Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης
Βρήκα πλάγια λύση. Για να μπορέσω να εισάγω στον δορυφόρο OTHER συγκεκριμένη συχνότητα για αναζήτηση, όρισα προσωρινά στη θέση 1 τον δορυφόρο Hotbird (ενώ στην πραγματικότητα στη θέση 1 είναι κουμπωμένος ο 39ο) ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στους αναμεταδότες να ορίσεις εσύ ποιά συχνότητα θέλεις να αναζητήσεις. Έτσι έβαλα τη συχνότητα που ήθελα και μου βρήκε το κανάλι.
Στη συνέχεια επέστρεψα στις ρυθμίσεις, στη θέση 1 τον 39ο.
Κάποιο bug πρέπει να υπάρχει στο λογισμικό.
...Τώρα αντιμετωπίζω νέο πρόβλημα. Έχω 4 lnbs (39, 19, 13, 9). Στο 1ο (39ο) επειδή προφανώς δεν υπάρχει αποθηκευμένο το όνομα στις ρυθμίσεις του kaon, επιλέγει ως όνομα δορυφόρου το OTHER. Όταν λοιπόν πάω να κάνω αναζήτηση για ελεύθερα κανάλια στον δορυφόρο OTHER, δεν εμφανίζει λίστα με τις συχνότητες, ούτε μπορώ να εισάγω χειροκίνητα συχνότητα. Η μόνη επιλογή που δίνει είναι να σαρώσει το "Αναμεταδότες All" αλλά η αναζήτηση ολοκληρώνεται σε 1" και δεν κατεβάζει τίποτα.
Κανείς ομοιοπαθών;
Βρήκα πλάγια λύση. Για να μπορέσω να εισάγω στον δορυφόρο OTHER συγκεκριμένη συχνότητα για αναζήτηση, όρισα προσωρινά στη θέση 1 τον δορυφόρο Hotbird (ενώ στην πραγματικότητα στη θέση 1 είναι κουμπωμένος ο 39ο) ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στους αναμεταδότες να ορίσεις εσύ ποιά συχνότητα θέλεις να αναζητήσεις. Έτσι έβαλα τη συχνότητα που ήθελα και μου βρήκε το κανάλι.
Στη συνέχεια επέστρεψα στις ρυθμίσεις, στη θέση 1 τον 39ο.
Κάποιο bug πρέπει να υπάρχει στο λογισμικό.