Δεν έχω ούτε δυο μήνες που τον πήρα το δεκτη.
Πως είναι δυνατόν να μην μου έδωσαν καινούριο?
Το timeshift δουλεύει πάντως και χωρίς σκληρό δίσκο. Επομένως ο σκληρός δίσκος είναι μόνο για εγγραφές οι οποίες όμως λήγουν και αυτές σε 48 ώρες;
Ναι άλλα συνδέω το καλώδιο του ιντερνετ πίσω από τον δεκτη και δεν γίνεται τίποτα.
Πρέπει να κάνω κάτι εγώ αφού το συνδέσω?
Εννοείται ότι δεν το έχω στη θύρα stb του ρούτερ.
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις σας. Και κυρίως τον kostiko.Σε μια τετοια εφαρμογη δε θελεις τον black. Οι black εχουν αφενως υψηλότερες επιδοσεις, αλλα αυτο δεν εχει σημασια μιας και περιοριζεται απο την ταχυτητα της usb 2.0. Επισης ειναι θορυβώδεις και ανεβαζουν θερμοκρασια (συν την αυξημενη καταναλωση, για όσους ενδιαφερονται). Αν θελεις οπωσδηπορε wd, τοτε οι νεοι blue series ειναι μια καλη επιλογή (όχι οι παλαιότερες σειρες ομως). Διαφορετικα HGST (παλαιοτεροι Hitachi που πλεον συνεργαζονται με την wd) και που εχουν τα χαμηλότερα failure rates της αγορας. Πχ ο Travelstar Z5K1000.
Ειχες κάποιο πρόβλημα με το router και έκανες συζήτηση με τον OTE για αυτό το θέμα; Τυπικά το router οτι μάρκα και να ειναι την ίδια δουλειά κανει, δεν αλλάζει κάτι απο μάρκα σε μάρκα.Καλησπέρα σέ όλους.
Θά ήθελα νά ζητησω τη συμβουλή οποιου έχει συνδέσει τόν n1110h σε ρουτερακι belkin (το εν λόγο είναι το n150) να μου δώσει τα φώτα του.
Από το τηλεφωνικό κέντρο άκουσα μέχρι ότι ίσως δεν συνεργάζεται ο δέκτης με την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά αδυνατω να το δεχτώ.
Δουλεύουν επάνω του αρκετές συσκευές απροβληματιστα σχεδόν 5 χρόνια.
Κάπου στις ρυθμίσεις είναι το θέμα.
Υ . Γ . Θά παρακαλούσα να μην ξεφύγουμε με σχόλια του τύπου "άλλαξε ρουτερ" κλπ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς σε προηγούμενο software του δορυφορικού δέκτη μετά την αναβάθμιση του σε hybrid;
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Έχω γράψει το ιστορικό του προβλήματος στο νούμερο 342 του παρόντος νήματος άν θέλεις να τό διαβάσεις.
Όντως ο δέκτης οποτε τόν συνδεω με τό ρουτερ βγάζει τό μήνυμα "αδυναμία σύνδεσης".
Έχω ένα Philips το οποίο και χρησιμοποίησα μόνο δύο φορές μέ τόν δέκτη και αυτό για ένα με δύο λεπτά αφού κατόπιν συνδέοντας τον δέκτη στο Belkin δουλεύει το hybrid για μερικές ώρες κανονικά. Έαν τόν κλείσω από το τηλεχειριστήριο με την εξοικονόμηση ενέργειας απενεργοποίημενη πάντα και τον ανοιξω πάλι ή συνδεση χάνεται.Το ίδιο και σε reboot του δέκτη.
Το Philips δέν είναι σταθερό στο συγχρονισμό κάνοντας πολλαπλές απόσυνδέσεις μέσα στην ημέρα και επιπλέον συγχρονίζει 4mbit χαμηλότερα από το Belkin οποτε δεν τίθεται θέμα χρησιμοποίησης του.
Για αυτό και προσπαθώ να βρω μία λύση με το Belkin που είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την χρήση του έως τώρα.
Είχα και έχω αρκετές συνομιλίες με τον ότε αλλά δέν βρέθηκε άλλη λύση εκτός από το να μου δώσει ο ότε ένα ρουτερ δωρεάν και τους ευχαριστώ για την προσφορά αλλά δεν την δέχτηκα για τόν λόγο ότι επέμεναν να με γυρίσουν σε VoIP για το δωρεάν ρουτερ που μου διέθεταν.
Cmoustakas ευχαριστώ καί πάλι γιά τό ενδιαφέρον.
Το belkin έχει το τελευταίο firmware.
Σωστά για το DHCP . Είναι allways on.Οσο για τις ΙΡ δοκιμασα και ακαρφωτες.
Τίς έχω σχεδόν πάντα καρφωτες όπως καί παραμένουν τώρα αλλά είναι ψηλά στο pool(*.*.2.50 σε pool έως 100) και δεν επηρεάζουν τον δέκτη να πάρει
ΙΡ από το διαθέσιμο αριθμό όπως όλες οι άλλες συσκευές.
Άλλωστε βλέπω καθαρά καί τό MAC Address τού στη σελίδα του ρουτερ(όπως και τών άλλων συσκευών).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.