Ας βγει το στικάκι να κάνουμε δοκιμές!κάποιος που έχει συνδεδεμενο εξωτερικό δίσκο τι γίνεται με το στικάκι; Αφού έχουμε ένα usb port
κάποιος που έχει συνδεδεμενο εξωτερικό δίσκο τι γίνεται με το στικάκι; Αφού έχουμε ένα usb port
Στην Νόβα υπήρχε θέμα , με κάποια hub όταν πρωτοβγηκε η υπηρεσία. Τώρα δεν ξέρω.... Μόλις τα δοκιμάσουμε θα βγάλουμε ακρηειδικός δεν είμαι, αλλα για πιο λόγο να μην τα σηκώνει
Το usb stick κυκλοφορεί και πόσο είναι το κόστος αγοράς;
Υπήρχε πρόβλημα με τον εξωτερικό σκληρό δίσκο και το usb stick. Έπρεπε οπωσδήποτε να υπηρχε εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος . Μετά μπορεί να το διόρθωσαν, εγώ την είχα την υπηρεσία τις πρώτες μέρες που βγηκε.1,5 χρόνο που είχα nova δεν είχα κανένα θέμα πάντως μια χαρά λειτουργούσε
Στην Νόβα υπήρχε θέμα , με κάποια hub όταν πρωτοβγηκε η υπηρεσία. Τώρα δεν ξέρω.... Μόλις τα δοκιμάσουμε θα βγάλουμε ακρη
Ποσο το αγόρασες και απο ποια περιοχή; Με ενδιαφέρει πολυ.Αγόρασα το avertv volar hd2 td110 από μαγαζί, το συνέδεσα και έχω πλέον επίγεια ψηφιακά στο δέκτη. Έγινε αναζήτηση και έβαλε τα κανάλια με αρίθμηση από 1 και τα ραδιόφωνα μα αρίθμηση από 70. Βρήκε όλα τα κανάλια και τα hd, ολα με epg. Η εικόνα καθαρή αλλά τα hd δεν μου φαίνονται για hd. To dolby digital κανάλι ήχου της Εrthd παίζει κανονικά. Θα κάνω τώρα τεστ για hub και δίσκο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.