Hybrid Kaon NS1110H

Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

HERTHAN;1057759019................................ Αν δεν γίνει κάτι τότε θα κανονίζουν να έρθει τεχνικός στο σπίτι ώστε να δούμε που είναι το πρόβλημα.[/QUOTE said:
Ηρθε και σε μενα, επειδη εχω διακοπες στο ιντερνετ, και μου συστησε απο το κουτι ΟΤΕ μεχρι την πριζα να βαλω καλωδιο cat5 αντι του απλου τηλεφωνικου που ειχα (αυριο θα το αλλαξω). Για να δουμε

Re: Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Ηρθε και σε μενα, επειδη εχω διακοπες στο ιντερνετ, και μου συστησε απο το κουτι ΟΤΕ μεχρι την πριζα να βαλω καλωδιο cat5 αντι του απλου τηλεφωνικου που ειχα (αυριο θα το αλλαξω). Για να δουμε
Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το internet γιατί πάει σφαίρα και δεν μου κάνει καμία διακοπή. Μια φορά το πολύ στους 3 μήνες και αν.
Ούτε με το modem έχω κάποιο πρόβλημα κι επίσης όλες οι θύρες(1-3) δουλεύουν απροβλημάτιστα.
Ότι συσκευή κι αν έχω συνδέσει με οποιοδήποτε καλώδιο(κι έχω παρά πολλά) κι αν τα έχω συνδέσει δουλεύουν τα πάντα εκτός από τον δέκτη του ΟΤΕ TV.

Re: Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Αυτό στο σύστησε γιατί τα καλώδια χαλκού τα παλιά έχουν αρκετό θόρυβο στην γραμμή ανάλογα με το μήκος τους κιόλας. Τα utp cat5 και cat6 είναι πολύ καλύτερης ποιότητας και με πολύ μικρό θόρυβο σε σχέση με τα παλιά. Ο θόρυβος στην γραμμή οφείλετε για τις συνεχείς αποσυνδέσεις τις περισσότερες φορές.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το internet γιατί πάει σφαίρα και δεν μου κάνει καμία διακοπή. Μια φορά το πολύ στους 3 μήνες και αν.
Ούτε με το modem έχω κάποιο πρόβλημα κι επίσης όλες οι θύρες(1-3) δουλεύουν απροβλημάτιστα.
Ότι συσκευή κι αν έχω συνδέσει με οποιοδήποτε καλώδιο(κι έχω παρά πολλά) κι αν τα έχω συνδέσει δουλεύουν τα πάντα εκτός από τον δέκτη του ΟΤΕ TV.

Εσένα μόνο τεχνικός επί τόπου μπορεί να βρει λύση. Όλα αυτά που σου παρουσιάζονται το δίχως άλλο δεν είναι φυσιολογικά με λογικές συνθήκες.

Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Ναι το καταλαβαίνω και είμαι σίγουρος ότι μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα έρθει τεχνικός.
Αύριο βέβαια αν προλάβω ίσως μπορέσω να πάω να το δοκιμάσω και σε μια άλλη εγκατάσταση.

Αν δεν σου είναι κόπος, δες και το log του router. Πολλές φορές μπορεί να σου δώσει πληροφορία. Αν έχεις κάποιo restart, πήγαινε επί τόπου και δες τι λέει το log.

Σήμερα μου ήρθε η ειδοποίηση για Δωρεάν αναβάθμιση του Kaonmedia NS1110 σε Hybrid, ακολούθησα πιστά τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ και πλέον από απλός οικιακός πελάτης ΟΤΕ TV μέσω Δορυφόρου αναβαθμίστηκα και έχω Cinema On Demand, Replay TV και ΟΤΕ ΤV Plus πέρασα και το σκληρό μου δίσκο και είναι σαν απόκτησα ένα εντελώς νέο μηχάνημα!:SFGSFGSF:

Το μόνο πρόβλημα ήταν όταν πρωτοδοκίμασα να τρέξω το Replay TV και το ΟΤΕ ΤV Plus μου έβγαζε μήνυμα "Ότι δεν είναι δυνατή η απομακρυσμένη σύνδεση με τον αποκωδικοποιητή..." αφού πήρα το 13888 έκανα τα παρακάτω και έλυσα το προσωρινό πρόβλημα:
α. Κλείσιμο με το On/Off του αποκωδικοποιητή.
β. Επανεκκίνηση του ρούτερ (έβγαλα και έβαλα πάλι το καλώδιο του ρεύματος).
γ. Άνοιγμα του αποκωδικοποιητή.

Κατόπιν πήγα σε φίλο μου που έχει και αυτός ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου στον οποίο δεν ήρθε το μήνυμα της αναβάθμισης, στείλαμε μόνοι μας το μήνυμα για ενεργοποίηση, το οποίο διεκπεραιώθηκε κανονικά με μοναδικό μικροπρόβλημα αυτό που προανέφερα. Η διαδικασία ενεργοποίησης κόστους 0,11116 είναι η ακόλουθη, στέλνουμε μήνυμα στο 54994 τη λέξη HYBRID κενό και τον Αριθμό Συνδρομητικής Κάρτας (π.χ. HYBRID 123456) και μετά μας στέλνουν τους κωδικούς μας και ξεκινά η αναβάθμιση, αναλυτικά διαβάστε εδώ, προσοχή χρησιμοποιούμε το κινητό που έχουμε δηλώσει και καλό είναι να έχουμε πρόχειρους τους κωδικούς του ΟΤΕ TV Go καθώς θα τους χρειαστούμε, επίσης μην ξεχάσετε να συνδέστε τον αποκωδικοποιητή στο δίκτυο.

Καλή αναβάθμιση, η όλη διαδικασία παίρνει περίπου 30 λεπτά.

Εδώ θα βρείτε τον απαραίτητο νέο οδηγό του αναβαθμισμένου αποκωδικοποιητή καθώς το νέο υβριδικό περιβάλλον έχει πάρα πολλές αλλαγές και νέες δυνατότητες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ακολούθως παραθέτω τα δύο (2) SMS της παραπάνω διαδικασίας:

SMS%20Alphanualphabetathetamuiotasigmaetasigmaf01_zpspyhxpmj3.jpg
SMS%20Alphanualphabetathetamuiotasigmaetasigmaf02_zpsjlxl6lk0.png

Είμαι συνταξιούχος ΟΤΕ και έχω ειδικό τιμολόγιο 14 € περίπου το μήνα για το πλήρες πακέτο.

Είχα για ένα έτος, τον προηγούμενο δέκτη, DSI 810 (με δίσκο).
Στις 7-10-2016 τον επέστρεψα στο κατάστημα Cosmote, και πήρα τον υβριδικό KAON NS1110H (χωρίς δίσκο).
Δύο ημέρες μετά ο δέκτης δεν έκανε Boot. Το πράσινο φωτάκι έγινε μόνιμα κόκκινο και αναβόσβηνε.
Στις 10-10-2016 σε συνεννόηση με το 13888, έγινε αλλαγή δέκτη με νέο στο κατάστημα Cosmote.
Εχθές 22-10-2016 16 (μετά από 12 ημέρες) ο νέος δέκτης παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, και σε συνεννόηση με το 13888 θα πάω αύριο για δεύτερη αντικατάσταση.
Μέχρι τώρα δούλεψε χωρίς εξωτερικό δίσκο, και χωρίς σύνδεση σε rooter.
Έχω τρία TWIN LNB για τις 9, 13, & 19,2 μοίρες και δύο καλώδια κεραίας (μέσω συνδεσμολογίας diseq 4X1)
Τώρα με τον KAON NS1110H χρησιμοποιώ το ένα καλώδιο κεραίας.
Οι δύο βλάβες έγιναν Σαββατοκύριακο και έμεινα χωρίς TV. Η αιτία της βλάβης είναι άγνωστη μέχρι τώρα.
Μήπως υπάρχει άλλος ομοιοπαθής ????

Αύριο θα τοποθετήσω επίγεια κεραία, έστω και καθυστερημένα.
Εάν ο νέος δέκτης παρουσιάσει πρόβλημα για Τρίτη φορά, θα καταργήσω την συνδρομή του OTE TV.
Είναι ολοφάνερο ότι, οι δέκτες δεν έχουν περάσει από στοιχειώδες στάδιο αξιολόγησης, πριν την κυκλοφορία τους.
Είναι ολοφάνερο ότι, οι αποφάσεις προμήθειας όλων των δεκτών του ΟΤΕ TV, έχουν γίνει από παράγοντες που έχουν πλήρη άγνοια επί του θέματος (hardware & software).

Πριν παντρευτεί η κάρτα με τον ιδιοκτησιακό δέκτη, χρησιμοποιούσα δέκτες των 600 €
Η τεχνολογία καλπάζει. Θα αγοράσω το αναμενόμενο << VU+ Ultimo 4K >>με δυο δορυφορικά και ένα επίγειο Tuner.
http://avclub.gr/forum/showthread.php/150611-%CE%95%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-VU-Ultimo-4K-%28AngaCom-2016%29

Έχω νοσταλγήσει τους δέκτες με πλούσια μνήμη και μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, τις multimedia χρήσεις, τις ελεύθερες εγγραφές, το ποιοτικό σήμα (όχι το υπερσυμπιεσμένο του ΟΤΕ που υποβαθμίζει τις ποιοτικές TV) κλπ ……………….
Ανάφερα το πρόβλημα μου, για πιθανή βοήθεια, και για να ξαλαφρώσω.

Μου ήρθε κι εμένα σήμερα το μήνυμα που αναφέρει το φίλος kok8 παραπάνω. Δυο ερωτήσεις.
Για την αναβάθμιση χρειάζεται ο δέκτης να συνδεθεί στο ρούτερ? Επειδή υπάρχει κάποια απόσταση μεταξύ τους και δεν έχω τόσο μακρύ utp.
Νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι μετά την αναβάθμιση ο δέκτης γίνεται πιο αργός στην απόκριση του. Ισχύει?

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου ήρθε κι εμένα σήμερα το μήνυμα που αναφέρει το φίλος kok8 παραπάνω. Δυο ερωτήσεις.
Για την αναβάθμιση χρειάζεται ο δέκτης να συνδεθεί στο ρούτερ? Επειδή υπάρχει κάποια απόσταση μεταξύ τους και δεν έχω τόσο μακρύ utp.
Νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι μετά την αναβάθμιση ο δέκτης γίνεται πιο αργός στην απόκριση του. Ισχύει?

Όχι, για την αναβάθμιση δεν χρειάζεσαι συνδεση στο internet. Για τις υπηρεσίες hybrid ωστόσο θα χρειαστείς.

Μετά την αναβάθμιση ο δέκτης είναι εμφανώς πιο αργός.

Κοινώς, αν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες Hybrid δεν έχεις κάποιο λόγο να αναβαθμίσεις και να χάσεις και την ταχύτερη απόκριση του αποκωδικοποιητή.

Εμφανως πιο αργος ηταν με την αρχικη αναβαθμιση.Μετα που βγηκε καινουργια που εφτιαχνε τα πραγματα δεν νομιζω να εχει καμια διαφορα

Μου ήρθε σήμερα το απόγευμα μήνυμα για την αναβάθμιση του δεκτη.Έστειλα το αίτημα για αναβάθμιση του και μου ήρθε μήνυμα ότι η αναβάθμιση θα γίνει άμεσα.Το θέμα είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει έρθει,κάνει πολλή ώρα να έρθει η αναβάθμιση στον δέκτη?Να το αφήσω ανοιχτο τον δέκτη όλη νύχτα?

Μου ήρθε σήμερα το απόγευμα μήνυμα για την αναβάθμιση του δεκτη.Έστειλα το αίτημα για αναβάθμιση του και μου ήρθε μήνυμα ότι η αναβάθμιση θα γίνει άμεσα.Το θέμα είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει έρθει,κάνει πολλή ώρα να έρθει η αναβάθμιση στον δέκτη?Να το αφήσω ανοιχτο τον δέκτη όλη νύχτα?

Λόγο οτι αναβαθμίζονται πολλοί δέκτες ταυτόχρονα υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει η αναβάθμιση. Αστον ανοιχτό και αν δεν εχει γίνει μέχρι το πρωί στείλε πάλι το μήνυμα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις ειναι να γράψεις σωστά τον αριθμό της συνδρομητικής κάρτας.

Την έκανα κι εγώ την αναβάθμιση τελικά. Ακόμα δεν έχω συνδέσει τον δέκτη στο ρούτερ αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση και το κανάλι πατώντας(και κρατώντας) μια φορά το αντίστοιχο πλήκτρο! Εφεύραμε πάλι τον τροχό με τον ΟΤΕ εν έτος 2016! 😂😂😂

Όσοι κάνατε την αναβάθμιση τώρα που έχετε φρέσκια στο μυαλό σας και την προηγούμενη κατάσταση, βλέπετε μεγαλύτερο lag στο μενού; Να είναι ενοχλητικό εννοώ

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

NS1110 μετά την αναβάθμιση σε hybrid, σύνδεσα καλώδιο LAN, δείχνουν τα λαμπάκια στην θύρα ότι λειτουργεί, όμως στο μενού του αποκωδικοποιητή είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία δικτύου. Δοκίμασα επανεκκίνηση του αποκωδικοποιητή, επανεκκίνηση του modem, σύνδεσα υπολογιστή στο καλώδιο (δούλεψε κανονικά ο υπολογιστής) όμως ο αποκωδικοποιητής δεν δουλεύει σε αυτές τις λειτουργίες του. Κάποια γνώμη; Μπορεί να αλλάξει σε στατική διεύθυνση ο αποκωδικοποιητης;

Όσοι κάνατε την αναβάθμιση τώρα που έχετε φρέσκια στο μυαλό σας και την προηγούμενη κατάσταση, βλέπετε μεγαλύτερο lag στο μενού; Να είναι ενοχλητικό εννοώ

Με το τελευταίο update βελτιώθηκε αισθητά. Με το προηγούμενο σερνόταν. Βέβαια ακόμα υπάρχουν θεματάκια αλλά θα λυθούν πιστεύω σε επόμενο update

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Μπορεί να αλλάξει σε στατική διεύθυνση ο αποκωδικοποιητης;
Μόνο μέσω των ρυθμίσεων του ρουτερ σου, ορίζοντας η μακ του δεκτη να παίρνει τη χ ip

Απάντηση: Re: Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Μόνο μέσω των ρυθμίσεων του ρουτερ σου, ορίζοντας η μακ του δεκτη να παίρνει τη χ ip

Από το router το έχω κάνει ήδη. Αυτό που δεν ξέρω, αν γίνεται μέσω του αποκωδικοποιητή, αν και χλωμό.

Δεν βλέπω lag στο μενού. Υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση στην εναλλαγή καναλιών , εικόνα εμφανίζεται 4-5 δευτερόλεπτα αφού πατήσεις το πλήκτρο.