Hybrid Kaon NS1110H

Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Κολαει και στον αλλο δεκτη κανει επανεκκίνηση και δεν προσθετει επεισόδια σειρων.κολαει και στο ριπλει τιβι. Πρεπει να το πουμε ολοι στον οτε εγω παντως το ανεφερα περιμενω αυριο διορθωση .

Μόλις έβαλα να δω μια ταινία στο οτεplus και δεν μπορώ να την σταματήσω, ο δέκτης δεν ανταποκρίνεται σε καμία εντολή απο το τηλεκοντρόλ!

Υποχρεωτικά τον βγάζεις από την πρίζα και τον ξανασυνδέεις σε μερικά λεπτά (αν και θα το έχεις κάνει ήδη).

Παρακολουθούσα ταινία που είχα κατεβάσει μέσω oteplus και ξεφνικά (στα 30 λεπτά) χάθηκε η εικόνα και βγήκε το λογότυπo ote tv (screensaver) ενώ ο ήχος εξακολουθούσε να ακούγεται κανονικά. Έψαξα στο νέο menu να βρω επιλογή απενεργοποίησης του screensaver, αλλά δε βρήκα τίποτα.

Δεν το κάνει μόνο στο ΟΤΕ Plus, αλλά και σε εγγραφή PVR...

Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Μόλις έβαλα να δω μια ταινία στο οτεplus και δεν μπορώ να την σταματήσω, ο δέκτης δεν ανταποκρίνεται σε καμία εντολή απο το τηλεκοντρόλ!

Σταματάει αλλα θέλει τουλάχιστον 1,5 λεπτο, το κάνει και σε μένα. Και αν δεν σταματήσει, κολλάει και κάνει επανεκκινήση μονος του
Οποτε μην αγχώνεσαι, έχει μεριμνήσει ο ΟΤΕ να είναι όλα αυτοματοποιημένα...

Και εκεί που παρακολουθούσα το 3ο επισόδιο του trapped από τις "λήψεις μου", ξαφνικά reboot του δέκτη και στην επανεκκίνηση έχουν χαθεί όλες οι λήψεις. Οι εγγραφές όμως διατηρήθηκαν...

Εμένα πάλι κόλλησε στο boot και δεν κάνει κιχ απο χθές.Επειτα απο επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη και δήλωση βλάβης αναμένω ακόμα.Εκνευριστικός δέκτης απο την αρχή.

Μπορεί κανείς να δει με τον δεκτη του οτε το ιταλικό καναλι La7 στην συχνότητα 12341 V DVB-S2 31400-2/3
8PSK;

Μπορεί κάποιος να προτείνει πιο μοντέλο external hard drive είναι συμβατό να συνδεθεί με τον KAONMEDIA NS 1110H.
Ευχαριστώ.

Παιδιά, είναι τραγικό αυτό που γίνεται με τις επανεκκινήσεις του αποκωδικοποιητή. Και το αστείο είναι ότι ενώ έχω βγάλει το καλώδιο απο τη θύρα ethernet, μέχρι νεωτέρας, τώρα τελευταία μου κάνει, πιο σπάνια βέβαια, reboot και χωρίς να είναι συνδεδεμένος στο internet

εμενα μετα απο πολλες επανεκκινησεις του αποκωδικοποιητη, ο σκληρος δισκος χαλασε.
δεν υπαρχει σκληρος δισκος μου εμφανιζει. χαθηκανε και οι εγγραφες

Παιδιά, είναι τραγικό αυτό που γίνεται με τις επανεκκινήσεις του αποκωδικοποιητή. Και το αστείο είναι ότι ενώ έχω βγάλει το καλώδιο απο τη θύρα ethernet, μέχρι νεωτέρας, τώρα τελευταία μου κάνει, πιο σπάνια βέβαια, reboot και χωρίς να είναι συνδεδεμένος στο internet

Αν και το συγκεκριμένο με τα restarts είναι σπαστικό, το γεγονός ότι γίνεται με το χάσιμο της σύνδεσης ίσως θα πρέπει να σε προβληματίσει σε άλλο επίπεδο, αυτό της σταθερότητας του ADSL που έχεις. Δεν ξέρω με ποιον πάροχο είσαι αλλά ίσως θα πρέπει να τους τσιγκλίσεις λίγο.

Kαι εμενα οποτε παω να δω κατι στο replay δεν υπαρχει περιπτωση 2/3 φορες θα κανει reboot o δεκτης(χωρις να εχει πεσει η γραμμη του ιντερνετ)

πρεπει συντομα να βγαλουν νεο αναβαθμιση που να διορθωνει αυτο το πραγμα

εχει βρεθει η αιτια επανεκκινησεων? για να βγει το απαραιτητο update?

Οι επανεκκινήσεις αφορούν μόνο τις περιπτώσεις μέσω δορυφόρου;
Γιατί εμένα ο hybris ΚΑΟΝ στο ευρυζωνικό HD με εξωτερικό σκληρό δίσκο δεν μου έχει κάνει ποτέ
επανεκκίνηση ούτε κάποιο κόλημα ωστε να χρειαστεί σβήσιμο από διακόπτη.

Δηλαδή εμένα που δεν έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση και βλέπω κάθε μέρα απο replay tv και κάτι, θα πρέπει να νιώθω τυχερός :) Εγώ ενώ έχω internet και ενώ έχω κάνει τον τελευταίο μήνα 1-2 επανεκκινήσεις στο internet και ποτέ δεν μου κόλλησε ο δέκτης, δεν έχω βάλει ακόμα πάνω σκληρό.. οπότε μήπως το θέμα δεν είναι το internet αλλά ο σκληρός? Μήπως πιο συγκεκριμένα φταίει το ότι οι περισσότεροι βάζουν απ ότι κατάλαβα σκληρό χωρίς δική του τροφοδοσία?
Προσωπικά εμένα όλα μου φαίνονται οκ (μέχρι να βάλω και εγώ κάποιον σκληρό πάνω φοβάμαι..) εκτός απο μικρολεπτομέρειες (μερικές σπαστικές μεν αλλά σίγουρα πιο ασήμαντες απο πριν την αναβάθμιση αφού πολλά πράγματα που με έκαναν να μην θέλω καν να χρησιμοποιήσω τον δέκτη, έχουν διορθωθεί...)

Το δοκίμασα με σκληρό και χωρίς, με τροφοδοσία ή χωρίς και ολόκληρο έργο χωρίς restart στο replay σπάνιο να δω...

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk