Re: Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις
Δλδ με τα λεγόμενα σου η μουσική πρέπει να ακούγεται στείρα και χωρίς κανένα ηχόχρωμα. Μα αυτό είναι τελείως αντίθετο στον ορισμό το τι είναι η μουσική και ποιους σκοπούς εξυπηρετεί. Η μουσική μιλάει στον άνθρωπο και το ηχόχρωμα της στα αισθήματα του. Μόνο σε βινύλιο μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο. Για μένα ο ήχος εργαστηρίου είναι για ανθρώπους που δεν αγαπάνε την μουσική αλλά αγαπάνε το μέσο που την αναπαράγει.
Αυτά τα λέσυ εσύ χωρίς να ξέρεις ούτε πώς ακούω ούτε τι μου αρέσει, τώρα το πώς κατέληξες σε αυτά τα συμπεράσματα μάλον πάλι απο το μυαλό σου απο όπου προκύπτουν και όλα αυτά που νομίζεις οτι ακούς.
Έχω ένα ελλάτωμα.
Είμαι ασυγχήρητα ειλικρινής πρωτίστως με τον εαυτό μου και φυσικά και προς τους άλους και γιαυτό ίσως να γίνομαι κάπως "κακός" κάποιες φορές.
Πίστεψε με το κάνω μόνο απο συμπάθεια και ειλικρινή διάθεση να βοηθήσω πάντα σε σχέση με αυτά που γνωρίζω.
Ο καλός ο ήχος δεν είναι ούτε ψηφιακός ούτε αναλογικός, είναι ένας λέγεται καλός ήχος και δεν έχει σχέση με τον τρόπο που προσεγγίζεται, επίσης αλλιώς τον ορίζει ένας άνθρωπος και αλλιώς κάποιος άλλος.
Ότι σου έγραψα το έκανα με ειλικρείνια και πραγματική διάθεση να βοηθήσω.
Επίσης αν θεωρούσα το βινύλιο κάτι το άχρηστο ούτε θα είχα δύο πικάπ, πλυντήριο, προτράκτορες, ζυγαριές κλπ κλπ ούτε θα καθόμουν να σου δώσω την γνώμη μου ως βοήθεια για να ξοδέψεις ένα σεβαστό ποσο για ένα πικάπ , ούτε θα θλιβόμουν με την σημερινή κατάσταση με τα αναλογικά.
Το θέμα όμως που αφορά το topic και την αρχική σου ερώτηση οσον αφορά εμένα έχει εξαντληθεί εδώ και πολλά posts, κοινώς είπα ότι είχα να πω.
Γνωμη μου είσαι στον σωστό δρόμμο αλλα είσαι και αρκετά μπερδεμένος, φυσικά όλα θα έρθουν στην θέση τους με τον καιρό.
Εγώ κάπου εδώ όμως κλείνω και θα περιμένω με χαρά να διαβάσω τί επέλεξες τελικά και να μοιραστώ την χαρά σου για το καινούριο σου πικάπ που σου ανανέωσε την δισκοθήκη.
Τότε θα επανέλθω.
Καλές επιλογές εύχομαι

:ernaehrung004: