Καλημέρα σε όλους.
Απέκτησα το πακέτο Full Pack μαζί με τον KAON NS1110H πριν λιγότερο από ένα μήνα και έχω συνδέσει πάνω του έναν εξωτερικό σκληρό 1.5TB. Χθες έκανα μιαν εγγραφή από μιαν εκπομπή της ΕΡΤ2.
Διαβάζοντας το βιβλίο του, παρατήρησα την - αναμενόμενη ούτως ή άλλως - σημείωση που λέει ότι:
"Τα προγράμματα που αποθηκεύονται σε εξωτερικές αποθηκευτικές συσκευές παραμένουν κρυπτογραφημένα και δεν
μπορούν να αναπαραχθούν σε άλλα μέσα ή συσκευές (π.χ. υπολογιστές, άλλους αποκωδικοποιητές, media players)."
Μολονότι είχα προσπαθήσει παράλληλα να γράψω τη συγκεκριμένη εκπομπή σε ένα στικάκι USB, συνδεδεμένο σε άλλον επίγειο δέκτη, η προσπάθεια απέτυχε (κάτι δεν πάτησα σωστά και νόμιζα ότι έγραφε, ενώ δεν έγραφε). Η συγκεκριμένη εκπομπή έχει σημαντική αξία για μένα, γιατί θέλω να την ξαναπροβάλλω σε άλλο χώρο και σε άλλη χρονική στιγμή και αναρωτιέμαι αν και πως μπορώ να την μεταφέρω από τον εξωτερικό σκληρό κάπου αλλού.
Να σημειώσω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω υπολογιστή με λειτουργικό LINUX αν χρειαστεί, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει.
Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.
Καλημέρα,
δεν έχω πολυδουλέψει με εγγραφές στο cosmote tv αλλά μια ιδέα θα ήταν να δοκίμαζες να "κατεβάσεις" την εκπομπή αυτή από το site της ert. Υπάρχουν κάποιοι video downloaders και πιο παλιά το είχα κάνει. Αν δεν βγάλεις άκρη, στείλε μου ένα Link από την εκπομπή να δώ αν γίνεται.
Πάρε τον δίσκο μαζί με τον δέκτη, σύνδεσε τον δέκτη στην τηλεόραση/οθόνη που θέλεις (δε χρειάζεται κεραία) και δες έτσι τις εγγραφές σου.θέλω να την ξαναπροβάλλω σε άλλο χώρο και σε άλλη χρονική στιγμή και αναρωτιέμαι αν και πως μπορώ να την μεταφέρω από τον εξωτερικό σκληρό κάπου αλλού.
Αναφέρεσαι στον NS2000H; Ο δέκτης αυτός είναι ίδιος με τον προηγούμενο (ίδιες λειτουργίες) αλλά έχει διπλό δορυφορικό για να βλέπεις και να γράφεις διαφορετικά κανάλια , και tuner για τα επίγεια. Δεν κερδίζεις κάτι, και επίσης δεν θα τον βρεις εύκολα διαθέσιμο.
Αν αναφέρεσαι στην νέα υπηρεσία και στον Android, τότε είναι ανάλογα με τις ανάγκες σου, γιατί ο νέος δέκτης είναι iptv και όχι δορυφορικός.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.