Hybrid Kaon NS1110H

Re: Hybrid KAON NS1110H

Δεν τιθεται θεμα φοβου αλλα κανονισμου λειτουργιας του φορουμ. Η ακαδημαική συζητηση σχετικά με το filesystem του δισκου επιτρεπεται. Η αναπαραγωγή, με οποιοδηποτε τροπο, κωδικοποιημενου περιεχομένου δεν αφορά το παρόν φορουμ και θα αφαιρεθει χωρις προειδοποιηση.

Kostikos, συμφωνω. Ρωταω απλα πραγματα ακαδημαικου περιεχομενου..

Ποια είναι η καλύτερη λύση για αποκωδικοποιητή ο οποίος βρίσκεται μακρυά από το router? Powerlinks?

Υπάρχει λύση το δίσκο που είχα στο ΟΤΕ TV να τον χρησιμοποιώ ξανά στο PC? Δε βγάζω άκρη

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για τον σκληρό μπορείς απ' οτι διάβασα σε άλλο post να τον κάνεις φορμάτ όπως λέει εδώ: http://kb.sandisk.com/app/answers/detail/a_id/107/~/format-by-using-disk-management
Δεν το έχω διαβάσει ή δοκιμάσει απλά το βρήκα και στο έγραψα..

Ερώτηση γιατί διάβασα και άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εχω εξωτερικό σκληρό συνδεδεμένο και κατεβαίνει ένα καλώδιο από το Lnb. Μπορώ κάπως να προγραμματίσω να γράψει 2 προγράμματα που είναι σε διαφορετικά κανάλια; Θέλω π.χ. στις 20:00 να γράψω κάτι στο National Geographic και στις 23:00 στο National Geographic HD και στις 02:00 στο Discovery Channel. Γιατί όσες φορές και αν δοκίμασα απλά επιλέγοντας το πρόγραμμα και πατώντας εγγραφή προγράμματος, μου γράφει μόνο το πρώτο στο οποίο και ήμουνα συντονισμένος εκείνη την ώρα. Αν έχω π.χ. να παίζει Cinema 1, δεν πρόκειται να γράψει κανενα από τα 3 που θέλω.. Γιατί ο δέκτης δεν γυρίζει μόνος του στο κανάλι που είναι να γράψει; Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H

Εγώ βάζω και υπενθύμιση ταυτόχρονα και οι εγγραφές γίνονται με αυτόματη αλλαγή του καναλιού

Αν βάλω δηλαδή και υπενθύμιση θα αλλάζει το κανάλι σε αυτό που θέλω και μετά η εγγραφή θα το γράφει; Θα το δοκιμάσω.. Αν και θα έπρεπε να γυρίζει μόνο του, θα πάρω αύριο στο τεχνικό τμήμα να το ρωτήσω και να κάνω κανα παράπονο μπας και το φτιάξουν σε κάποιο μελλοντικό update..

Το δοκιμασα αλλα δεν αλλαζει αυτοματο στο καναλι που βαζεις την υπενθυμιση. Σου πεταει ενα μηνυμα για να αλλαξεις εσυ καναλι, πραγμα που δεν βολευει γιατι αν θες να προγραμματισεις κατι και εισαι εκτος σπιτιου, δεν μπορεις να το κανεις!!!

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    169.1 KB · Views: 358

Για τον σκληρό μπορείς απ' οτι διάβασα σε άλλο post να τον κάνεις φορμάτ όπως λέει εδώ: http://kb.sandisk.com/app/answers/detail/a_id/107/~/format-by-using-disk-management
Δεν το έχω διαβάσει ή δοκιμάσει απλά το βρήκα και στο έγραψα..

Ερώτηση γιατί διάβασα και άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εχω εξωτερικό σκληρό συνδεδεμένο και κατεβαίνει ένα καλώδιο από το Lnb. Μπορώ κάπως να προγραμματίσω να γράψει 2 προγράμματα που είναι σε διαφορετικά κανάλια; Θέλω π.χ. στις 20:00 να γράψω κάτι στο National Geographic και στις 23:00 στο National Geographic HD και στις 02:00 στο Discovery Channel. Γιατί όσες φορές και αν δοκίμασα απλά επιλέγοντας το πρόγραμμα και πατώντας εγγραφή προγράμματος, μου γράφει μόνο το πρώτο στο οποίο και ήμουνα συντονισμένος εκείνη την ώρα. Αν έχω π.χ. να παίζει Cinema 1, δεν πρόκειται να γράψει κανενα από τα 3 που θέλω.. Γιατί ο δέκτης δεν γυρίζει μόνος του στο κανάλι που είναι να γράψει; Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Σε μενα γινεται. Εχω κανει 3 εγγραφες σε 3 διαφορετικα καναλια με ενα απλο προγραμματισμο και μαλιστα ημουν αρχικα συντονισμενος σε αλλο (τεταρτο) καναλι.

Αλήθεια; Κάπου διάβασα οτι αν ειναι σε κανάλια με ιδια πόλωση ή κάτι τέτοιο (δεν θυμάμαι, ήταν σε προηγούμενο post κάπου) μπορεί και να δουλεύει. Μπορείς να το δοκιμάσεις ξανά και να το παρακολουθείς όταν ειναι να ξεκινήσει να μου πεις αν ενώ βλέπεις π.χ. το National Geographic και έχεις προγραμματίσει εγγραφή στο Nat Geo HD, αν θα γυρίσει μόνο του στο Nat Geo HD? Γιατί προφανώς ή κάτι πρόβλημα έχει ο δέκτης μου ή κάτι δεν κάνω καλά εγώ..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πήρα στο τεχνικό τμήμα και μου είπαν οτι στην τελευταία αναβάθμιση καταργήθηκε η αυτόματα αλλαγή του καναλιού και μόνο μέσω της υπενθίμησης μπορεί να αλλάξει το κανάλι. Αυτό πυ λες clarkav ισχυει σε αποκωδικοποιητες με ενσωματωμενο σκληρο δισκο οπως μαλλον εχεις εσυ που μπορεις να βλεπεις ενα καναλι και να γραφεις ενα αλλο γιατι εχεις 2 lnb. Στους αποκωδικοποιητες με εξωτερικό σκληρο δισκο δεν γινεται αυτό. Πράγμα που ειναι γελοιο γιατι σου πουλάνε οτι μπορεις να γραφεις οτι πρόγραμμα θες αλλα δεν σου λενε οτι πρεπει να εισαι και ξύπνιος για να αλλάξεις το καναλι στο προγραμμα αυτό.. Τι ξεφτυλίκια ειναι αυτα δεν μπορω να καταλαβω.. Και αφου παλιά γινόταν γιατι το έβγαλαν απο το τελευταιο update του δέκτη;

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

Στις 21-10-16 ειχα κανει την τριπλη εγγραφη στα καναλια cinema2, alpha και nat geo hd. Αν αφαιρεσανε τη δυνατοτητα αυτη ε τοτε κανανε υποβαθμιση και οχι αναβαθμιση. Τον απλο δεκτη εχω με εξωτερικο σκληρο και 1 lnb.

Ναι από τότε έχουν κάνει "αναβάθμιση" λέει... Και όταν ρώτησα και εγώ αν αυτό είναι αναβάθμιση ή υποβάθμιση δεν ήξερε να μου πει αλλα λει προφανως για να το έκαναν θα το είχε ζητήσει ο κόσμος να μην γυρίζει αυτόματα στο άλλο κανάλι... (ΕΛΕΟΣ)! Μπορείς να το ξαναδοκιμάσεις όταν βρεις χρόνο; Και αν μπορεις να δεις ποιο firmware έχεις.. Εγώ έχω το 2.4.2-1

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

Στις 21-10-16 ειχα κανει την τριπλη εγγραφη στα καναλια cinema2, alpha και nat geo hd. Αν αφαιρεσανε τη δυνατοτητα αυτη ε τοτε κανανε υποβαθμιση και οχι αναβαθμιση. Τον απλο δεκτη εχω με εξωτερικο σκληρο και 1 lnb.
Τρία κανάλια μαζί δεν γίνεται να γράφεις με τίποτα. Εγώ έχω κατεβασμενα 2 καλώδια και τον δεκτή με τον εσωτερικό σκληρό και γράφω ταυτόχρονα 2 καναλια ενώ βλέπω μια εγγραφή. Αυτό δεν γίνεται με τον εξωτερικό δίσκο αλλιώς τσάμπα δίνουμε τα 3 ευρώ το μήνα.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Ναι από τότε έχουν κάνει "αναβάθμιση" λέει... Και όταν ρώτησα και εγώ αν αυτό είναι αναβάθμιση ή υποβάθμιση δεν ήξερε να μου πει αλλα λει προφανως για να το έκαναν θα το είχε ζητήσει ο κόσμος να μην γυρίζει αυτόματα στο άλλο κανάλι... (ΕΛΕΟΣ)! Μπορείς να το ξαναδοκιμάσεις όταν βρεις χρόνο; Και αν μπορεις να δεις ποιο firmware έχεις.. Εγώ έχω το 2.4.2-1

Το δοκιμασα παλι με επιτυχια! Πιο αναλυτικα, λιγο μετα τα μεσανυχτα, συντονιζομαι alpha, παταω πρασινο κουμπι και βαζω εγγραφη με χρονικη διαρκεια για τις 5 με 6 το πρωι. Μετα συντονιζομαι cinema 2, παταω epg πηγαινω στην ταινια στις 6 και 20', πρασινο κουμπι και εγγραφη προγραμματος. Τελος συντονιζομαι village και το πρωι βλεπω τις εγγραφες στη θεση τους ενω το καναλι που επαιζε φυσικα ηταν το cinema 2. Ας γραψουν και τα αλλα παιδια αν μπορουν να το κανουν για να δουμε τι παιζει. Εκδοση fw 2.4.2-1.

Σήμερα που το δοκίμασα και εγώ δουλεύει κανονικά... Μυστήρια πράγματα!!!
Μια άλλη ερώτηση. Βλέπω στο EPG κάποια προγράμματα (κυρίως ντοκιμαντερ) που είναι μεν σειρά π.χ. K1 E1, Κ1 Ε2 κλπ αλλα σε αυτά δεν σου εμφανίζει το σύμβολο της σειράς όπως κάνει σε άλλες σειρές π.χ. στο FOX με αποτέλεσμα να μην μπορεις να πατήσεις "Εγγραφή σειράς" και να τελειώνεις αλλά να πρέπει να ψάχνεις ενα ενα τα επεισόδια για να τα γράψεις. Φαντάζομαι σε όλους ειναι ετσι, ε; Υπάρχει καμια λύση για αυτό;

Οι εγγραφές προγραμμάτων σε εξωτερικό δίσκο παραμένουν αποθηκευμένες μόνιμα;