Σωκράτη, να ζήσετε να τον θυμόσαστε, γνωρίζω τον πόνο της απώλειας τουλάχιστον εσύ ( εάν αυτό σου απαλύνει τον πόνο) τον είχες μαζί σου πολύ περισσότερα χρόνια, τι να πω κι εγώ που τον έχασα όταν ήμουν στα 18.
Και τις 2 φορές,
ΔΕΝ τον ρώτησα πως είναι.
ΔΕΝ του είπα πόσο πολύτιμος μου είναι,
ΔΕΝ του είπα πόσο τον αγαπούσα,
ΔΕΝ τον φίλησα,
ΔΕΝ του έβαλα το οξύμετρο να δω το οξυγόνο του και τους παλμούς της καρδιάς του.
Έχω κλάψει πάρα πολύ για αυτά τα ΔΕΝ και έχω άπειρες τύψεις.
Παιδιά είναι απίστευτο τι σου επιφυλάσσει η μοίρα.
Περίμενα εδώ και αρκετό καιρό ότι θά "φύγει" ο πατέρας μου και κάθε ημέρα φρόντιζα να είμαι δίπλα του και να του λέω πόσο πολύτιμος μου είναι και πόσο τον αγαπώ.
Την ημέρα που μας άφησε,κατέβηκα 2 φορές στο σπίτι των γονιών μου.
Την πρώτη φορά,στις 2 το μεσημέρι,του σήκωσα τα μαξιλάρια για να είναι το σώμα του σε τέτοια θέση για να μπορεί να αναπνέει καλύτερα.
Την δεύτερη,στις 6 παρά πέντε το απόγευμα για να πάρω το βιβλιάριό του να πάω στον πνευμονολόγο να του γράψει οξυγόνο.
Και τις 2 φορές,
ΔΕΝ τον φίλησα,
ΔΕΝ του έβαλα το οξύμετρο να δω το οξυγόνο του και τους παλμούς της καρδιάς του.
.....
Δεν ήμουν δίπλα της, δεν της κρατούσα το χέρι, δεν της έκλεισα τα μάτια, έτσι όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου.
Το ταξίδι προς Κόρινθο, αυτά τα μόλις 40 λεπτά, μου φάνηκαν αιώνας, και τα' χα με τον εαυτό μου ..
Όμως καλέ μου φίλε, 4 χρόνια τώρα μόνα τα όμορφα χρόνια θυμάμαι.
Όλα αυτά που μας χάρισε, όλα αυτά που μας πρόσφερε σαν γονιός.
Μα πάνω απ όλα την ευχαριστώ που με έκανε καλό άνθρωπο στην κοινωνία.
Παιδιά είναι απίστευτο τι σου επιφυλάσσει η μοίρα.
Περίμενα εδώ και αρκετό καιρό ότι θά "φύγει" ο πατέρας μου και κάθε ημέρα φρόντιζα να είμαι δίπλα του και να του λέω πόσο πολύτιμος μου είναι και πόσο τον αγαπώ.
Την ημέρα που μας άφησε,κατέβηκα 2 φορές στο σπίτι των γονιών μου.
Την πρώτη φορά,στις 2 το μεσημέρι,του σήκωσα τα μαξιλάρια για να είναι το σώμα του σε τέτοια θέση για να μπορεί να αναπνέει καλύτερα.
Την δεύτερη,στις 6 παρά πέντε το απόγευμα για να πάρω το βιβλιάριό του να πάω στον πνευμονολόγο να του γράψει οξυγόνο.
Και τις 2 φορές,
ΔΕΝ τον φίλησα,
Τι να πω στον Σωκράτη τώρα?
μετά από τόσα χρόνια και με "πνίγει" το θρεντ,με δυσκολία το διαβάζω...
Είναι δύσκολο να χάνεις γονιό. Όταν έχασα πριν 4,5 χρόνια (πέρασαν ήδη τοσα...) τον πατέρα μου έκανα καιρό να συνέλθω. Όλοι μας. Μάλιστα τους πρώτους μήνες μου ερχόταν ένας ανεξήγητος βήχας που μου έκοβε την ανάσα. Ξεκίνησε καθώς πηγαίναμε με τον αδερφό μου στο νοσοκομείο και συνεχίστηκε καιρό.
Κουράγιο και δύναμη. Ζει στις μνήμες σας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.