Hybrid Kaon NS1110H

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

Μόλις έκανε αναβάθμιση. Εμφανίστηκε στις ρυθμίσεις το multiroom και το hdpc (δεν ξέρω τι ειναι). Αυτά με μια γρήγορη ματια.

Re: Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

Εδώ και 1 εβδομάδα δεν δουλεύουν τα κουμπιά EPG και PVR του τηλεχειριστηρίου. Αναγκάζομαι να ανοίγω το μενού και να επιλέγω από εκεί. Έχει σχέση με την αναβάθμιση ή κάποια βλάβη;

Re: Hybrid KAON NS1110H

και σε εμενα συμβαινει κατα καιρους κανε restar απο πισω απ τον δεκτη

Έχει κάνει άλλος πρόβλημα με το remote να μην ανταποκρίνεται άμεσα? Τώρα δεν ξέρω αν είναι ο δεκτης το πρόβλημα...

Και εμένα μου φαίνεται οτι τελευταία "αργεί" να ανταποκριθεί στα πλήκτρα που πατάω στο τηλεχειριστήριο. Σαν ο δέκτης να ειναι πολύ "φορτωμένος" και να το "σκέφτεται" όταν του πεις να κάνει κάτι.

Ένα ριστάρτ του αποκωδικοποιητή ΙΣΩΣ βοηθήσει. Το δικό μου ζήτημα είναι ότι τις τελευταίες ημέρες πατιέται με τεράστια δυσκολία το κάτω βέλος του χειριστηρίου, αλλά είναι πρόβλημα που μάλλον θέλει επικοινωνία με το 13888

Έχει χρειαστεί κανείς να αλλάξει χειριστήριο; Έχει πολλή μουρμούρα η διαδικασία;

Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H

Και εμένα αργεί ώρες-ώρες. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Το εχω συνηθίσει και δεν με ενοχλεί πολυ.

Re: Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

Εδώ και 1 εβδομάδα δεν δουλεύουν τα κουμπιά EPG και PVR του τηλεχειριστηρίου. Αναγκάζομαι να ανοίγω το μενού και να επιλέγω από εκεί. Έχει σχέση με την αναβάθμιση ή κάποια βλάβη;

Σ' εμένα και τα δύο πλήκτρα λειτουργούν κανονικά.

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

Σε μένα αργούσε, πατούσες το κουμπί και έκανε 3-4 δευτερόλεπτα να κάνει την εντολή, κολλούσε, έκανε restart μόνος του και τελικά έφταιγε ο σκληρός δίσκος που του είχα βάλει. Ήταν από τους πρώτους 2,5 εξωτερικούς που είχαν βγει. Δουλεύει κανονικά παντού, εκτός από τον KAON που του προκαλεί προβλήματα (υποθέτω τραβάει περισσότερο ρεύμα). Τον άλλαξα με έναν πιο σύγχρονο και από τότε εξαφανίστηκαν όλα τα κολλήματα

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά μια ερώτηση. Σήμερα έδωσα τον αποκωδικοποιητή με τον σκληρό δίσκο και πήρα τον kaon και έβαλα δικό μου εξωτερικό δίσκο.
Κάνω εγγραφή το prison break, και δεν μπορώ να συντονιστω σε άλλο κανάλι πάρα μόνο αν διακόψω την εγγραφή .
Κάπου είχα διαβάσει ότι γίνεται να συντονιστω σε αλλο κανάλι κατά την ώρα της εγγραφής.Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?

Ααα οκ. Οπότε ένα κανάλι βλέπω, και αυτό μόνο μπορώ να γραψω. Ευχαριστω.

Μόνο ο pvr δέκτης που έχει διπλό tuner σου επιτρέπει να γράφεις ένα κανάλι και να παρακολουθείς άλλο.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα και ένα καλώδιο αν κατέβαινε στον δέκτη με τον σκληρό, εφόσον ήταν στην ίδια πόλωση μπορούσα να γράφω ένα κανάλι και να βλέπω κάποιο αλλο. Γι αυτό νόμιζα ότι ίσχυε και εδω.
Αλλά τελικά έχει να κάνει με το διπλό tuner. Οκ. Ευχαριστώ.
Επειδή δεν μπόρεσα να το ψάξω καλά, όταν προγραμματίζω μια εγγραφή, πρέπει να το αφήσω στο κανάλι που θα γράψω. Ή το αλλάζει μόνο του ο δέκτης? Διορθώθηκε αυτό που αναφέρατε στα προηγούμενα ποστ με καμμία αναβάθμιση?

Last edited:

Καλησπέρα,
Εκτός από τους δορυφόρους που εχει προρυθμισμένους για FTA δεν μπορούμε να έχουμε στο diseqc άλλους;
Εκτός απο hotbird θελω sirius 4.8e και amos4w.

Στο 13888 δεν με πολυκατατοπίσανε...

Ευχαριστώ

Καλησπερα
Μπορειτε να μου πειτε εαν στο replay tv περιλαμβανονται τα καναλια fox και foxlife;

Sent from my iPhone using Tapatalk