Hybrid Kaon NS1110H

Re: Hybrid KAON NS1110H

Μόλις το συνδέσεις με το internet αυτόματα ενεργοποιούνται και η υβριδικές επιλογές. Από εκεί και πέρα πρέπει να ενεργοποίησης την ταυτότητα χρήστη μέσω του 13888.

τι να το κανω το 13888 οταν υπαρχει ο moustakas :grinning-smiley-043

Βεβαίως και μπορείς να αγοράσεις καινούργιο, κοστίζει 15 ευρώ και θα το βρεις στα καταστήματα Cosmote shop η Γερμανός. Το θέμα με το σήμα πρέπει να ελέγξει κάποιος ειδικός την εγκατάσταση σου.

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

Εγώ πηρα τηλέφωνο τους είπα ότι δεν δουλεύει καλά το τηλεκοντρόλ και μου έστειλαν άλλο δωρεάν. Αυτό έλειπε να πληρώνουμε και για τέτοια 4 χρόνια ote tv έχω έχουν πάρει πάνω από 800 ευρώ.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

τι να το κανω το 13888 οταν υπαρχει ο moustakas :grinning-smiley-043

Χαρα μου ειναι να βοηθάω όσο μπορώ. Ικανοποίηση μου ειναι όταν βρίσκετε λύσεις και είστε ευχαριστημένοι :a0210:

Re: Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

Εγώ πηρα τηλέφωνο τους είπα ότι δεν δουλεύει καλά το τηλεκοντρόλ και μου έστειλαν άλλο δωρεάν. Αυτό έλειπε να πληρώνουμε και για τέτοια 4 χρόνια ote tv έχω έχουν πάρει πάνω από 800 ευρώ.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Εγώ πάντα λέω την τυπική οδό που έχουν σαν κατεύθυνση οι εταιρείες. Φυσικά και ο κάθε συνδρομητής ξεχωριστά δικαιούται να απαιτήσει τα ανάλογα που δικαιούται.

Επειδή ο αποκωδικοποιητής δεν είναι δικός μας, αλλά ανήκει στον ΟΤΕ , είναι υποχρέωση τους να στο αντικαταστήσουν. Εμένα μου έστειλαν άλλο με κούριερ, χωρίς ερωτήσεις κτλ. Δεν είναι θέμα ποιος είναι συνδρομητής και για πόσο καιρο.
Ίσως να ζητήσουν να πας πίσω το παλιό για έλεγχο, αλλά απ όσο ξέρω δεν έτυχε ποτέ! Απλώς σου δίνουν καινούργιο. Εμένα να φανταστείτε από τις πτώσεις δεν δουλευε.

Επειδή ο αποκωδικοποιητής δεν είναι δικός μας, αλλά ανήκει στον ΟΤΕ , είναι υποχρέωση τους να στο αντικαταστήσουν. Εμένα μου έστειλαν άλλο με κούριερ, χωρίς ερωτήσεις κτλ. Δεν είναι θέμα ποιος είναι συνδρομητής και για πόσο καιρο.
Ίσως να ζητήσουν να πας πίσω το παλιό για έλεγχο, αλλά απ όσο ξέρω δεν έτυχε ποτέ! Απλώς σου δίνουν καινούργιο. Εμένα να φανταστείτε από τις πτώσεις δεν δουλευε.

Ακόμα και με αυτή την οδό πρέπει πρώτα να επικοινωνήσεις με το 13888 μιλώντας με το τεχνικό τμήμα να σου εγκρίνουν αντικατάσταση αφού πρώτα ακούσουν το πρόβλημα και το αξιολογήσουν και έπειτα πας σε cosmote shop η Γερμανό και σου αντικαθιστούν τον δέκτη. Εάν πας πρώτα σε κατάστημα χωρίς να έχεις μιλήσει με το 13888 είτε δεν στον αλλάζουν είτε παίρνουν επι τόπου τηλέφωνο στο 13888 απο εκεί και σου δίνουν να μιλήσεις έτσι ώστε να γίνουν τα παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση επειδή ο δέκτης ειναι με χρησιδάνειο και δεν τον πληρώνεις έξω αρχή να σου ανήκει εχει υποχρέωση η Cosmote ο δέκτης που εχει ο καθε ένας να ειναι λειτουργικός.

Αναφερόμουν για το προηγούμενο μήνυμα για το τηλεκοντρολ. Γι αυτό έγραψα για πτωσεις.
Sorry δεν το διευκρινησα.

Αυτό με τις αυστηρές προδιαγραφές που πρέπει να έχει ο εξωτερικός σκληρός δίσκος, για να είναι συμβατός με τον Hybrid KAON NS1110H, δηλαδή 5V/0.5A, είναι τελικά πολύ σχετικό. Εν αναμονή της παραλαβής του Hybrid, «χτύπησα» έναν αξιοπρεπέστατο σκληρό 2,5´´ που τον πέτυχα σε τιμή ευκαιρίας (Toshiba Canvio Basics 1TB, USB 3.0 στα 49,00 ευρώ)

http://www.public.gr/product/gaming...305ek3aa-500gb-25-usb-30-mayro/prod7340100pp/

Αφού λοιπόν τον αγόρασα, έκπληκτος ανακάλυψα κατόπιν, την απαίτηση περί 0.5Α (Ampere). Πριν τον αγοράσω το είχα ψάξει λίγο βιάστηκα το θέμα και από κάποια σχόλια που διάβασα, έμεινα με την εντύπωση ότι γενικά οι USB 3.0 2.5’’ παίζουν κανονικά στον Hybrid, χωρίς όμως αυτό να είναι και εγγυημένο, αν δεν αγοράσεις κάποιον από αυτούς που θα σου προτείνουν στα Cosmote-Shop (όπου όλως παραδόξως, όσο και να έψαξα στο internet και στο site της Cosmote, εγώ τουλάχιστον δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάποια λίστα με συγκεκριμένα μοντέλα σκληρών δίσκων που ελέγθηκαν και βρέθηκαν συμβατοί, παρά μόνο γενικόλογες αναφορές σε τεχνικές απαιτήσεις και τρέχα-γύρευ.. Τι φοβούνται; Μήπως βρουμε και πάρουμε τα συγκεκριμένα μοντέλα πιό φθηνά από αλλού;) . Ελέγχω λοιπόν (κατόπιν εορτής φυσικά) τις τεχνικές προδιαγραφές του συγκεκριμένου σκληρού δίσκου, και ανακαλύπτω ότι είναι 1.0Α (άλλωστε το έγραφε και πάνω του), δηλαδή ήθελε τη διπλάσια ισχύ/ενέργεια για να δουλέψει από αυτήν που οριακά σου δίνει η θύρα USB 2.0 του Hybrid (δηλ. 0,5 Α). Ωχ! Σκέφτηκဦ Την έκανα την «πατάτα»! Είχα όμως μια μικρή ελπίδα, καθόσον ο συγκεκριμένος σκληρός, έχει την εξής ιδιότητα: Όταν συνδέεται σε θύρα USB 3.0 η ενδεικτική Led λυχνία του ανάβει «μπλε», όταν όμως συνδέεται σε θύρα USB 2.0 το led του γίνεται «λευκό» , και σκέφτηκα μήπως συμβαίνει το ίδιο και με τις ενεργειακές απαιτήσεις του, μήπως δηλαδή το 1.0 Α είναι απλώς το maximum του, όμως να μπορεί να λειτουργήσει άψογα και με μικρότερες ενεργειακές απαιτήσεις αν συνδεθεί σε θύρα USB 2.0, και μάλιστα, αυτό να το αντιλαμβάνεται αμέσως μόλις συνδεθεί σε θύρα USB 2.0 (όπως δηλαδή συμβαίνει και με τον led φωτισμό του) και να υποβαθμίζει ακαριαία τα Ampere του ώστε να μην «μπλοκάρει» τον Hybrid. Εχθές λοιπόν που παρέλαβα (και μου σύνδεσαν) τον Hybrid KAON NS1110H, σύνδεσα πάνω του τον Toshiba Canvio Basics 1TB (5V/1.0A), και τον αναγνώρισε κανονικά, τον μορφοποίησε κανονικά, έκανε εγγραφή κανονικά, και έπαιξε την εγγραφή επίσης κανονικά. Ούτε διακοπές, ούτε reboot, ούτε μαύρες οθόνες, ούτε τίποτε άλλο από τις δυσλειτουργίες και τις ασυμβατότητες που κατά καιρούς γράφονται εδώ μέσα για το ζήτημα αυτό. Προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα τον συγκεκριμένο εξωτερικό σκληρό δίσκο για τον Hybrid KAON NS1110H, κι ας είναι 1.0Α !!!

Last edited:

Και ένα «tip» για να μην «ξεπαστρέψουμε» γρήγορα τον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Όπως θα έχουμε αντιληφθεί, ακόμα και όταν απενεργοποιούμε τον HYBRID, o εξωτερικός συνεχίζει να δουλεύει (αν τον αγγίξουμε αισθανόμαστε μια μικρή δόνηση). Αν όμως ενεργοποιήσουμε από το menou του Hybrid (στο υπομενού «εξοικονόμηση ενέργειας») την επιλογή να μεταβαίνει αυτόματα (μετά από κάποια λεπτά) ο HYBRID σε κατάσταση παθητικής αναμονής μόλις τον κλείσουμε με το τηλεχειριστήριο, τότε απενεργοποιείται και ο σκληρός, και μάλιστα, αν τυχόν έχουμε κάποιες προγραμματισμένες εγγραφές, τότε ενεργοποιούνται ξανά, και ο HYBRID, και ο σκληρός (την ώρα που επιλέξαμε) και η εγγραφή γίνεται κανονικότατα (ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ!). Βέβαια, το μειονέκτημα του να τεθεί ο HYBRID σε κατάσταση παθητικής αναμονής, είναι ότι δεν μπορούμε να τον ξανανοίξουμε με το τηλεχειριστήριο, αλλά μόνο από το power button€ του ίδιου του HYBRID, όμως από το να γυρνάει «γρου-γρου» ακατάπαυστα ο σκληρός, ώρες-μέρες-εβδομάδες, προτιμώ να κινούμαι 2 μέτρα μέχρι τη συσκευή, 1-2 φορές την ημέρα, για να την ανοίξω! Σιγά τα ωα! Και θερμίδες καίμε, και ρεύμα γλυτώνουμε, και τον σκληρό μας δίσκο προστατεύουμε! :antlers:

Εμένα φιλε κανονικά ανοίγει απο το on/off του τηλεχειριστηριου. Και όταν το φωτακι ειναι κόκκινο, και όταν ειναι πορτοκαλί (παθητική αναμονή)

Re: Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

Εμένα φιλε κανονικά ανοίγει απο το on/off του τηλεχειριστηριου. Και όταν το φωτακι ειναι κόκκινο, και όταν ειναι πορτοκαλί (παθητική αναμονή)

Όντως. δίκιο έχεις!

Μια ερωτηση ρε παιδια...

Οι εγγραφες οταν γινονται την ωρα που παιζει ενα καναλι, γιατι διαγραφονται μετα απο 1 μηνα ακριβως;

Αν εννοείς οτι σου σβήνονται οι εγγραφες σου απο τα cosmote cinema, το ιδιο πρόβλημα ειχα και εγω και τον πέταξα τον σκληρό.

Δεν ειχα γραψει καποια ταινια.. Πχ ειχα γραψει Antetokounbros σε Αθηνα και Θεσ/νικη απο ΕΡΤ και σβηστηκαν. Ενω στο 3 ον 3 της Συρου παλι απο ΕΡΤ δεν εχει σβηστει κ εχει περασει μηνας.

Περιεργα πραματα...

Edit: Η εγγραφη που δε σβηστηκε στο κυκλακι που εχει το R ειναι ολο κοκκινο. Αυτες που σβηστηκαν ειναι μισο κοκκινο μισο ασπρο. Δε ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο και τι σημαινει..

Last edited:

Καλησπέρα. Έχω κάποιο προβληματάκι με την ταχύτητα σύνδεσης στον δέκτη. Έχω συνδέσει τον δέκτη στο ίδιο hub με ένα nuc pc που παίζει kodi. Κι ενώ το kodi εκμεταλλεύεται πλήρως την ταχύτητα του vdsl που έχω 22mbps ο δέκτης βγάζει συνέχεια πρόβλημα ταχύτητας και όταν απενεγοποιω την ειδοποίηση κολλάει αρκετά ότι βάζω να παίξει. Εννοείται ότι όταν παίζει ο δέκτης δεν παίζει κάτι στο kodi. Αν μπορεί να βοηθήσει Κάποιος? Ευχαριστώ

Δεν ειχα γραψει καποια ταινια.. Πχ ειχα γραψει Antetokounbros σε Αθηνα και Θεσ/νικη απο ΕΡΤ και σβηστηκαν. Ενω στο 3 ον 3 της Συρου παλι απο ΕΡΤ δεν εχει σβηστει κ εχει περασει μηνας.

Περιεργα πραματα...

Edit: Η εγγραφη που δε σβηστηκε στο κυκλακι που εχει το R ειναι ολο κοκκινο. Αυτες που σβηστηκαν ειναι μισο κοκκινο μισο ασπρο. Δε ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο και τι σημαινει..

Αυτά τα αρχεία που είχες και σβήστηκαν τα έβλεπες μέσα στις εγγραφές η στης λήψεις?

Καλησπέρα. Έχω κάποιο προβληματάκι με την ταχύτητα σύνδεσης στον δέκτη. Έχω συνδέσει τον δέκτη στο ίδιο hub με ένα nuc pc που παίζει kodi. Κι ενώ το kodi εκμεταλλεύεται πλήρως την ταχύτητα του vdsl που έχω 22mbps ο δέκτης βγάζει συνέχεια πρόβλημα ταχύτητας και όταν απενεγοποιω την ειδοποίηση κολλάει αρκετά ότι βάζω να παίξει. Εννοείται ότι όταν παίζει ο δέκτης δεν παίζει κάτι στο kodi. Αν μπορεί να βοηθήσει Κάποιος? Ευχαριστώ

Καντόν που και που ένα restart και τον δέκτη γιατί κολλάει και αυτός από μόνος του.

Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H

Αυτά τα αρχεία που είχες και σβήστηκαν τα έβλεπες μέσα στις εγγραφές η στης λήψεις?

Συγνώμη που απαντάω εγω αλλα ο φίλος λεει οτι του σβήστηκαν σε ενα μήνα. Άρα ειναι εγγραφες. Ακριβώς το ιδιο έκανε και σε μένα.

Re: Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H

Εγγραφες ηταν οχι ληψεις. Οπως τα ειπε ο billys.