Hybrid Kaon NS1110H

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Έτσι όπως τα περιγράφεις, φαίνεται πως όντως υπάρχει κάποιου είδους ασυμβατότητα με το συγκεκριμένο router.

Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Φρέσκος είναι από αλλαγη.
Μάλλον μόνο αν είμαι τυχερός και βρεθεί κάποιος με παρόμοιο ρουτερ.

Η θα αγοράσεις ένα καινούργιο Belkin να είναι και dual Band που θα τα σπάει….:drool1: :ernaehrung004:

Εγώ παρατηρώ ότι ο 2.5 δίσκος 320gb που του έχω συνδεδεμένο να δουλεύει συνέχεια, ακόμα και όταν είναι στο off ο δέκτης(απενεργοποιημένη η εξοικονόμηση ενέργειας), καθώς το λαμπάκι του δίσκου αναβοσβήνει συχνά, όχι όμως με τον ρυθμό που έχει όταν πραγματικά γράφει/σβήνει δεδομένα.
Είναι φυσιολογικό αυτό ;
Ακόμα κ στο off ;

Εγώ παρατηρώ ότι ο 2.5 δίσκος 320gb που του έχω συνδεδεμένο να δουλεύει συνέχεια, ακόμα και όταν είναι στο off ο δέκτης(απενεργοποιημένη η εξοικονόμηση ενέργειας), καθώς το λαμπάκι του δίσκου αναβοσβήνει συχνά, όχι όμως με τον ρυθμό που έχει όταν πραγματικά γράφει/σβήνει δεδομένα.
Είναι φυσιολογικό αυτό ;
Ακόμα κ στο off ;

Οταν έχεις απενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας ο δεκτης δεν κλείνει ποτέ με αποτέλεσμα η USB θύρα να έχει πάντα ρεύμα για αυτο δουλεύει ο δίσκος. Αν θες να μην δουλεύει ενεργοποίησε την πάλι σε ενα χρόνο βολικό σε σένα ώστε ο δεκτης να κλείνει τελείως, αυτο βέβαια έχει το μειονέκτημα ότι κάθε φορά που θα ανοίγεις πάλι τον δεκτη αυτός θα αργεί γιατί φορτώνει τα πάντα απο την αρχή.

Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Οταν έχεις απενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας ο δεκτης δεν κλείνει ποτέ με αποτέλεσμα η USB θύρα να έχει πάντα ρεύμα για αυτο δουλεύει ο δίσκος. Αν θες να μην δουλεύει ενεργοποίησε την πάλι σε ενα χρόνο βολικό σε σένα ώστε ο δεκτης να κλείνει τελείως, αυτο βέβαια έχει το μειονέκτημα ότι κάθε φορά που θα ανοίγεις πάλι τον δεκτη αυτός θα αργεί γιατί φορτώνει τα πάντα απο την αρχή.

Που σημαίνει ότι ο δίσκος θα δουλεύει πάντα...not good...!!!
Από την άλλη αν βάλω την εξοικονόμηση θα αργεί να ανοίξει...θέλει σκέψη αυτό, ίσως να μην έχω τον δίσκο μόνιμα επάνω του.

Εγώ στον δικό μου δέκτη NS1110 και την πρώτη φορά που έγινε η αναβάθμιση σε υβριδικό και την δεύτερη φορά που έγινε η τελευταία αναβάθμιση και προστέθηκε το OTE TV Plus παρατήρησα ότι όλα τα μενού του δέκτη εμφανίζονται σαν να είναι σε SD ανάλυση (το πρόβλημα είναι πολύ εμφανές στα γράμματα που έχουν πολλές ατέλειες). Στην προηγούμενη αναβάθμιση μετά από περίπου 1 εβδομάδα το πρόβλημα λύθηκε χωρίς να αλλάξω κάτι και τα μενού εμφανίζονταν όπως έπρεπε. Με την νεώτερη αναβάθμιση 2.3.1-1 το πρόβλημα δεν έχει λυθεί έως τώρα. Έκανα αρκετές φορές επανεκκίνηση τον δέκτη, τον έβγαλα από το ρεύμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όταν έγινε η αναβάθμιση ο δέκτης ήταν και τις 2 φορές συντονισμένος σε SD κανάλι, δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο.

ξαναρωταω διοτι δεν απαντηθηκε το ερωτημα μου: μετα την αναβαθμιση δεν υπαρχει το slow motion. πατωντας το παει απλα χ2. επισης μου εβγαλε καποια στιγμη ληψη σε ενα προγραμμα replay που πηγα να δω. ειχα ανοιχτους αλλος δυο υπολογιστες και την ακυρωσε απο μονο του και αυτη. η ερωτηση ειναι οτι ληψη δεν βλεπω να υπαρχει για replay παρα μονο για plus. γνωριζετε κατι πανω σε αυτο?

ξαναρωταω διοτι δεν απαντηθηκε το ερωτημα μου: μετα την αναβαθμιση δεν υπαρχει το slow motion. πατωντας το παει απλα χ2. επισης μου εβγαλε καποια στιγμη ληψη σε ενα προγραμμα replay που πηγα να δω. ειχα ανοιχτους αλλος δυο υπολογιστες και την ακυρωσε απο μονο του και αυτη. η ερωτηση ειναι οτι ληψη δεν βλεπω να υπαρχει για replay παρα μονο για plus. γνωριζετε κατι πανω σε αυτο?

1) Δεν νομίζω να υπήρχε ποτέ slow motion. Τι εννοείς? :)

2) Λήψη μπορείς να κάνεις:
(a) σε οποιοδήποτε ReplayTV πρόγραμμα (αρκεί να έχει ολοκληρωθεί η προβολή του). Πατάς το (i) στο επιλεγμένο πρόγραμμα και βλέπεις τις επιλογές.
(b) σε οποιοδήποτε onDemand τίτλο είτε είναι ταινία είτε σειρά. Ομοίως διαλέγεις το poster που θες και πατάς (i) και θα δείς το κουμπί 'Λήψη' ή 'Λήψη Σειράς' στις πληροφορίες της ταινίας.

Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Που σημαίνει ότι ο δίσκος θα δουλεύει πάντα...not good...!!!
Από την άλλη αν βάλω την εξοικονόμηση θα αργεί να ανοίξει...θέλει σκέψη αυτό, ίσως να μην έχω τον δίσκο μόνιμα επάνω του.
Για να αποσυνδέσεις το δίσκο από τη θύρα USB θα πρέπει να είναι κλειστός ο δέκτης σε εξοικονόμηση ενέργειας, γιατί αν είναι ενεργοποιημένη η θύρα USB και βγάλεις το καλώδιο μπορεί να προκληθεί ζημιά στο δίσκο.
Η καλύτερη λύση είναι πάντως εξωτερικός δίσκος με δική του τροφοδοσία (αυτό προτείνει και ο ΟΤΕ) και για να μην "ζορίζεται" η USB του δέκτη, και ακόμη καλύτερα να έχει ο δίσκος και κουμπί ON/OFF.

Εγώ επειδή δεν είχα εξωτερικό σκληρό δίσκο αγόρασα με 20 ευρώ μια καλή θήκη δίσκου USB3 με δικό της τροφοδοτικό και κουμπί ON/OFF έβαλα μέσα ένα παλιό σκληρό δίσκο και ενεργοποιώ τον δίσκο από το κουμπί μόνο όταν θέλω να κάνω εγγραφή. Είναι μια οικονομική λύση για όσους δεν έχουν εξωτερικό σκληρό δίσκο που να τους περισεύει και έχουν κάποιο παρατημένο σκληρό δίσκο από κάποιο παλιο PC ή laptop. Υπάρχουν θήκες για δίσκους 2,5 και 3,5 ιντσών.

Να είναι μόνο αυτό! Το κυριότερο σε μένα με HD (810) όταν βλέπω γραμμένο έργο δεν μπορεί να ξεκινήσει μια προγραμματισμένη εγγραφή. Και πολλά άλλα. Ολοι ως φαίνεται είναι ευχαριστημένοι με τον Player. Αλλού σταματάς και αλλού ξεκινάει.

να ρωτησω κατι για την εξοικονπμηση ενεργειας?
οταν κλεισει ο αποκωδικοποιητης και εχουμε βαλει να γραψει κατι , θα ανοιξει απο μονος του ξανα και αφου κανει το boot θα ξεκινησει να γραφει? ή δεν θα ανοιξει καθολου και θα χασουμε την εγγραφη?
οσο τον δουλευω χωρις εξοικονομηση, τον κλεινω και οταν ερθει η ωρα γραφει οτι του εχω βαλει.

Σε συνδυασμό με το ερώτημα του johni41 και επειδή διάβασα σε προηγούμενα post ότι κλείνετε τον δέκτη και περιμένετε πολύ η λίγο για boot (λόγω επιλογής εξοικονόμησης ενέργειας) θέλω να κάνω την εύλογη ερώτηση αν ο δέκτης θέλει για κάποιο λόγο κλείσιμο.
Υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης ή ο λόγος είναι για εξοικονόμηση ενέργειας λόγω κατανάλωσης ρεύματος ;

να ρωτησω κατι για την εξοικονπμηση ενεργειας?
οταν κλεισει ο αποκωδικοποιητης και εχουμε βαλει να γραψει κατι , θα ανοιξει απο μονος του ξανα και αφου κανει το boot θα ξεκινησει να γραφει? ή δεν θα ανοιξει καθολου και θα χασουμε την εγγραφη?
οσο τον δουλευω χωρις εξοικονομηση, τον κλεινω και οταν ερθει η ωρα γραφει οτι του εχω βαλει.

Έχω ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας (μη ρωτήσεις γιατί, έτσι ήταν ρυθμισμένος ο αποκωδικοποιητής και έτσι παρέμεινε 🤣). Δεν έχασα ποτέ καμιά προγραμματισμένη εγγραφή. Δεν έτυχε να το προσέξω ποτέ, μιας και οι εγγραφές γίνονται ώρες που δεν βρίσκομαι στο σπίτι, αλλά έχω την αίσθηση, από τη διάρκεια της τελικής εγγραφής, ότι ο αποκωδικοποιητής ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς το μονόλεπτο boot σε αυτή την περίπτωση.

Η 2.3.1-1 είναι η τελευταία αναβάθμιση;

Sent from my MX4

1) Δεν νομίζω να υπήρχε ποτέ slow motion. Τι εννοείς? :)

2) Λήψη μπορείς να κάνεις:
(a) σε οποιοδήποτε ReplayTV πρόγραμμα (αρκεί να έχει ολοκληρωθεί η προβολή του). Πατάς το (i) στο επιλεγμένο πρόγραμμα και βλέπεις τις επιλογές.
(b) σε οποιοδήποτε onDemand τίτλο είτε είναι ταινία είτε σειρά. Ομοίως διαλέγεις το poster που θες και πατάς (i) και θα δείς το κουμπί 'Λήψη' ή 'Λήψη Σειράς' στις πληροφορίες της ταινίας.

φιλε μου καταρχας εχω τον αποκοδικοποιητη με τον σκληρο δισκο και εκανα την αναβαθμιση. φυσικα και υπηρχε το slow motion σε 2 ταχυτητες. μια αργη(την μιση απο την κανονικη ταχυτητα) και μια ακομη πιο αργη σχεδον αυτο που λεμε καρε-καρε. παταγα παυση π.χ σε ενα προγραμμα και μετα οταν παταγα το πληκτρο << μου το πηγαινε πρωτα σε ταχυτητα 1/4 (το καρε-καρε που σου ειπα) μετα σε ταχυτητα 1/2 και με την τριτη αρχιζε το γνωστο fast forward. τωρα ξεκιναει μονο με fast forward!

φιλε μου καταρχας εχω τον αποκοδικοποιητη με τον σκληρο δισκο και εκανα την αναβαθμιση. φυσικα και υπηρχε το slow motion σε 2 ταχυτητες. μια αργη(την μιση απο την κανονικη ταχυτητα) και μια ακομη πιο αργη σχεδον αυτο που λεμε καρε-καρε. παταγα παυση π.χ σε ενα προγραμμα και μετα οταν παταγα το πληκτρο << μου το πηγαινε πρωτα σε ταχυτητα 1/4 (το καρε-καρε που σου ειπα) μετα σε ταχυτητα 1/2 και με την τριτη αρχιζε το γνωστο fast forward. τωρα ξεκιναει μονο με fast forward!

Ολα τα καταργησαν.

Έχω ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας (μη ρωτήσεις γιατί, έτσι ήταν ρυθμισμένος ο αποκωδικοποιητής και έτσι παρέμεινε 🤣). Δεν έχασα ποτέ καμιά προγραμματισμένη εγγραφή. Δεν έτυχε να το προσέξω ποτέ, μιας και οι εγγραφές γίνονται ώρες που δεν βρίσκομαι στο σπίτι, αλλά έχω την αίσθηση, από τη διάρκεια της τελικής εγγραφής, ότι ο αποκωδικοποιητής ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς το μονόλεπτο boot σε αυτή την περίπτωση.

Σε ευχαριστώ!

Εμένα που ανά κάποια χρονικά διαστήματα χάνει το δίσκο και θέλει κλείσιμο άνοιγμα ο δίσκος για να τον δει τι φταίει? Είναι 3.5 με δική του τροφοδοσία 600αρης. Υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο που έχω απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας?

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα που ανά κάποια χρονικά διαστήματα χάνει το δίσκο και θέλει κλείσιμο άνοιγμα ο δίσκος για να τον δει τι φταίει? Είναι 3.5 με δική του τροφοδοσία 600αρης. Υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο που έχω απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας?

Άλλαξε ένα καλώδιο usb στον δίσκο να δεις αν στο ξανά κάνει.

Το άλλαξα και θα το παρακολουθήσω να δω αν το ξανακάνει. Μακάρι να είναι αυτό γιατί χάνω συνέχεια εγγραφές. Ευχαριστώ πολύ