Η "Αποκαθήλωση"

Οπότε βάλε μια κολωνίτσα "καουμπόικου" ρυθμού και δυο ποτήρια μπύρας πάνω στο πιάνο και είσαι οκ...

Re: Απάντηση: Η "Αποκαθήλωση"

To panic room περιμένει τον JVC. Ας όψεται η αντιπροσωπεία που τα φέρνει με το σταγονόμετρο....
Αν εννοείς αυτό ναι δικό μου ήταν Θοδωρή εκείνο το σπίτι.
-bye-

Τάσο μπορείς να μου πείς σε ποιο τεύχος του HITECH
ήταν για να μην τα ψάχνω όλα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η "Αποκαθήλωση"

Τάσο μπορείς να μου πείς σε ποιο τεύχος του HITECH
ήταν για να μην τα ψάχνω όλα?

Αρχικά ήταν στο τεύχος 95 και μετά ξανά στην ετήσια έκδοση του 2006 με την παρουσίαση των καλύτερων home cinema.

Τάσο, καλορίζικος και καλές θεάσεις.Νομίζω ότι ο Pearl γιά τα δεδομένα θέασης ενός απλού καθιστικού και με βασική προβολή απο τον HD1 θα σου μείνει στο ταβάνι γιά πολύ καιρό....
Οσο γιά τον Παππού, εγω θα τον έκλεινα σε βιτρίνα και θα τον κατέβαζα σε πρώτο πλάνο διακόσμισης του Panic room!!!

Τασο καλοριζικος......
Καλη επιλογη με ολα τα κομφορ.....!!!!!

Καλη η ιδεα του Γιαννη....!!!!!!

Θέλουμε φωτό απ το γεγονός

Κώστα δεν τον άφησα. Άσε που είχε περισσότερο άγχος για το καλώδιο.
Φαντάσου φωτό πριν και μετά.
Ενα μπουκαλάκι βιλανόβα χαλάσαμε.(εκεί έπρεπε να δείτε έκφραση Τάσου):BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Άντε ρε , δεν ήξερα ότι αν βάλεις απορρυπαντικό στα καλώδια έχεις καλύτερη εικόνα και ήχο. Τρέχω αμέσως στο super market . Ποιες αναβαθμίσεις και βλακείες , σαπουνάκι κύριοι.:flipout: :flipout: :flipout:

Κάποτε είχα δει τον Vidicron Hellios σε ένα μαγαζί που ήταν από τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης και λεγόταν Audio Hall. Στην Καλαμαριά.
Τότε μου φάνηκε υπέροχος σε σχέση με τους λαμπάτους τύπου Seleco που κυκλοφορούσαν και χωρίς διπλασιαστή γραμμών έπαιζαν χάλια.
Τότε τον πουλούσε 4 εκατομμύρια δρχ. Μου τον είχε κάνει επίδειξη δίπλα σε κάποιον LCD με ξεπλυμένα χρώματα και με το συρματόπλεγμα της αρκούδας.
Αλλάζουν οι καιροί. Τάσο και εις ανώτερα.