Hybrid Kaon NS1110H

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Όπως έγραψε παραπάνω και ο sks13 και εγώ διαπίστωσα ότι τα προβλήματα δημιουργούνται από τον εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Τρεις μέρες μετά την αναβάθμιση του KAON NS1110 σε Hybrid δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ο δέκτης δούλευε τέλεια χωρίς επανεκκινήσεις reboot και κολλήματα.
Μετά τις 3 μέρες σύνδεσα εξωτερικό σκληρό δίσκο (με δική του τροφοδοσία όπως προτείνεται) και μετά από 1 ώρα ξεκίνησαν reboots χωρίς λόγο. Χωρίς να κάνω τίποτα στον σκληρό δίσκο (προγραμματισμό - εγγραφή κλπ) απλά ο δίσκος ήταν συνδεδεμένος, ο δέκτης άρχισε να κάνει από μόνος του reboot. Μάλιστα την τρίτη φορά που το έκανε τα reboot ήταν επαναλαμβανόμενα, μόλις επανερχόταν η εικόνα ξεκινούσε πάλι reboot. Όταν αποσύνδεσα τον δίσκο η λειτουργία του δέκτη αποκαταστάθηκε και από τότε λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Το άλλο αρνητικό είναι οι επανεκκινήσεις όταν κόβεται τι internet. Θα πρέπει να βρουν τρόπο να το λύσουν γιατί είναι πολύ σπαστικό, όπως και να διορθώσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται με το εξωτερικό σκλρό δίσκο. Γιατί στο τέλος θα μας αναγκάσουν να μην συνδέουμε σκληρό δίσκο, να μην συνδέουμε τον δέκτη στο router και να τον έχουμε απλά δορυφορικό και το αποτέλεσμα θα είναι ότι για το Hybrid πολύ φασαρία για το τίποτα...

Τέλος αυτό που δεν μου άρεσε είναι οι υπενθυμίσεις. Στο παλιό λογισμικό μπορούσες μέσα από τις ρυθμίσεις να βάλεις για πόσα λεπτά θα εμφανιζόταν το μήνυμα υπενθύμισης και κυρίως να ορίσεις να γίνεται αυτόματος συντονισμός στο κανάλι που είχες βάλει υπενθύμιση. Στο νέο λογισμικό δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για τις υπενθυμίσεις και απλά εμφανίζει μήνυμα για 1 μόνο λεπτό χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αυτόματου συντονισμού. Αν σε αυτό το λεπτό τύχει να μην είσαι μπροστά στη τηλεόραση, πάει έχασες την ταινία, την σειρά ή τον αγώνα...

Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Καλησπερα και απο εμενα.
θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με τη συνδεση του hybrid ns1110 στο ιντερνετ.
Ειμαι πελατης του δορυφορικου full pack και double play.
Στη γραμμη του οτε δουλευω χρονια τωρα με ενα belkin n150 ρουτερακι απροβληματιστα.
Συνδεμενα ειναι 1 desktop και 1 nas με 2 σκληρους.
Ασυρματα διαφορα κινητα και tablet με το otego ολα χωρις προβληματα.
Το ρουτερακι περα απο το ασυρματο κλειδωμα δεν εχει καμια παραμερτοποιηση (DMZ,MAC Address Filtering κτλ).
Το προβλημα ειναι οτι ο δεκτης του οτε στη πρωτη συνδεση με καλωδιο ethernet και για μερικα δευτερολεπτα εγραψε στην οθονη της τηλεορασης "συνδεση internet".
Αμεσα σχεδον το μηνυμα αλλαξε σε "αδυναμια συνδεσης" και απο τοτε και σχεδον για δυο ημερες εχω δοκιμασει ολες τις 4 θηρες χωρις αποτελεσμα.
Επανεκινησεις στον δεκτη αμετρητες και λυση δεν εχω βρει.
Το ρουτερακι του οτε σφραγισμενο στο κουτι του το εχω χαρισει σχεδον 2 χρονια σε γνωστο μου και δεν εχω σκοπο να αλλαξω το belkin(λειτουργει απροβληματιστα 5 χρονια)παρα μονο αγοραζοντας αλλο οταν βγει off.
Αν καποιος εχει παρομοια εμπειρεια ή εστω καποια λυση τον ευχαριστω εκ των προτερων.[/QUOTE

Τελικα λυση ευρεθει.

Ναι, αλλά γράψε και πώς ευρέθη αν θέλεις προκειμένου κάποιος που θα έχει παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον να βοηθηθεί!

Μήπως ξέρει κανείς αν η υπηρεσία multiroom αποκωδικοποιητών KAON NS1110Η μέσω δορυφόρου θα ξεκινήσει μέσα στο 2016;

Τελικά το πρόβλημα με το belkin παραμένει.
Το σύνδεσα για μερικά λεπτά σε ένα παλιό phillips από connex που είχα και αμέσως στο belkin και ετσι δούλεψε για μερικές ώρες.
Δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω αυτή την διαδικασία κάθε φορά.
Erwdios ευχαριστώ για την υπενθύμιση.

Μετα την πρωινη αναβαθμιση εχει κανεις προβλημα με σειρες που ειχε κανει εγγραφη?
Σε μενα (NS1110) χαθηκαν δυο παιδικες σειρες που γραφτηκαν ολη τη βδομαδα και φαινεται μονο η πρωτη εγγραφη που ειχα κανει manually!

Σε μένα δεν χάθηκε καμιά εγγραφή. Δοκίμασες να βγάλεις και να ξαναβάλεις τον δίσκο? Καμιά φορά όταν μου χάνει τις εγγραφές έτσι επανέρχεται...

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε μένα δεν χάθηκε καμιά εγγραφή. Δοκίμασες να βγάλεις και να ξαναβάλεις τον δίσκο? Καμιά φορά όταν μου χάνει τις εγγραφές έτσι επανέρχεται...

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Α εχει και τετοια κολπα. Ευχαριστω, θα το δοκιμασω το απογευμα!

Παιδιά καλησπέρα
Στις ρυθμίσεις της οθόνης είναι επιλεγμένη η ανάλυση 1080i
Δεν είναι καλύτερο να το βάλουμε σε 1080p ή υπάρχει κανένα θέμα?

1080p δεν υπάρχει καν εκπομπή ακόμα. Δεν εχει διαφορά απο το 1080i.

Εχει διαφορα ομως στο On demand κομματι.
Εννοειται να το βαλεις 1080p.

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

στο οτε cinema 4 εχει σταματησει ο ηχος 5.1? δεν παιζει μετα την αναβαθμιση στα υπολοιπα παιζει κανονικα ξερουμε κατι ?

Εχω ενα πρόβλημα. Μετα το τέλος της λίστας των καναλιών και πριν τα ελεύθερα υπάρχουν δίπλα κανάλια του μπουκετου που δεν παίζουν και κάτω δεξιά βγαίνει ενα κίτρινο θαυμαστικό μεσα σε τρίγωνο.
Πως σβήνονται αυτά ;
Επίσης αν και εμφανίστηκαν στη λίστα τα fta απο τον Astra που είχα , αυτά δεν έπαιζαν. Χρειάστηκε ξανά συντονισμός.

Τέλικα δεν ειναι δίπλα τα κανάλια αλλα ειναι καποια χύμα εκτός σειράς που δεν δείχνουν όπως το E! το MTV Hits κλπ.. Πως ξανακάνω συντονισμό;

Re: Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

στο οτε cinema 4 εχει σταματησει ο ηχος 5.1? δεν παιζει μετα την αναβαθμιση στα υπολοιπα παιζει κανονικα ξερουμε κατι ?

Ποια κανάλια είναι 5.1 για να έχουμε καλό ερώτημα? Γιατί εμένα δεν παίζουν ούτε τα υπόλοιπα OTE Cinema μετά την αναβάθμιση σε 5.1

Απάντηση: Re: Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Ποια κανάλια είναι 5.1 για να έχουμε καλό ερώτημα? Γιατί εμένα δεν παίζουν ούτε τα υπόλοιπα OTE Cinema μετά την αναβάθμιση σε 5.1

cinema 1 2 και discovery hd κανονικα εχω 5.1