Hybrid Kaon NS1110H

Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Παιδιά για να είμαστε ακριβείς στις απαντήσεις μας θα πρέπει να αναφέρετε το μοντέλο του δέκτη σας. Το "παλιός" δεκτης δε μας βοηθάει. Αν εχετε τον Kaonmedia NS1110 η τον Technicolor 8110 αναβαθμίζετε μέσω λογισμικού. Αν εχετε τον πρώτο δέκτη τον επιστρέφετε και παίρνετε το νέο hybrid δέκτη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μόλις κάλεσα τον ΟΤΕ για αντικατάσταση του πρώτου δέκτη με Hybrid και μου είπαν ότι το κόστος είναι 50 . Όλοι όσοι έχετε τον Hybrid έχετε σκάσει 50άρικο;

Αν ο δέκτης σου δεν είναι ο πρώτος πρώτος που κυκλοφόρησε ο ΟΤΕ αυτός που έπιανε και τα επίγεια ο combo δηλαδή δεν χρειάζεται να τον αλλάξεις θα αναβαθμιστεί ο ήδη υπάρχων. Αν όντως έχεις τον compo τότε δεν τους έδωσες να καταλάβουν για πιο δέκτη μιλάς.

Παιδιά ο καινούργιος που θα έρθει σε αντικατάσταση του πρώτου πρώτου δέκτη, θέλει και αυτός αναβάθμιση ή θα είναι έτοιμος;;;

Θα πρέπει να στείλω μήνυμα ή θα γίνει αυτόματα;;;

Καλησπέρα. Έχω αυτόν τον δέκτη γύρω στις 15 ημέρες. Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί κάνει μόνος του reboot όποτε του καπνίσει και κάθε μέρα. Υπόψη δεν έχω σκληρό δίσκο, δεν το συνδέω σε κανένα router κλπ. Επίσης παλιότερα με άλλον δέξτη κάπου κάπου γράφω στο pc μου κανένα καλό ματς βάζοντάς το στη κάρτα βίντεο που έχω, αλλά από τότε που πήρα αυτόν δεν δίνει εικόνα. Δοκίμασας και κανα δυο hdmi splitter αλλά τίποτα ! Ξέρει κανείς γιατί;

Ευχαριστώ

* Ο δέκτης αυτός πάντως αν και τον πήρα σαν καλύτερο, δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις με τόσα προβλήματα

Έκανα αναβάθμιση τον kaon σε υβριδικό και δεν έχω πια ήχο από hdmi...δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση..καμία βοηθεια;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκίμασες να κλείσεις τον δέκτη πίσω από τον διακόπτη και να τον ξανά ανοίξεις μήπως έχει κολλήσει κάτι ? Δοκίμασε και ένα άλλο καλώδιο HDMI ποτέ δεν ξέρεις.

..τα έκανα αυτά..δοκίμασα και με άλλο καλώδιο αλλά τίποτα...κάτι πήγε στραβά μάλλον στην αναβάθμιση και χάθηκε ο ήχος από hdmi.απο οπτική δουλεύει παντως

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάρε το 13888 και δήλωσε τους το βλάβη της HDMI θύρας να σου βγάλουν τον δέκτη προς αντικατάσταση.

Πάρε το 13888 και δήλωσε τους το βλάβη της HDMI θύρας να σου βγάλουν τον δέκτη προς αντικατάσταση.

Σε 2 μερες που θα παω στον χωρο που ειναι ο pvr hybrid δεκτης θα το ελεγξω και εγω.

-Δεν ξερω αν εγινε καμια αναβαθμιση τον τελευταιο μηνα αλλα και οι δικοι μου ειχαν ακριβως το ιδιο προβλημα .. μου ειπαν δεν επαιρναν σημα απο το hdmi του δεκτη με αποτελεσμα να βλεπουν μονο digea.

Tους ειπα να αλλαξουν hdmi καλωδιο επανεκινηση αλλα αυτα ηταν μαλλον advanced επιπεδο

θα επανελθω με ενημερωση σε 2 μερες

Επειδή πήρα κι εγώ σήμερα τον Hybrid προς αντικατάσταση του παλαιού Combo, έχω έτοιμα δίκτυα κλπ. Χρειάζεται να γνωρίζω κάτι για την αρχική εγκατάσταση; Πως μπορώ να σιγουρέψω ότι έχει το τελευταίο f/w;

Επειδή πήρα κι εγώ σήμερα τον Hybrid προς αντικατάσταση του παλαιού Combo, έχω έτοιμα δίκτυα κλπ. Χρειάζεται να γνωρίζω κάτι για την αρχική εγκατάσταση; Πως μπορώ να σιγουρέψω ότι έχει το τελευταίο f/w;

Πληρωσες κατι η ειναι δωρεαν;Πρεπει να πας και τον παλιο δεκτη;

Δωρεάν. Ο παλιός χάρισμα σου εφόσον τον είχες πληρώσει.

Δωρεάν. Ο παλιός χάρισμα σου εφόσον τον είχες πληρώσει.

Ευχαριστω δεν θυμαμαι να τον ειχα πληρωσει οποτε μαλλον θα μου τον ζητησουν..Θα περασω και απο ενα καταστημα να ρωτησω και θα ενημερωσω οσους ενδιαφερει..

Καλησπερα και απο εμενα.
θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με τη συνδεση του hybrid ns1110 στο ιντερνετ.
Ειμαι πελατης του δορυφορικου full pack και double play.
Στη γραμμη του οτε δουλευω χρονια τωρα με ενα belkin n150 ρουτερακι απροβληματιστα.
Συνδεμενα ειναι 1 desktop και 1 nas με 2 σκληρους.
Ασυρματα διαφορα κινητα και tablet με το otego ολα χωρις προβληματα.
Το ρουτερακι περα απο το ασυρματο κλειδωμα δεν εχει καμια παραμερτοποιηση (DMZ,MAC Address Filtering κτλ).
Το προβλημα ειναι οτι ο δεκτης του οτε στη πρωτη συνδεση με καλωδιο ethernet και για μερικα δευτερολεπτα εγραψε στην οθονη της τηλεορασης "συνδεση internet".
Αμεσα σχεδον το μηνυμα αλλαξε σε "αδυναμια συνδεσης" και απο τοτε και σχεδον για δυο ημερες εχω δοκιμασει ολες τις 4 θηρες χωρις αποτελεσμα.
Επανεκινησεις στον δεκτη αμετρητες και λυση δεν εχω βρει.
Το ρουτερακι του οτε σφραγισμενο στο κουτι του το εχω χαρισει σχεδον 2 χρονια σε γνωστο μου και δεν εχω σκοπο να αλλαξω το belkin(λειτουργει απροβληματιστα 5 χρονια)παρα μονο αγοραζοντας αλλο οταν βγει off.
Αν καποιος εχει παρομοια εμπειρεια ή εστω καποια λυση τον ευχαριστω εκ των προτερων.

Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να βάλουμε static IP στον δέκτη; (εσωτερική μιλάω πάντα). Δεν μπόρεσα να βρω κάτι.