Ι-4 ΑΪ ΦΟΡ: ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
18 June 2006
8,281
Θεσσαλονίκη
81a4fdb5-8416-4cf1-91d2-7c96ace654ec.jpg

Ι-4 ΑΪ ΦΟΡ: ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ

αυτήν να δεις πως την περίμενα

Απο που να το βρουν το 1080p
ελληνική ταινία είναι Τάσο
μα ειναι ελληνικη και ειχε περισσοτερες πιθανοτητες για 1080

με απλη φορητη του ερασιτεχνη

εχει γυριστει ταινια ετσι αν θυμηθω θα αναφερω και ποια

. Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρισθεί και ως προωθητικό videoclip του νέου cd του Βουρλιώτη. Γυρισμένη με ψηφιακή κάμερα και με φρέσκους πρωταγωνιστές και μοντέλα ο Βασίλης Κατσίκης επιχειρεί να στήσει μια ταινία που ν ακολουθεί την τάση της εποχής και εν μέρη το καταφέρνει τουλάχιστόν στο οπτικό μέρος . Στο σενάριο τώρα έχω τις ενστάσεις μου . Μπορεί να δουλεύτηκε πάνω σε μια φρέσκια ιδέα με μοντέρνες ατάκες και αφέλεια αλλά δυστυχώς οι απιθανότιτες και οι υπερβολές χάλασαν την όλη προσπάθεια . Πολύ καλός στο ρόλο του ο ανερχόμενος Πετρος Λαγούτης που τον είδαμε πριν λίγο καιρό στους ΚΛΕΦΤΕΣ . Όλα τα λεφτά ο πόντιος της παρέας Στάθης Παναγιωτίδης , ο Χάρης Μαυρουδής απλά συμμετέχει ενώ ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για τον νέο καραγκιόζάκο (με την καλή έννοια) της ελληνικής τηλεόρασης και κατ επέκταση του σινεμά .

Σε γενικές γραμμές ο Β. Κατσικής αποδεικνύεται αρκετά ελπιδοφόρος για το ελληνικό σινεμά και είμαι σίγουρος πως το μέλλον του ανήκει . Δείτε την χαλαρά και θα περάσετε ωραία , ιδικά τώρα το καλοκαίρι.

Υ.Γ χάρηκα που είδα έστω και για λίγο στον φίλο μου τον Λευτέρη τον Θερμό

Μπειτε στο επισημο site της κοπελας με τον πλουσιο ψυχικο κοσμο και εξερευνηστε οσο αντεξετε !!!

http://www.mariakorinthiou.com/

ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ???

Οχ παναγία μου .

Αυτό που δεν κατάλαβα , η κοπέλα μας τι ακριβός είναι? Ηθοποιός , τραγουδίστρια , μοντέλο ? Και τι ακριβός διαφημίζει - προωθεί με το site της?

¨Ότι και νάνε πάντως είναι ότι πρέπει

Πάντως τον τελευταίο καιρό μου είπαν (φίλοι που την είδαν από σχετικά κοντά) ότι έχει γίνει διπλάσια (σε όγκο).

Μου θύμισες Κώστα ένα αντίστοιχο αστειάκι σχετικά με την ιδιότητα της Μαστροκώστα. Θύμισέ μου να στο πω από κοντά, γιατί εδώ μας διαβάζουν και παιδιά...

Πάντως τον τελευταίο καιρό μου είπαν (φίλοι που την είδαν από σχετικά κοντά) ότι έχει γίνει διπλάσια (σε όγκο).

Είναι έγκυος η κοπέλα βρε.

Μα που ζείτε, ένα Ciao, μία Espresso δεν διαβάζετε;

Ακόμα κολλημένοι στο Hitech (επειδή έχει Blu Ray Δώρο) ;

:p

Είδες, τριτοκοσμικοί που είμαστε;
Αντί να ασχολούμαστε με κατινιές, ασχολούμαστε με το High Definition... :D

(δε διαβάζω Hitech, υπάρχει το avclub)

Καλα πρεπει να δειτε την ελληνικη ταινια deep end μονο για το κοριτσι -χαλια ταινια.Εχει ενα χαστουκι του Σομμερ που στη ταινια δεν βγηκε καλα γιατι στις προβες της αστραψε ενα τοσο δυνατο που την τρεχαν στο κεντρο υγειας !!! Χτυπανε τετοια κοριτσια,σαν δεν ντρεπονται !

Καλοκαιρακι που ειναι καθομαστε και ασχολουμαστε με high definition τηλεορασεις αντι με high definition γκομενες :flipout::flipout::flipout:

Μετριότατη. Και δυστυχώς η παραπομπή στις προηγούμενες "Λούφες" (η πρώτη η κλασσική είναι αξεπέραστη, αλλά και η "Σειρήνες" ήταν πολύ καλή) δημιουργεί αρχικά προσδοκίες και τελικά, αναπόφευκτες συγκρίσεις. Μιλάμε για χάσιμο χρόνου. Η γελοιοποίηση των λοκατζηδων δεν φτάνει για να συμπαθήσει κανείς την ταινία.

H Κορινθίου είναι μπάζο. Ο κ@λος της είναι σαν ψησταριά.

Α, ξέχασα, πλάκα είχε η ταινία, καμιά σχέση με την πρώτη βέβαια.

Tην κατεβασα απο εδω,αρκετα καλη ποιοτητα εικονας

http://gre*******

η ταινια εχει πλακιτσα και τη προτιμω απο τη δευτερη που ουσιαστικα ηταν μια πασαρελλα της Καγια.Η συμμετοχη του Κιμουλη και μονο τη κανει σημαντικη,ο ανθρωπος ειναι αψογος στο ρολο του.

Last edited by a moderator: