HYPERION 968

το ξερω ρε φιλε μην ανησυχεις
απλως δε θελω να θαβω πραγματα που δε τα εχω ακουσει

και ξερω και ποσο τρελαμενος εισαι με τα SF :worshippy:

και ξερω και ποσο τρελαμενος εισαι με τα SF :worshippy:

Και ποιος δεν είναι...
Κάτω από το δάχτυλο το είχα το κουμπί του ban με αυτό που είπες αχρείε! :BDBDG54:

Κανόνισε να πεις τίποτα και για τα ATC! :flipout:

Και ποιος δεν είναι...
Κάτω από το δάχτυλο το είχα το κουμπί του ban με αυτό που είπες αχρείε! :BDBDG54:

Κανόνισε να πεις τίποτα και για τα ATC! :flipout:

ATC?

αν δεν υπηρχαν τα Hyperion τα 50αρια θα ηταν η πρωτη μου επιλογη για ηχεια εως τα 10.000 Ευρω...:2thumb22sup:

τωρα μπορεις να με μπαναρεις ελευθερα!!!!

τωρα μπορεις να με μπαναρεις ελευθερα!!!!

Μπα, εντάξει, το έσωσες...

Τώρα μάλιστα που η τιμή των 50αριών έχει πέσει άντε βρες άλλο ηχείο αν σου αρέσει αυτό το στυλ ήχου... :flipout:

Μπα, εντάξει, το έσωσες...

Τώρα μάλιστα που η τιμή των 50αριών έχει πέσει άντε βρες άλλο ηχείο αν σου αρέσει αυτό το στυλ ήχου... :flipout:

ισως το VR4 Junior...

ποσο εχουν τα ATC τωρα?

Και μια και εγω ανοιξα το thread υποχρεουμαι να συμπληρωσω οτι τελικα ακουσα τα Hyperion 938 (ηχητικα τα ιδια με τα 968) στον φιλο geopolitis.

Οι εντυπωσεις μου αριστες. Κρυσταλλινα καθαρος ηχος, πληρης μουσικοτητας με δυνατοτητες σε καθε ειδος μουσικης. Χωρις να ειναι τονισμενα τα ακρα ηταν ενα διαυγες ηχειο ικανο να ταιριαξει και με λαμπα και με τρανζιστορ και με μεγαλο ευρος ισχυος. Το φινιρισμα ικανοποιητικοτατο (αν και στην τιμη αυτη θα μπορουσε να ειναι καλυτερο). Δεν ξερω αν στην τιμη τους (5000 ευρω) ειναι τα καλυτερα παντως ξερω οτι οταν ερθει η ωρα να αλλαξω ηχεια θα ειναι ισως πρωτα στην επιλογη μου. Τετοια θετικη πρωτη εντυπωση θυμαμαι μονο απο τα Focal electra και τα ATC 40 (δεν εχω ακουσει ομως παρα πολλα ηχεια).

Και επειδη ηρθε και η συγκριτικη κουβεντα στα SF Cremona τα οποια ακουσα και συγκρινα. Τα βρηκα "σκοτεινο" για το γουστο μου. Βεβαιως εχουν ηχητικη ταυτοτητα (που σημαινει ηχεια με προσωπικοτητα) και φινιρισμα ασυγκριτο... ΑΛΛΑ στον ηχο δεν συγκρινονται με τα Hyperion (αν και η συγκριση ειναι κατα βαση λαθος αφου υπεισερχεται υποκειμενικοτητας).

Επειδη σε τελικη αναλυση το ζητουμενο ειναι η φυσικοτητα και η καθαροτητα στον ηχο τα Hyperion δικαιωνουν τα διθυραμβικα reviews τους.

Last edited: