαλασε ο δεκτης και πηρα καινουριο.πως ρε παιδεια θα βαλω τις συχνοτητες στους δορυφορουε που θελω δεν με αφηνει να βαλω τιποτα εκτος απο αυτες που εχει ο δεκτης.ακομα και στο other εχει μονο το all και μετα εχει κενο δεν γραφει τιποτα αλλο και δεν περνει πουθενα τιποτα ουτε αναμεταδοτη σε αφηνει να βαλεις ουτε πολοση τιποτα.

Re: Hybrid KAON NS1110H

Καλησπέρα,

για να συνδέσω εξωτερικό σκληρό δίσκο, τι προδιαγραφές πρέπει να έχει; ΔΙάβασα κάπου οτι δεν δουλεύει με USB3 δίσκους; Εχει περιορισμό στα TB?

Ευχαριστώ!