Hybrid Kaon NS1110H

Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιείται η συνεχής εγγραφή για να μην καταπονείται και ο δίσκος.

Στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει η επιλογή απενεργοποίησης του timesift?

Εμείς που έχουμε τον απλό, μπορούμε να τον αποκτήσουμε με κάποιο τρόπο δωρεάν ή ισχύει ακόμα το 50άρικο;

Εσεις μπορειτε να παρετε τηλ το 13888 και να σας αναβαθμησουν τον δεκτη σε υβριδικο....

Καλημέρα,
Πήρα το δέκτη χτες και την διαρκεια της πρώτης εκκίνησης μου έβγαλε για αναβάθμιση. Πάτησα αναβολή για 1 ωρα και απο τοτε δεν έχει βγάλει μήνυμα για αναβάθμιση. Μπορω να το κάνω αναβάθμιση με κάποιον συνδυασμό κουμπιών;

Στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει η επιλογή απενεργοποίησης του timesift?

όχι δεν βλέπω τέτοια επιλογή για να μη γράφει συνέχεια στον δίσκο. Σημειώνω ότι έχω τον υβριδικό δέκτη αλλά τον χρησιμοποιώ μόνο ως απλό δορυφορικό.

Καλήμερα επειδη προκειτε να γυρισω τον παλιο δεκτη για να παρω τον καινούριο μπορει κάποιος που τον εχει να μου πει τις διαστασεις γιατι στο έπιπλαο ειναι ισα ισα κυρίως το πλατος μας νοιαζει
Ευχαριστώ

Όταν λες τον παλιό ποιον ακριβώς εννοείς τον πρώτο πρώτο δέκτη του ΟΤΕ ?? Τον δεύτερο δέκτη που έβγαλε ο ΟΤΕ και θα πάρεις PVR ??? Για ποιον λόγο τον επιστρέφεις ?

Όταν λες τον παλιό ποιον ακριβώς εννοείς τον πρώτο πρώτο δέκτη του ΟΤΕ ?? Τον δεύτερο δέκτη που έβγαλε ο ΟΤΕ και θα πάρεις PVR ??? Για ποιον λόγο τον επιστρέφεις ?

Ναι τον πρωτο τον STB εχω και θα παρω τον υβριδικο απλα στο επιπλο ειναι ισα ισα γιαυτό ρωταω τις διαστάσεις

Ειναι πιο μικρός ο υβριδικός απο αυτόν που έχεις σε όλες του τις διαστάσεις.

Ειναι πιο μικρός ο υβριδικός απο αυτόν που έχεις σε όλες του τις διαστάσεις.

ολα οκ τον πηρα ναι οντως ειναι πολυ πιο μικρος
Τον πηρα στις 13.30 και μεχρι τις 5.30 που ειμουν σπιτι δεν ειχε ενεργοποιηθει η καρτα ελπιζω μεχρι το βραδυ να την εχουν ανοιξει

ολα οκ τον πηρα ναι οντως ειναι πολυ πιο μικρος
Τον πηρα στις 13.30 και μεχρι τις 5.30 που ειμουν σπιτι δεν ειχε ενεργοποιηθει η καρτα ελπιζω μεχρι το βραδυ να την εχουν ανοιξει
πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο και στην ενεργοποιουν αμεσως

Άστο ανοιχτό σε ένα κανάλι και θα ενεργοποιηθεί μετά από λίγη ώρα η κάρτα μόνη της. Απλά δεν πρέπει να τον έχεις κλειστό μέχρι να γίνει η ενεργοποίηση. Αλλιώς τηλέφωνο στο 13888 και θα είναι έτοιμος σε λίγα λεπτά.

Καλησπέρα σας. Μιά πληροφορία παρακαλώ. Εχω τον παλιό δέκτη του OTE.TV. Μπορώ να πάω σε καταστημα COSMOTE να τον κάνω αντικατασταση με τον νεο υβριδικό δέκτη? Η αλλαγή θα ειναι δωρεάν? Θα πρέπει να επιστρέψω τον παλιό? Σας ευχαριστώ πολύ!!

Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Καλησπέρα σας. Μιά πληροφορία παρακαλώ. Εχω τον παλιό δέκτη του OTE.TV. Μπορώ να πάω σε καταστημα COSMOTE να τον κάνω αντικατασταση με τον νεο υβριδικό δέκτη? Η αλλαγή θα ειναι δωρεάν? Θα πρέπει να επιστρέψω τον παλιό? Σας ευχαριστώ πολύ!!

Παιδιά για να είμαστε ακριβείς στις απαντήσεις μας θα πρέπει να αναφέρετε το μοντέλο του δέκτη σας. Το "παλιός" δεκτης δε μας βοηθάει. Αν εχετε τον Kaonmedia NS1110 η τον Technicolor 8110 αναβαθμίζετε μέσω λογισμικού. Αν εχετε τον πρώτο δέκτη τον επιστρέφετε και παίρνετε το νέο hybrid δέκτη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

Εχω τον Kaonmedia NS1110 θα μπορούσα να τον κάνω αλλαγή ?

Όχι, εκτός και αν εχει πρόβλημα. Αν τον αναβαθμίσεις αποκτά τις ίδιες δυνατότητες με τον NS1110H

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Καλημέρα σας, σε σας έχει τύχη να σταματήσει να έχει ήχο ο αποκωδικοποιητής; έμενα πριν από λίγο σταμάτησε λες και πάτησα mute, σας έχει τύχη κάτι τέτοιο σε σας;

Καμία φορά μπορει να κολλήσουν και κάνουν διάφορα. Κλειστό απο το κουμπί απο πίσω και άνοιξε το πάλι και θα συνέλθει.

Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Καμία φορά μπορει να κολλήσουν και κάνουν διάφορα. Κλειστό απο το κουμπί απο πίσω και άνοιξε το πάλι και θα συνέλθει.

Σ' ευχαριστώ πολύ, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο αποκωδικοποιητής είναι άκρως προβληματικός.

Re: Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Τώρα που είναι εργοποίθηκε η θύρα ethernet ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο app για τηλεχειρισμό του δέκτη μέσω WiFi?