AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,940

Οκ το χαιδεψε , τωρα πες του να το..............ξυρισειΕκείνο το σήμα είναι δώρο του κυρίου που το χαϊδεψε...βέβαια έβαλα και εγώ το χεράκι μου και έβαψα με μαύρο μαρκαδόρο (ηταν που ηταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος ενα πράγμα χαχα)
Θα ρωτήσω τον κύριο με τα μαγικό άγγιγμα εαν βγαίνει και εαν επηρεάζει τον ήχο του (μπορεί να αλλάξει το flutter ποιος ξέρει?) και αναλόγως θα πράξω.
Υ.γ. μεταξύ μας μπορεί να ειναι πονηρός και να μου πει ότι μπορεί να βγει παρα μόνο με τη δική του παρέμβαση μονο και μονο για να το ξανακούσει, αντε βγάλε άκρη
Μια χαρά του πήγαινε όσο ήταν απείραχτο.Δημητρη, εκεινο το σημα δεν το βγαζεις ?
Δεν του παει ...................
View attachment 272149View attachment 272150

Σβήσε με οινόπνευμα τον μαρκαδόρο μήπως επανέλθει στην αρχική κατάσταση..Τέτοια του λες δάσκαλε και τον βλέπω να μου το ζητάει πίσω και τα ποδαράκια απο λαστιχένια που ειναι να μου βάλει ζαντα 19αρα απο bmw m3 στο τέλος...(τον πικαρε λιγο και ο υπερηχας και θα ξεσπάσει σε εμένα στο τέλος)
Αν παρει τα ποδαρακια ( του ......Τέτοια του λες δάσκαλε και τον βλέπω να μου το ζητάει πίσω και τα ποδαράκια απο λαστιχένια που ειναι να μου βάλει ζαντα 19αρα απο bmw m3 στο τέλος...(τον πικαρε λιγο και ο υπερηχας και θα ξεσπάσει σε εμένα στο τέλος)
Ωχ ωχ θα με σφάξει τωρα...υπόσχομαι φιλε Vlad να σβήσω το μαρκαδόρο χιλιοστό χιλιοστό και να το επαναφέρω στην προτερη κατάσταση.
Για αυτό λες να έχασε λιγο απο την απόδοση του σπιτιού σου?
Πέρα απο την πλάκα έχει το σκοπό του και δεν πρόκειται να φύγει
Αν ο Δημήτρης είχε επιλέξει το καρυδί ή τριανταφυλλί σόκορο, ίσα που θα φαινόταν.. μπορεί και να μην το έβλεπες χωρίς ζουμ.Δεν θα το'λεγα διακριτικο , αλλα γνωμη μου ειναι .
.........ποσο λιγο με ξερεις.............Αν ο Δημήτρης είχε επιλέξει το καρυδί ή τριανταφυλλί σόκορο, ίσα που θα φαινόταν.. μπορεί και να μην το έβλεπες χωρίς ζουμ.
Μα είπα "χωρίς ζουμ".........ποσο λιγο με ξερεις.............![]()
Μη βιαζεσαι .............Απορώ πως δεν ρώτησες αν .......................
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.