. Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρισθεί και ως προωθητικό videoclip του νέου cd του Βουρλιώτη. Γυρισμένη με ψηφιακή κάμερα και με φρέσκους πρωταγωνιστές και μοντέλα ο Βασίλης Κατσίκης επιχειρεί να στήσει μια ταινία που ν ακολουθεί την τάση της εποχής και εν μέρη το καταφέρνει τουλάχιστόν στο οπτικό μέρος . Στο σενάριο τώρα έχω τις ενστάσεις μου . Μπορεί να δουλεύτηκε πάνω σε μια φρέσκια ιδέα με μοντέρνες ατάκες και αφέλεια αλλά δυστυχώς οι απιθανότιτες και οι υπερβολές χάλασαν την όλη προσπάθεια . Πολύ καλός στο ρόλο του ο ανερχόμενος Πετρος Λαγούτης που τον είδαμε πριν λίγο καιρό στους ΚΛΕΦΤΕΣ . Όλα τα λεφτά ο πόντιος της παρέας Στάθης Παναγιωτίδης , ο Χάρης Μαυρουδής απλά συμμετέχει ενώ ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για τον νέο καραγκιόζάκο (με την καλή έννοια) της ελληνικής τηλεόρασης και κατ επέκταση του σινεμά .
Σε γενικές γραμμές ο Β. Κατσικής αποδεικνύεται αρκετά ελπιδοφόρος για το ελληνικό σινεμά και είμαι σίγουρος πως το μέλλον του ανήκει . Δείτε την χαλαρά και θα περάσετε ωραία , ιδικά τώρα το καλοκαίρι.
Υ.Γ χάρηκα που είδα έστω και για λίγο στον φίλο μου τον Λευτέρη τον Θερμό