Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!
Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.
Ένα One for all smart remote που έχω παίζει άψογα, δες μήπως βρεις κάποιο από αυτή τη σειρα σε καλη τιμή.Γνωρίζετε που μπορώ να βρω ένα συμβατό από το εξωτερικό? Amazon Αγγλίας, Ιταλίας, ebay etc.
Η θύρα δεν είναι gigabit, μέχρι 100mbps ταχύτητα θα έχεις.ο αποκωδικοποιητης ποια ονομαστικη μεγιστη ταχυτητα μπορει να εχει μεσω καλωδιου? Αν μπορειτε θυμιστε μου επισης μεχρι ποια χωτητικοτητα μπορουμε να σκληρο δισκο ?
Παιρνεις τηλεφωνο στο 13888,τους λες οτι χαλασε το τηλεκοντρολ σου και στο αντικαθιστουν με καινουργιο,δωρεανΚαλησπέρα στην παρέα. Έχω το συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή αλλά το τηλεχειριστήριο αρχίζει να χαλάει. Γνωρίζετε που μπορώ να βρω ένα συμβατό από το εξωτερικό? Amazon Αγγλίας, Ιταλίας, ebay etc.
Ένα One for all smart remote που έχω παίζει άψογα, δες μήπως βρεις κάποιο από αυτή τη σειρα σε καλη τιμή.
Κάποια άλλη επιλογή δύσκολο, από Ελλάδα θα βρεις με 3-5 .
Καλημέρα,
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί, μου κάνει boot μόνο όποτε του καπνίσει μία ή δύο φορές την ημέρα. Δεν θα με ενοχλούσε τόσο αλλά χτες έγραφα κάτι προγραμματισμένο στον σκληρό και μετά το boot δεν επανήλθε η εγγραφή. Τυχαίνει και σε σας ή έχει πρόβλημα ο δέκτης?
Eχω διαπιστωσει οτι οταν κανει boot επανελλειμενα φταιει ο σκληρος που του εχω συνδεσει, εαν τον "φορμαρω" ξανα μεσα απο τις ρυθμισεις δεν παρουσιαζει ξανα ποβλημα
Ο αποκωδικοποιητης δεν υποστηρίζει HDMI CEC.
Δοκίμασε αν λειτουργεί το καθολικό τηλεχειριστήριο, από το smart hub > πηγές > καθολικό τηλεχειριστήριο.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Θυμάμαι ότι παλιά έπαιζε... Αυτό με προβληματίζει.
Τώρα από τις απαιτούμενες ενέργειες τα έχω κάνει όλα... αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρω.
Ερώτηση ο 2000 υπάρχει περίπτωση να μπορεί;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.