Καλημέρα. Δυστυχώς χθες βράδυ έπεσε κεραυνός κ μου έκαψε τον αποκωδικοποιητη. Δεν παίρνει ρεύμα άρα υποθέτω ότι τελείωσε. Τον πάω στο τοπικό κατάστημα της cosmote? Ή τον στέλνω κάπου; BTW κάηκε κ η τιβι....
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ρωτήσω κάτι αν το κάνει και σε άλλους.. Εχω συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και παρατηρώ οτι όσο λειτουργεί ο δέκτης ο δίσκος δουλεύει συνέχεια σαν κάτι να γράφει ή να διαβάζει όλη την ώρα, άσχετα αν γράφω κάποιο πρόγραμμα ή αν έχω κάνει timeshift ενω βλεπω κάποιο κανάλι. Γιατί το κάνει αυτό; Φοβάμαι οτι έτσι θα χαλάσει γρηγορότερα απ' οτι πρέπει ο δίσκος.. Στην τηλεόραση που έχω επίσης έναν ίδιο δίσκο δεν το κάνει, παρα μόνο όταν όντως γράφεις κάτι ή έχεις κάνει timeshift.
Πήρα τηλέφωνο κ μου είπαν ότι θα μου στείλουν τον καλώδιο με τον ανταπτορα. Δεν μου είπαν για αλλαγή αποκωδικοποιητη σε αυτή τη φάση. Ενώ τους το είπα μου είπανε όχι του καλωδίου θα είναι.
Το θέμα ειναι οτι αναβοσβήνει το λαμπάκι του δίσκου, δεν ειναι μόνιμα αναμένο. Οταν σβήσω τον kaon, τότε σταματάει να αναβοσβήνει και μένει μόνιμα αναμένο (που δείχνει απλά οτι παίρνει ρεύμα αλλά δεν διαβάζει/γράφει δεδομένα). Οσο ειναι ανοιχτος ο kaon, το λαμπάκι δείχνει οτι είτε γράφει είτε διαβάζει από τον δίσκο και γι' αυτό λέω οτι αυτό θα έχει επίπτωση στην διάρκεια ζωής του δίσκου αν συνέχει κάτι γράφει ή διαβάζει..
Τι θα χάσω με την επαναφορά ρυθμίσεων; Τι θα πρέπει να ρυθμίσω μετά από την αρχή;
Τελικά πάω για αντικατάσταση του αποκωδικοποιητη. Τετάρτη να πάω να τον πάρω απο ένα κατάστημα. Βέβαια δεν ρώτησα αν θα μου δώσουν το ίδιο μοντέλο ή τον υβριδικό. Ίδωμεν.
Υπάρχει κάποιος "κίνδυνος" από την επαναφορά των ρυθμίσεων; Εχουν αναφερθεί δλδ περιπτώσεις που μπορεί π.χ. να κολλήσει ο δέκτης ή μετά να μην βλέπει τπτ κανάλια κλπ; Δεν θα θελα αυτές τις μέρες να έχω τρεχάματα γιατί άντε να βγάλεις άκρη..
Ο δίσκος είναι USB 3 και για αυτό δεν τον βλέπει. Θες δίσκο USB 2.
Δεν τον αναγνωρίζουν καν τα W 10
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.