Hybrid Kaon NS1110H

Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

εμενα μετα απο πολλες επανεκκινησεις του αποκωδικοποιητη, ο σκληρος δισκος χαλασε.
δεν υπαρχει σκληρος δισκος μου εμφανιζει. χαθηκανε και οι εγγραφες

ειχα πει εδω καποια στιγμη οτι θα αρχιζει να γινεται και αυτο που επαθες εσυ με τον σκληρο δισκο. η θα χαλανε πιο σπανια αυτο η θα κανουν φορματ μονοι τους η θα λειτουργουν μονο σε μια συσκευη. αυτες ειναι συνεπειες γενικα των εξωτερικων σκληρων.

Παιδια σε εσας που κανει επανεκκινηση ο δεκτης:

Δοκιμαστε να κανετε κανενα reset τον δεκτη πριν την προβολη μια ταινιας στο Ondemand , ondemand plus η στο replay tv .

Επισης βγαλτε τον εξωτερικο δισκο εντελως <δοκιμαστικα>

Τελος να τσεκαρετε οτι δεν κανει αποσυνδεση του ιντερνετ 100%

Να ξεκαθαρισουμε αν ειναι bug η αν ειναι μεμονομενα προβληματα .

Μετα απο αντικατασταση δεκτη διοτι δεν δουλευε η θυρα ethernet πηρα καινουργιο δεκτη και παλι δεν δουλευει η θυρα ethernet.
Ποσε πιθανοτητες υπαρχουν να συμβει αυτο?

Εχω δοκιμασει τα παντα και δεν γινεται τιποτα.
Μιλουσα μια ωρα σχεδον και με την εξυπηρετηση δοκιμασαμε τα παντα αλλα και παλι τιποτα.
Χρειαζεται καμια ρυθμιση ρε παιδια για να δουλεψει η θυρα μηπως?

Μετα απο αντικατασταση δεκτη διοτι δεν δουλευε η θυρα ethernet πηρα καινουργιο δεκτη και παλι δεν δουλευει η θυρα ethernet.
Ποσε πιθανοτητες υπαρχουν να συμβει αυτο?

Εχω δοκιμασει τα παντα και δεν γινεται τιποτα.
Μιλουσα μια ωρα σχεδον και με την εξυπηρετηση δοκιμασαμε τα παντα αλλα και παλι τιποτα.
Χρειαζεται καμια ρυθμιση ρε παιδια για να δουλεψει η θυρα μηπως?

Η πιθανότητες είναι σχεδόν ελάχιστες να έχει το ίδιο πρόβλημα δυο φορές. Η κάποια άλλη συσκευή φταίει και το καλώδιο της που συνδέεται πάνω στο Modem router η το ίδιο το modem router. Ο δέκτης δεν θέλει καμία ρύθμιση ιδιαίτερη για να παίξει στο δίκτυο.

Τα εχω δοκιμασει ολα με 10 διαφορετικα καλωδια και δεν γινεται τιποτα.
Εχω συνδυασει ολες τις θυρες με ολους τους πιθανους συνδυασμους και με αλλες συσκευες οπως τηλεοραση,ps3,ps4,media player,laptop,αλλα ο αποκωδικοποιητης δεν κανει τιποτα εντελως.
Τα δοκιμασα και μονος μου και με την βοηθεια που ειχα απο το 13888.

Τα εχω δοκιμασει ολα με 10 διαφορετικα καλωδια και δεν γινεται τιποτα.
Εχω συνδυασει ολες τις θυρες με ολους τους πιθανους συνδυασμους και με αλλες συσκευες οπως τηλεοραση,ps3,ps4,media player,laptop,αλλα ο αποκωδικοποιητης δεν κανει τιποτα εντελως.
Τα δοκιμασα και μονος μου και με την βοηθεια που ειχα απο το 13888.

Αν έχεις κάποιο γνωστό που έχει εγκατάσταση OTE TV και δουλεύει κανονικά ο δικός του δέκτης πήγαινε μια βόλτα με τον δικό σου δέκτη παρέα σύνδεσε τον στο σύστημα του και δες αν δουλέψει εκεί είναι το πιο απλό που μπορείς να κάνεις για να δεις αν έχεις εσύ πρόβλημα στον χώρο σου η πάλι έχει πρόβλημα ο δέκτης.

Το κουβεντιασα και με αυτόν από το 13888 σήμερα αν μπορώ να πάω αλλου να δοκιμάσω άλλα δυστυχώς δεν έχω κανέναν που να έχει τώρα ote tv.
Τρία άτομα που γνώριζα ότι έχουν σίγουρα το έχουν διακόψει τώρα τους τελευταίους 3 μήνες περίπου.

Μηπως δεν εγινε σωστα η αναβαθμιση που ενεργοποιει την θυρα ethernet ?

Το κουβεντιασα και με αυτόν από το 13888 σήμερα αν μπορώ να πάω αλλου να δοκιμάσω άλλα δυστυχώς δεν έχω κανέναν που να έχει τώρα ote tv.
Τρία άτομα που γνώριζα ότι έχουν σίγουρα το έχουν διακόψει τώρα τους τελευταίους 3 μήνες περίπου.

Δεν πειράζει αν έχουν διακόψει οι ίδιοι αρκεί να υπάρχει πιάτο τοποθετημένο και internet στο σπίτι τους για να συνδέσεις τον δέκτη με το router.

Herthan Απλα το firmware του αποκωδικοποιητη δεν συνεργαζεται (WTF) με ορισμενα ρουτερ.
Συμπερασμα μετα απο πολυ κοπο και προσπαθεια.
Δες μερικα ποστ μου λιγες σελιδες πισω που ειχα μια κουβεντα με τον cmoustakas αν δεν σου κανει κοπο.

καταρχας...modem χρονια τωρα και επαιζε τελεια....βαζω το ethernet του οτε μετα τν αναβαθμιση και μετα απο 10 μερες σχεδον προβλημα σε ολο τοιντερνετ..απο τηλεφωνο μου ειπαν αποσυντονιστηκε το modem...οταν ηρθαν ειδαν κατι στα καλωδια ασχτα με το modem...ελπιζω να ειναι αυτο και να ειναι τρελη συμπτωση. (δεν τους ανεφερα καν για τον οτε tv μιας και ειμαι εξωτερικο και απαγορευεται).

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Τι διαπύστωσα:
Εχω συνδεσει τον δεκτη με οπτική ίνα στον ενισχυτή μου - καθαρα στερεοφωνικός. ΔΕΝ ακούω τίποτα!!!! στα καναλια του ΟΤΕ με Dolby digital αν και στην επιλογή του ήχου εχω
βαλει στεροφωνικό και οχι πολυκαναλο. Στα υπόλοιπα 100!! καναλια που πιανω μεσω ΑΣΤΡΑ που εχουν DD φυσικά τα ακούω στην επιλογή του στερεο αλλά ΟΧΙ στν επιλογη πολυκαναλο ηχο.
Με άλλα λογια η επιλογη στερεο ή μονο στο μενού ΔΕΝ λειτουργει! ΜΟΝΟ στα καναλια του ΟΤΕ. Δεν το εχουν παρει χαμπάρι? Νομιζω οτι πριν την αναβαθμιση οτι λειτουργουσαν.
Επειδη δελω να τους παρω τηλ. υπαρχει ανενας αριθμος που να ΜΗΝ χρεωνετε? Δεν εχω ΟΤΕ. Τελευταια πηρα στο 13888 περιμενα 25 λεπτά ΧΩΡΙΣ να συνδεθω τελικά και χρεωθηκα 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οποτε ΔΕΝ μπορω να αναφερω απολυτος κανενα προβλημα. Για τα πανηγύρια ειναι!

Last edited:

Δεν πειράζει αν έχουν διακόψει οι ίδιοι αρκεί να υπάρχει πιάτο τοποθετημένο και internet στο σπίτι τους για να συνδέσεις τον δέκτη με το router.
Δυστυχώς έναν βρήκα άλλα δεν μπορώ να το συνδέσω με το ίντερνετ γιατί είναι στην άλλη μεριά του σπιτιού η συσκευή.
Την γκαντεμια μου μέσα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Herthan Απλα το firmware του αποκωδικοποιητη δεν συνεργαζεται (WTF) με ορισμενα ρουτερ.
Συμπερασμα μετα απο πολυ κοπο και προσπαθεια.
Δες μερικα ποστ μου λιγες σελιδες πισω που ειχα μια κουβεντα με τον cmoustakas αν δεν σου κανει κοπο.
Θα τα κοιτάξω μήπως βρω καμία άκρη ευχαριστώ.

Μόλις τα διάβασα johny1972.
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και σε μένα όσους δέκτες κι αν πάρω δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ αν έχω θέμα στο modem.
Μήπως πρέπει να κάνω κάτι στο modem καμία ρύθμιση η κάτι άλλο ώστε να λειτουργήσει?

Δυστυχώς έναν βρήκα άλλα δεν μπορώ να το συνδέσω με το ίντερνετ γιατί είναι στην άλλη μεριά του σπιτιού η συσκευή.
Την γκαντεμια μου μέσα.

Θα τα κοιτάξω μήπως βρω καμία άκρη ευχαριστώ.

Μόλις τα διάβασα johny1972.
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και σε μένα όσους δέκτες κι αν πάρω δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ αν έχω θέμα στο modem.
Μήπως πρέπει να κάνω κάτι στο modem καμία ρύθμιση η κάτι άλλο ώστε να λειτουργήσει?

Εγώ πάντως άκρη δέν έβγαλα.Απλα δεν χρησιμοποιώ τό hybrid.
Αν πάντως χρησιμοποιείς το ρουτερ τού οτε έχουν υποχρέωση να σε βοηθήσουν από το τηλ κεν. να βρείτε μία λύση έστω και με αντικατάσταση του ρουτερ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Τι διαπύστωσα:
Εχω συνδεσει τον δεκτη με οπτική ίνα στον ενισχυτή μου - καθαρα στερεοφωνικός. ΔΕΝ ακούω τίποτα!!!! στα καναλια του ΟΤΕ με Dolby digital αν και στην επιλογή του ήχου εχω
βαλει στεροφωνικό και οχι πολυκαναλο. Στα υπόλοιπα 100!! καναλια που πιανω μεσω ΑΣΤΡΑ που εχουν DD φυσικά τα ακούω στην επιλογή του στερεο αλλά ΟΧΙ στν επιλογη πολυκαναλο ηχο.
Με άλλα λογια η επιλογη στερεο ή μονο στο μενού ΔΕΝ λειτουργει! ΜΟΝΟ στα καναλια του ΟΤΕ. Δεν το εχουν παρει χαμπάρι? Νομιζω οτι πριν την αναβαθμιση οτι λειτουργουσαν.
Επειδη δελω να τους παρω τηλ. υπαρχει ανενας αριθμος που να ΜΗΝ χρεωνετε? Δεν εχω ΟΤΕ. Τελευταια πηρα στο 13888 περιμενα 25 λεπτά ΧΩΡΙΣ να συνδεθω τελικά και χρεωθηκα 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οποτε ΔΕΝ μπορω να αναφερω απολυτος κανενα προβλημα. Για τα πανηγύρια ειναι!

Μπορείς να μπεις στην σελίδα του ΟΤΕ και να ζητήσεις την υπηρεσία call back. Ουσιαστικά βάζεις το τηλ σου και σε παίρνουν αυτοί.

Πηγα σημερα τον 2ο δεκτη σε μια αλλη εγκατασταση που βρηκα το συνδεω με το ιντερνετ και δεν εγινε τιποτα.

Μετα πηγα και αλλαξα τον 2ο δεκτη και πηρα τον 3ο δεκτη αλλα και παλι δεν συνδεεται στο ιντερνετ.Δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει παλι η θυρα ουτε μια στο εκατομμυριο.
Ρε παιδια σιγουρα δεν θελει καμια ρυθμιση στο ρουτερ?Μηπως καμια θυρα η κατι αλλο για να παιξει?

Πηγα σημερα τον 2ο δεκτη σε μια αλλη εγκατασταση που βρηκα το συνδεω με το ιντερνετ και δεν εγινε τιποτα.

Μετα πηγα και αλλαξα τον 2ο δεκτη και πηρα τον 3ο δεκτη αλλα και παλι δεν συνδεεται στο ιντερνετ.Δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει παλι η θυρα ουτε μια στο εκατομμυριο.
Ρε παιδια σιγουρα δεν θελει καμια ρυθμιση στο ρουτερ?Μηπως καμια θυρα η κατι αλλο για να παιξει?

Αυτο που προτείνω ειναι να πάρεις τον OTE και να ζητήσεις επίσκεψη τεχνικού στον χώρο σου για να δει απο κοντά το προβλημα και να κάνει έλεγχο στα πάντα για να σου λύσει το προβλημα. Ότι και να λέμε πλέον δεν έχει νόημα γιατί ούτε τον χώρο σου ξέρουμε ότι τι καλωδια έχεις στον χώρο σου,ούτε πως συνδέονται και που, ούτε τι δημιουργεί προβλημα.

Μου είπαν ότι θα κοιτάξουν αρχικά σε ότι έχει να κανει με το ίντερνετ και το modem και θα ξαναμιλήσουμε.
Αν δεν γίνει κάτι τότε θα κανονίζουν να έρθει τεχνικός στο σπίτι ώστε να δούμε που είναι το πρόβλημα.

Άλλαξες ρουτερ για να δεις αν παίζει σε κάποιο άλλο?

Αυτόν που πήρα σήμερα όχι άλλα αυτόν που επέστρεψα σήμερα πήγα το πρωί σε μια άλλη εγκατάσταση που βρήκα να τον δοκιμάσω και όταν τον σύνδεσα στο ίντερνετ δεν έκανε τίποτα.