vlad66 Moderator Staff member 29 October 2017 20,945 Αγιοι Αναργυροι Today at 15:12 #61 Δημήτρης Δημητρακούδης said: Αν δεν είναι η συγκεκριμένη δουλειά DIY, δεν ξέρω τι είναι.. Click to expand... Οκ, είναι Αλλά δεν είναι κάτι το τρομερό.. άλλωστε όλες οι δουλειές που κάνουμε diy είναι.
Δημήτρης Δημητρακούδης said: Αν δεν είναι η συγκεκριμένη δουλειά DIY, δεν ξέρω τι είναι.. Click to expand... Οκ, είναι Αλλά δεν είναι κάτι το τρομερό.. άλλωστε όλες οι δουλειές που κάνουμε diy είναι.
Λάκης AVClub Fanatic 26 September 2007 15,076 Είμαι παντού Today at 15:19 #62 Στο τελος θα τσακωθειτε!
mdvq Μέλος Σωματείου 20 June 2006 11,156 Πειραιας Today at 19:41 #63 Jamais των ζαμών Ποτέ δεν τσακωνόμαστε με φίλους και ειδικά, δημοσίως. Ρίχνουμε ένα τηλέφωνο και μπινελικονομαστε ιδιωτικώς και ακατάπαυστα Reactions: christos56 and vlad66
Jamais των ζαμών Ποτέ δεν τσακωνόμαστε με φίλους και ειδικά, δημοσίως. Ρίχνουμε ένα τηλέφωνο και μπινελικονομαστε ιδιωτικώς και ακατάπαυστα
Simos.I Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 32,293 Land of Dystopia Today at 20:15 #64 Θρησκος said: Τι εφτιαξαν οι Τριφυλλοι ξυλουργοι! Τύφλα να 'χει η Exelixis! Click to expand... θεϊκοί Reactions: #@george@#
Θρησκος said: Τι εφτιαξαν οι Τριφυλλοι ξυλουργοι! Τύφλα να 'χει η Exelixis! Click to expand... θεϊκοί