Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης
Είμαι συνταξιούχος ΟΤΕ και έχω ειδικό τιμολόγιο 14 € περίπου το μήνα για το πλήρες πακέτο.
Είχα για ένα έτος, τον προηγούμενο δέκτη, DSI 810 (με δίσκο).
Στις 7-10-2016 τον επέστρεψα στο κατάστημα Cosmote, και πήρα τον υβριδικό KAON NS1110H (χωρίς δίσκο).
Δύο ημέρες μετά ο δέκτης δεν έκανε Boot. Το πράσινο φωτάκι έγινε μόνιμα κόκκινο και αναβόσβηνε.
Στις 10-10-2016 σε συνεννόηση με το 13888, έγινε αλλαγή δέκτη με νέο στο κατάστημα Cosmote.
Εχθές 22-10-2016 16 (μετά από 12 ημέρες) ο νέος δέκτης παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, και σε συνεννόηση με το 13888 θα πάω αύριο για δεύτερη αντικατάσταση.
Μέχρι τώρα δούλεψε χωρίς εξωτερικό δίσκο, και χωρίς σύνδεση σε rooter.
Έχω τρία TWIN LNB για τις 9, 13, & 19,2 μοίρες και δύο καλώδια κεραίας (μέσω συνδεσμολογίας diseq 4X1)
Τώρα με τον KAON NS1110H χρησιμοποιώ το ένα καλώδιο κεραίας.
Οι δύο βλάβες έγιναν Σαββατοκύριακο και έμεινα χωρίς TV. Η αιτία της βλάβης είναι άγνωστη μέχρι τώρα.
Μήπως υπάρχει άλλος ομοιοπαθής ????
Αύριο θα τοποθετήσω επίγεια κεραία, έστω και καθυστερημένα.
Εάν ο νέος δέκτης παρουσιάσει πρόβλημα για Τρίτη φορά, θα καταργήσω την συνδρομή του OTE TV.
Είναι ολοφάνερο ότι, οι δέκτες δεν έχουν περάσει από στοιχειώδες στάδιο αξιολόγησης, πριν την κυκλοφορία τους.
Είναι ολοφάνερο ότι, οι αποφάσεις προμήθειας όλων των δεκτών του ΟΤΕ TV, έχουν γίνει από παράγοντες που έχουν πλήρη άγνοια επί του θέματος (hardware & software).
Πριν παντρευτεί η κάρτα με τον ιδιοκτησιακό δέκτη, χρησιμοποιούσα δέκτες των 600 €
Η τεχνολογία καλπάζει. Θα αγοράσω το αναμενόμενο << VU+ Ultimo 4K >>με δυο δορυφορικά και ένα επίγειο Tuner.
http://avclub.gr/forum/showthread.php/150611-%CE%95%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-VU-Ultimo-4K-%28AngaCom-2016%29
Έχω νοσταλγήσει τους δέκτες με πλούσια μνήμη και μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, τις multimedia χρήσεις, τις ελεύθερες εγγραφές, το ποιοτικό σήμα (όχι το υπερσυμπιεσμένο του ΟΤΕ που υποβαθμίζει τις ποιοτικές TV) κλπ ……………….
Ανάφερα το πρόβλημα μου, για πιθανή βοήθεια, και για να ξαλαφρώσω.