Η αφεντιά μου,LIVE στο Τσάι στη Σαχάρα...

Η αφεντιά μου,LIVE στο Τσάι στη Σαχάρα...ΠΡΑΞΗ ΙΙΙ

Μετά απο αρκετό διάστημα, την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου ,θα έχω την τιμή να βρίσκομαι συντροφιά με αγαπημένους φίλους και την κιθάρα μου στον ώμο, σε ένα μουσικό στέκι της Αθήνας που ακόμη καταφέρνει να στέκεται τίμια στα πόδια του και να υπηρετεί σε δύσκολους καιρούς το <καλό> τραγούδι....Ελληνικό και όχι μόνο.
Αυτη θα είναι η τρίτη φορά που θα πατήσω το σανίδι της μουσικής αυλαίας στο <Τσάι στη Σαχάρα>....Λαοδικείας 18 στα Ιλίσια.
Η τιμή και η χαρά μου μου θα ήταν διπλή, εαν τύχει και συναντήσω εκείνη την βραδυά στο Τσάι, και κάποια μέλη απο τον χώρο αυτό, μοιράζοντας μαζί τους τόσο τις μουσικές απο το έντεχνο Ελληνικό τραγούδι που αγαπήσαμε και αγαπάμε οι περισσότεροι, όσο και κάποιες απο τις προσωπικές μου συνθέσεις που γιά πρώτη φορά δημόσια θα εξομολογηθώ!!!

Σας ευχαριστώ πολύ.....

Last edited:
Για να πιούμε κάνα τσάϊ.

Αυτά δεν μας τα είχες πεί νέε μου...

τι πρόγραμμα θα έχεις Γιάννη ?
(σόρρυ αλλά δεν ήξερα ότι κατέχεις το άθλημα)

Μόνος ?
Τραγουδάς κι όλας ή όχι ?
ακουστική ?

Το ακόλουθο δελτίο τύπου που σας παραθέτω και θα <τρέξει> αυτές τις ημέρες, νομίζω ότι θα λύσει αρκετές απο τις απορίες σας γιά εκείνο το βράδυ.
Απλά να προσθέσω ότι σε διάφορα μουσικά στέκια είτε μόνος είτε με διάφορα σχήματα έχω ξεκινήσει να εμφανίζομαι εδω και πάρα πολλά χρόνια, απλά επειδή ποτέ μου δεν θέλησα να το κάνω επάγγελμα, επιλέγω συγκεκριμένες μουσικές σκηνές που θεωρώ ότι σέβονται τόσο τον καλλιτέχνη, όσο και τον κόσμο που τον τιμεί με την παρουσία του.Αυτό κυρίως πηγάζει πρώτιστα απο την δική μου ανάγκη γιά μουσική επικοινωνία, με ανθρώπους της ίδιας σχετικά μουσικής πάστας με την δική μου, και κατά δεύτερον απο την <Λαική> παράκληση φίλων να θυμόμαστε που και που αυτον τον τρόπο επικοινωνίας. Δυστυχώς τα στέκια αυτά γιά τέτοιου είδους συνευρέσεις,που αφήνουν ελεύθερη την μουσική έκφραση τόσο στον εμφανιζόμενο όσο και στο κοινό, ιδιαίτερα στην εποχή μας είναι πλέον σπάνια...
Σας ευχαριστώ πολύ γιά το ενδιαφέρον και ελπίζω να σας δω απο κοντά εκείνο το βράδυ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ;
Ναʼμαστε λοιπόν εδώ, και πάλι μαζί…..
Αλήθεια, τι άλλαξε από τότε, που για πρώτη φορά εδώ, με οδηγό μια κιθάρα μόνο, σας καλέσαμε συνοδοιπόρους σε μουσικά ταξίδια της ψυχής, με όρκο να τα αγαπάμε πάντα;
Tίποτε και πολλά συνάμα.Ο ίδιος όρκος…η ίδια κιθάρα με τα ίδια δάχτυλα στο τάστο, η ίδια φωνή στην τέχνη του Ελληνικού τραγουδιού, από την αλμύρα του Καββαδία, έως τον Γάτο του Παρισιού, μόνο που τώρα και με ένα βήμα παραπάνω, ο Γιάννης Νανόπουλος για πρώτη φορά, σας ανοίγει ένα κομμάτι από το προσωπικό μπαούλο των συνθέσεών του, για να το μοιραστεί μαζί σας απλόχερα, από τα βάθη της καρδιάς.

Last edited:
Απάντηση: Re: Η αφεντιά μου,LIVE στο Τσάι στη Σαχάρα...

Γιάννη, σου εύχομαι τα καλύτερα για το Live!

Μήπως να μεταφέρω το θέμα στις ενημερώσεις;

Σε ευχαριστώ πολύ...
Με την μεταφορά του θέματος δεν έχω κανένα πρόβλημα.....βάλτο όπου κρίνεις εσύ, ότι πρέπει να είναι.

Μπράβο ρε Γιάννη. Ελπίζω να τα καταφέρω αυτή τη φορά.
Χαίρομαι πολύ και για την παρουσίαση των προσωπικών σου συνθέσεων.
Θα πάνε όλα καλά είμαι σίγουρος.

θα το ανεβασω και στην εκτος ,Γιαννη καλη επιτυχια παλικαρι μου και ελπιζω αυτην τη φορα να τα καταφερω!!!!!!

Την τελευταια φορα (πριν 2 χρονια αν θυμαμαι καλα) ειχα την τυχη να τον απολαυσω (ακουστικα γιατι οπτικα ειναι αστα να πανε:flipout:) στον ιδιο χωρο και μπορω να πω οτι περασαμε παρα πολυ καλα. Ευχομαι και αυτη τη φορα να εχει την ιδια επιτυχια.:grinning-smiley-043
Μονο που διαλεξες δυσκολη ημερα ρε Γιαννη.
Παντως αν τα καταφερω θα ερθω και αυτη τη φορα.
:a0210:

Την τελευταια φορα (πριν 2 χρονια αν θυμαμαι καλα) ειχα την τυχη να τον απολαυσω (ακουστικα γιατι οπτικα ειναι αστα να πανε:flipout:) στον ιδιο χωρο και μπορω να πω οτι περασαμε παρα πολυ καλα. Ευχομαι και αυτη τη φορα να εχει την ιδια επιτυχια.:grinning-smiley-043
Μονο που διαλεξες δυσκολη ημερα ρε Γιαννη.
Παντως αν τα καταφερω θα ερθω και αυτη τη φορα.
:a0210:

Ναι το θυμάμαι και σε ευχαριστώ πολύ που είχες έρθει........
Την ημέρα δεν την διάλεξα εγω, απλά μου προτάθηκε.