Hybrid Kaon NS1110H

Re: Hybrid KAON NS1110H

κάποιος που έχει συνδεδεμενο εξωτερικό δίσκο τι γίνεται με το στικάκι; Αφού έχουμε ένα usb port

κάποιος που έχει συνδεδεμενο εξωτερικό δίσκο τι γίνεται με το στικάκι; Αφού έχουμε ένα usb port
Ας βγει το στικάκι να κάνουμε δοκιμές!

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

ειδικός δεν είμαι, αλλα για πιο λόγο να μην τα σηκώνει

Re: Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

ειδικός δεν είμαι, αλλα για πιο λόγο να μην τα σηκώνει
Στην Νόβα υπήρχε θέμα , με κάποια hub όταν πρωτοβγηκε η υπηρεσία. Τώρα δεν ξέρω.... Μόλις τα δοκιμάσουμε θα βγάλουμε ακρη

1,5 χρόνο που είχα nova δεν είχα κανένα θέμα πάντως μια χαρά λειτουργούσε

Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H

Το usb stick κυκλοφορεί και πόσο είναι το κόστος αγοράς;

η nova τα έδινε δωρεάν, πιστεύω και ο ΟΤΕ το ίδιο θα κάνει (όταν κυκλοφορήσουν)

1,5 χρόνο που είχα nova δεν είχα κανένα θέμα πάντως μια χαρά λειτουργούσε
Υπήρχε πρόβλημα με τον εξωτερικό σκληρό δίσκο και το usb stick. Έπρεπε οπωσδήποτε να υπηρχε εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος . Μετά μπορεί να το διόρθωσαν, εγώ την είχα την υπηρεσία τις πρώτες μέρες που βγηκε.
Τώρα στον αποκωδικοποιητή του ΟΤΕ έχω εξωτερικό σκληρό 2.5" χωρίς δική του τροφοδοσία και παίζει άψογα.
Τώρα τι θα γίνει... οπως είπα θα δειξει...

Στην Νόβα υπήρχε θέμα , με κάποια hub όταν πρωτοβγηκε η υπηρεσία. Τώρα δεν ξέρω.... Μόλις τα δοκιμάσουμε θα βγάλουμε ακρη

Ακριβώς γι'αυτό ρώτησα επειδή είχαμε θέματα με τον άλλο τον δέκτη της νόβα με ρεύματα. Η δοκιμή θα δειξει

Καθήστε να δουμε σε ποσο καιρό θα κυκλοφορήσει το usb stick και μετα βλέπουμε...

Αγόρασα το avertv volar hd2 td110 από μαγαζί, το συνέδεσα και έχω πλέον επίγεια ψηφιακά στο δέκτη. Έγινε αναζήτηση και έβαλε τα κανάλια με αρίθμηση από 1 και τα ραδιόφωνα μα αρίθμηση από 70. Βρήκε όλα τα κανάλια και τα hd, ολα με epg. Η εικόνα καθαρή αλλά τα hd δεν μου φαίνονται για hd. To dolby digital κανάλι ήχου της Εrthd παίζει κανονικά. Θα κάνω τώρα τεστ για hub και δίσκο

Έγινε και πρώτο τεστ με hub. Τραγικά τα αποτελέσματα. Σε hub χωρίς εξωτερική τροφοδοσία μόνο το dvb-t stickaki συνδεδεμένο λειτουργεί ο ψηφιακός δέκτης αλλά κολλάει ο δέκτης ελαφρά. Και το στικάκι και ο δίσκος (χωρίς εξωτερική τροφοδοσία και αυτός) βλέπει ότι έχουμε δίσκο ζήτα να τον διαμόρφωση και εκεί κολλάει και αρχίζει reboot.

Δεν έχω πρόχειρο usb hub με τροφοδοσία αν βρω θα κάνω και αυτό το τέστ.

Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H

Αγόρασα το avertv volar hd2 td110 από μαγαζί, το συνέδεσα και έχω πλέον επίγεια ψηφιακά στο δέκτη. Έγινε αναζήτηση και έβαλε τα κανάλια με αρίθμηση από 1 και τα ραδιόφωνα μα αρίθμηση από 70. Βρήκε όλα τα κανάλια και τα hd, ολα με epg. Η εικόνα καθαρή αλλά τα hd δεν μου φαίνονται για hd. To dolby digital κανάλι ήχου της Εrthd παίζει κανονικά. Θα κάνω τώρα τεστ για hub και δίσκο
Ποσο το αγόρασες και απο ποια περιοχή; Με ενδιαφέρει πολυ.

Το έβαλα στο Σκρουτζ και αγόρασα από το μαγαζί με την φθηνότερη τιμή που το προϊόν ήταν σε απόθεμα. Εβαλα την παραγγελία ονλινε την Πέμπτη το απόγευμα και το παραλάβα σήμερα με courier

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Εγω νόμιζα οτι τα αγόρασες απο κατάστημα cosmote ή γερμανο.

Τιθεται το ερωτημα τωρα:
"Αφου ο 1110 εχει δυνατοτητα συνεργασιας με σκληρο υπαρχει λογος
να πληρωσω περισσοτερο για τον 810?"