Η Apple παραδέχεται οτι οι Mac μπορεί να κολλήσουν ιούς!

http://www.apple.com/science/macosx.html

Mac OS X brings the benefits of a UNIX-based foundation to a modern desktop operating system. Apple engineers built the core of Mac OS X from the ground up using open source and open standards based on the Mach 3.0 microkernel and FreeBSD5, providing power, security and stability for Mac users. The power of UNIX combined with the simplicity and usability of the Macintosh interface, make Mac OS X the ideal platform for scientific computing.

http://www.apple.com/osx/what-is/security.html

OS X Mountain Lion

Gatekeeper makes it safer to download apps by protecting you from inadvertently installing malicious software on your Mac. The safest place to download apps for your Mac is the Mac App Store. Apple reviews each app before it’s accepted by the store, and if there’s ever a problem with an app, Apple can quickly remove it from the store. When you download software from any other place on the Internet, Gatekeeper makes that safer, too. Developers can get a unique Developer ID from Apple and use it to digitally sign their apps. The Developer ID allows Gatekeeper to block apps created by malware developers and to verify that apps haven’t been tampered with. If an app was developed by an unknown developer — one with no Developer ID — Gatekeeper can keep your Mac safe by blocking the app from being installed.

The App Sandbox in OS X helps ensure that apps do only what they’re intended to do. App sandboxing isolates apps from the critical system components of your Mac, your data, and your other apps. Even if an app is compromised by malicious software, sandboxing automatically blocks it to keep your computer and your information safe. OS X Mountain Lion delivers even better sandboxing protection in Safari. And it adds sandboxing to new apps like Notes, Reminders, and Game Center, as well as existing apps such as Mail and FaceTime.

The technically sophisticated runtime protections in OS X Mountain Lion work at the very core of your Mac to help keep your system safe. Built right into the processor, the XD (execute disable) feature creates a strong wall between memory used for data and memory used for executable instructions. This protects against malware that attempts to trick the Mac into treating data the same way it treats a program in order to compromise your system. Address Space Layout Randomization (ASLR) changes the memory locations where different parts of an app are stored. This makes it difficult for an attacker to do harm by finding and reordering parts of an app to make it do something it wasn’t intended to do. Mountain Lion brings ASLR to the memory used by the kernel at the heart of OS X, so the same defenses now work at every level in your Mac.

With FileVault 2, your data is safe and secure — even if it falls into the wrong hands. FileVault 2 encrypts the entire drive on your Mac, protecting your data with XTS-AES 128 encryption. Initial encryption is fast and unobtrusive. It can also encrypt any removable drive, helping you secure Time Machine backups or other external drives with ease. Want to start fresh or give your Mac to someone else? FileVault 2 makes it easy to clean data off your Mac. Instant wipe removes the encryption key from your Mac — making the data completely inaccessible — then proceeds with a thorough wipe of all data from the disk.

Innocent-looking files downloaded over the Internet may contain dangerous malware in disguise. That’s why files you download using Safari, Mail, and Messages are screened to determine if they contain applications. If they do, OS X alerts you, then warns you the first time you open one. You decide whether to open the application or cancel the attempt. And if a file contains software identified as malicious, OS X offers to move it to the Trash.

OS X makes it easy to stay safe online, whether you’re checking your bank account, sending confidential email, or sharing files with friends and coworkers. Features such as Password Assistant help you create stronger passwords to thwart identity thieves, while built-in encryption technologies protect your private information and communications.

και άλλα πολλά...όποιος έχει διάθεση να διαβάσει, μπορεί να βρει πολλές πληροφορίες.

Για αυτό μετά το iphone έβαλαν ως στόχο τους όλες οι υπόλοιπες εταιρείες να βγάλουν αντίστοιχα προϊόντα κ γέμισε ξαφνικά η αγορά με κινητά & οθόνη αφής...

ακριβως γι αυτο,για να ''σπασει'' ο ελιτισμος και να παρουν ολοι κομματι απ'το διαφορετικο.

Και αν κανουμε ενα πραγματικο γκαλοπ εδω μεσα, και ρωτησουμε ποσοι εχουμε δωσει λεφτα για αντιβιοτικο για pc ,δε νομιζω οτι θα βρεθουν και πολλοι...
Στη δουλεια μου, με πανω απο 500 υπαλληλους,ειναι ζητημα αν 2-3 ανθρωποι εχουν δωσει χρηματα για αντιβιοτικα , οι περισσοτεροι εχουν "trial version" ! (if you know what i mean)
Μεγαλη μπιζνα σου λεω...
Δουλευομαστε κανονικα.
Εγω παντα πληρωνα το Nod.
Πλεον υπαρχει το τσαμπε της MS.

Πραγματικη συζητηση με συναδελφο γραφιστα - σκηνοθετη ...

"Τι laptop μηχανημα να παρω ρε Γιαννη για να κανω τη δουλεια μου ευκολα και γρηγορα (γραφικα - μονταζ) "?

Φυσικα Μacbook pro "...

Δεν ειναι ακριβο ?

Οχι του λεω... βαλε ποσο κανει hardware + software και θα δεις οτι θα σου βγει πιο φτηνα και απο ενα καλο pc laptop!

"Α.... οχι μου λεει... ασε το software στην ακρη, αυτο δεν το υπολογιζω γιατι θα βαλω "σπασμενα" !!!!
Καταλαβαίνω τι θες να πεις και σε εναν βαθμό ισχύει.

Νομίζω όμως όχι οσο πριν χρόνια.

Θες να πεις δλδ ότι η Apple σου δινει πακετο με το OS εργαλεία επεξεργασίας εικόνας (γραφικά κλπ) ισάξια με πακέτα τύπου Adobe CS;

Νομίζω πως όχι.

Ουτε τα αντίστοιχα για Mac κοστίζουν φθηνότερα από των PC νομίζω.

Για πολύ βασικές (σίγουρα όχι επαγγελματικές) ανάγκες, τα εργαλεία που έρχονται με το OS X ειναι σιγουρα καλύτερα από αυτά των Win (φιλικότερα περισσότερο σίγουρα).

Αλλά και παλι, έχω την εντύπωση οτι υπάρχουν σχετικά φθηνά πακέτα (όχι Adobe CS προφανώς) για Win που κάνουν τα ίδια (ή και περισσότερα) από τα ''μαμα Apple'' και ισως και να μην καλυπτουν καν την διαφορα κόστους Hardware.

Αυτά νομίζω τουλάχιστον. Εσύ, ως επαγγελματίας θα ξες καλύτερα φαντάζομαι. Για πε(ς).

Re: Απάντηση: Η Apple παραδέχεται οτι οι Mac μπορεί να κολλήσουν ιούς!

Εντάξει Μάριε, έχεις δίκιο, λέμε ψέμματα !!!!

Ότι να'ναι.... κλασσικός apple-hater ! :grinning-smiley-043

υγ: δεν είδα το "μη" που είχες βάλει...έχεις δίκιο...παραμένουν τα windows τα πιο μη ασφαλή λειτουργικά του χώρου των υπολογιστών. Βέβαια έβαλαν τώρα κ ζητούν τον κωδικό του χρήστη για την εγκατάσταση προγραμμάτων...απλά το παρακάμπτουν σχεδόν όλοι οι ιοί... :grinning-smiley-043

Εγώ είμαι ο Apple hater εσύ έτρεξες να με κράξεις και αντί να πεις, οκ έκανα λάθος μου την λες κιόλας. Τι να πω.
Για μια ακόμα φορά λοιπόν θα πω, ότι απλά παραθέτω κάποιες πληροφορίες και δεν τρέχω να υπερασπίσω τίποτα και κανέναν. Ούτε προσπαθώ (όπως κάποιοι άλλοι) να επιβάλω και να προασπίσω αυτό που θεωρώ καλύτερο.
Γουστάρεις Apple? Καλά κάνεις.
Δεν γουστάρεις Apple? Πάλι καλά κάνεις.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά που γράφετε ως υπεράσπιση με αυτά που απλά αναφέρουμε.

Re: Απάντηση: Η Apple παραδέχεται οτι οι Mac μπορεί να κολλήσουν ιούς!

http://www.apple.com/osx/what-is/security.html

OS X Mountain Lion

Gatekeeper makes it safer to download apps by protecting you from inadvertently installing malicious software on your Mac. The safest place to download apps for your Mac is the Mac App Store. Apple reviews each app before it’s accepted by the store, and if there’s ever a problem with an app, Apple can quickly remove it from the store. When you download software from any other place on the Internet, Gatekeeper makes that safer, too. Developers can get a unique Developer ID from Apple and use it to digitally sign their apps. The Developer ID allows Gatekeeper to block apps created by malware developers and to verify that apps haven’t been tampered with. If an app was developed by an unknown developer — one with no Developer ID — Gatekeeper can keep your Mac safe by blocking the app from being installed.

The App Sandbox in OS X helps ensure that apps do only what they’re intended to do. App sandboxing isolates apps from the critical system components of your Mac, your data, and your other apps. Even if an app is compromised by malicious software, sandboxing automatically blocks it to keep your computer and your information safe. OS X Mountain Lion delivers even better sandboxing protection in Safari. And it adds sandboxing to new apps like Notes, Reminders, and Game Center, as well as existing apps such as Mail and FaceTime.

The technically sophisticated runtime protections in OS X Mountain Lion work at the very core of your Mac to help keep your system safe. Built right into the processor, the XD (execute disable) feature creates a strong wall between memory used for data and memory used for executable instructions. This protects against malware that attempts to trick the Mac into treating data the same way it treats a program in order to compromise your system. Address Space Layout Randomization (ASLR) changes the memory locations where different parts of an app are stored. This makes it difficult for an attacker to do harm by finding and reordering parts of an app to make it do something it wasn’t intended to do. Mountain Lion brings ASLR to the memory used by the kernel at the heart of OS X, so the same defenses now work at every level in your Mac.

With FileVault 2, your data is safe and secure — even if it falls into the wrong hands. FileVault 2 encrypts the entire drive on your Mac, protecting your data with XTS-AES 128 encryption. Initial encryption is fast and unobtrusive. It can also encrypt any removable drive, helping you secure Time Machine backups or other external drives with ease. Want to start fresh or give your Mac to someone else? FileVault 2 makes it easy to clean data off your Mac. Instant wipe removes the encryption key from your Mac — making the data completely inaccessible — then proceeds with a thorough wipe of all data from the disk.

Innocent-looking files downloaded over the Internet may contain dangerous malware in disguise. That’s why files you download using Safari, Mail, and Messages are screened to determine if they contain applications. If they do, OS X alerts you, then warns you the first time you open one. You decide whether to open the application or cancel the attempt. And if a file contains software identified as malicious, OS X offers to move it to the Trash.

OS X makes it easy to stay safe online, whether you’re checking your bank account, sending confidential email, or sharing files with friends and coworkers. Features such as Password Assistant help you create stronger passwords to thwart identity thieves, while built-in encryption technologies protect your private information and communications.

και άλλα πολλά...όποιος έχει διάθεση να διαβάσει, μπορεί να βρει πολλές πληροφορίες.

Κλειδώνω τα πάντα, όπως έκανα μια ζωή, μόνο που τώρα το κάνω για να μπορώ και να πληρώνομαι άμεσα από το software όλων. Θέλεις να πουλήσεις για το λογισμικό μου κύριε? Πλήρωνε το ποσοστό και πούλα. Και μετά εγώ θα λέω ότι το κάνω για την ασφάλεια του χρήστη.
Ε ρε τι έχουμε να ακούσουμε ακόμα.

Ρε Ποντιε, ασχολεισου με κατι που ξερεις καλυτερα , και ασε το FCPX που ειναι το πιο προηγμενο προγραμμα μονταζ αυτη τη στιγμη.
Το δουλευω καθημερινα και ειμαι στο χωρο εδω και 20 χρονια.
Οπως παντα , καθε τι νεο , ξενιζει και ειδικα τους επαγγελματιες που εχουν μαθει να ειναι "σταθεροι" και δεν αγκαλιαζουν ευκολα καθε τι νεοτεριστικο.

Ειναι αυτο που εθαβαν πολλοι αρχικα, χωρις φυσικα να εχουν ασχοληθει αρκετα μαζι του (οπως γινεται συνηθως) και τωρα ΠΑΛΙ τρεχουν ν αντιγραψουν.
Ακομη και η adobe στο νεο της premiere cs6 , αντιγραφει το fcpx και θ ακολουθησει και η avid.

Ειναι το προγραμμα που θετει ηδη τα νεα στανταρτ της δεκακετιας στο μονταζ.
Πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο , με δυνατοτητες και αυτοματισμους που ουτε στον υπνο τους δεν εχουν τα υπολοιπα προγραμματα.

Γιάννη θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω εγώ καλύτερα τι ξέρω. Και θα σε παρακαλούσα να μιλάς πιο ωραία όταν μου απευθύνεσαι προσωπικά. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν μιλάμε για κάτι προσωπικό σου. Εκτός εάν έχεις μετοχές στην Apple και δεν το γνωρίζω.

Απάντηση: Re: Η Apple παραδέχεται οτι οι Mac μπορεί να κολλήσουν ιούς!

Εγώ είμαι ο Apple hater εσύ έτρεξες να με κράξεις και αντί να πεις, οκ έκανα λάθος μου την λες κιόλας. Τι να πω.
Για μια ακόμα φορά λοιπόν θα πω, ότι απλά παραθέτω κάποιες πληροφορίες και δεν τρέχω να υπερασπίσω τίποτα και κανέναν. Ούτε προσπαθώ (όπως κάποιοι άλλοι) να επιβάλω και να προασπίσω αυτό που θεωρώ καλύτερο.
Γουστάρεις Apple? Καλά κάνεις.
Δεν γουστάρεις Apple? Πάλι καλά κάνεις.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά που γράφετε ως υπεράσπιση με αυτά που απλά αναφέρουμε.

Σε αυτό έχεις δίκιο απόλυτο ! Πράγματι δεν το διάβασα καλά, οπότε ναι έχεις δίκιο, ζητώ συγνώμη, στο είπα άλλωστε ότι το διάβασα λάθος !! Χαστούκι σε εμένα λοιπόν :slapface:

Κλειδώνω τα πάντα, όπως έκανα μια ζωή, μόνο που τώρα το κάνω για να μπορώ και να πληρώνομαι άμεσα από το software όλων. Θέλεις να πουλήσεις για το λογισμικό μου κύριε? Πλήρωνε το ποσοστό και πούλα. Και μετά εγώ θα λέω ότι το κάνω για την ασφάλεια του χρήστη.
Ε ρε τι έχουμε να ακούσουμε ακόμα.

Σε αυτό διαφωνούμε πάντως. Δεν μπορώ να γνωρίζω τιμολογιακή πολιτική της apple, αλλά για να μην γίνει όπως στα windows, όπου εγκαθιστάς τα πάντα, από όπου να'ναι, όπως να'ναι και να έχει κατάληξη ανάλογη με τίγκα ιούς κ δούρειους ίππους, οπότε σου λέει το ελέγχω εγώ για εσένα με ηλεκτρονική σφραγίδα αυθεντικότητας κτλ. Πάντα αυτό έχει τα συν και τα πλην. Συν η ασφάλεια, πλην το κόστος.

Γιάννη θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω εγώ καλύτερα τι ξέρω. Και θα σε παρακαλούσα να μιλάς πιο ωραία όταν μου απευθύνεσαι προσωπικά. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν μιλάμε για κάτι προσωπικό σου. Εκτός εάν έχεις μετοχές στην Apple και δεν το γνωρίζω.

Μακάρι να είχαμε ποσοστά από την apple, μετοχές κτλ.....300 δολλάρια η μία... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Η Apple παραδέχεται οτι οι Mac μπορεί να κολλήσουν ιούς!

Σε αυτό έχεις δίκιο απόλυτο ! Πράγματι δεν το διάβασα καλά, οπότε ναι έχεις δίκιο, ζητώ συγνώμη, στο είπα άλλωστε ότι το διάβασα λάθος !! Χαστούκι σε εμένα λοιπόν :slapface:

Σε αυτό διαφωνούμε πάντως. Δεν μπορώ να γνωρίζω τιμολογιακή πολιτική της apple, αλλά για να μην γίνει όπως στα windows, όπου εγκαθιστάς τα πάντα, από όπου να'ναι, όπως να'ναι και να έχει κατάληξη ανάλογη με τίγκα ιούς κ δούρειους ίππους, οπότε σου λέει το ελέγχω εγώ για εσένα με ηλεκτρονική σφραγίδα αυθεντικότητας κτλ. Πάντα αυτό έχει τα συν και τα πλην. Συν η ασφάλεια, πλην το κόστος.

Μακάρι να είχαμε ποσοστά από την apple, μετοχές κτλ.....300 δολλάρια η μία... -bye-

:grinning-smiley-043 Αυτό τον τύπο συζήτησης ζητάω. Απλά ωραία και με επιχειρήματα και ας μην συμφωνούμε. Δεν είναι δυνατόν να επιβάλουμε το θέλω μας.

υ.γ. έλα ατιμούλη πες μου, εδώ στο αυτάκι. Ούτε μία τόσο δα μικρούλα μετοχούλα? Εδώ είχε ο Forrest Gump.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Apple παραδέχεται οτι οι Mac μπορεί να κολλήσουν ιούς!

:grinning-smiley-043 Αυτό τον τύπο συζήτησης ζητάω. Απλά ωραία και με επιχειρήματα και ας μην συμφωνούμε. Δεν είναι δυνατόν να επιβάλουμε το θέλω μας.

υ.γ. έλα ατιμούλη πες μου, εδώ στο αυτάκι. Ούτε μία τόσο δα μικρούλα μετοχούλα? Εδώ είχε ο Forrest Gump.

Μακάρι να είχα μετοχές !!!!! :bigcry:

Που τετοια τυχη !!!!:grinning-smiley-043
Μακαρι να χα μερικες...

Δεν επιβαλουμε την αποψη, συζητηση κανουμε.

Αλλα δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα, πως μπορει καποιος να υπερασπιζεται τα pc-win, , που αποδεδειγμενα ειναι τρυπια σα σουρωτηρι και να "επιτιθεται" σε ενα λειτουεργικα που εχει μετα βιας 1-2 trojan ... αυτο μου ειναι αδιανοητο!!!

Οσο για τις "επαγγελματικες" εφαρμογες εχω αποψη , γιατι δουλευω μ αυτες (ΟΛΕΣ ) , ανεξαρτητου πλατφορμας (μιας και στη δουλεια εχουμε μονο PC) , και μπορω να συγκρινω τα συν - πλην.

Ειμαι επαγγελματιας και εχω επαφες καθημερινα με ανθρωπους απο πολλα ειδικοτητες (ηχου και εικονας) και μπορω να μεταφερω εμπειριες και αποψεις .

Ξερω οτι οι επαγγελματιες ειναι "περιεργη" φαρα, που τα θελουν ολα δικα τους, αρνουνται επιμονως να ανανεωθουν και ν αλλαξουν τροπο σκεψης .
Καθε τι καινουργιο δεν ειναι μια αφορμη για μαθηση και πειραματσιμο, αλλα το βλεπουν σαν απειλη .... αυτο ακριβως εγινε και τωρα με το FCPX (οπως ειχε γινει στο αντιπαλο στρατοπεδο πριν 10 χρονια περιπου με την ελευση του FCP 1, οταν ολοι χρησιμοποιουσαντον Avid) .

ΑΠλα ξεχνανε απο που προερχονται ολοι αυτοι οι "επαγγελματιες" ... εγω δεν ξεχνω παντως (προερχομαι απο Amiga)

Και μ αρεσουν οι ανατροπες και ν αλλαζω τροπο σκεψης .

Γι αυτο , το νεο FCPX μου αρεσε απο την αρχη και ηξερα πολυ καλα τι αντιδρασεις θα αντιμετωπιζε...η apple επισης το ειχε πει, δεν θα ηταν ετοιμο πριν απο ενα χρονο τουλαχιστον.

Last edited:
Οσο για το "κλειδωμα" του λειτουργικου, ειναι πως το βλεπει κανεις...

Πριν απο πολλα χρονια , ενας φιλος μου σκηνοθετης μου παραπονιοταν πως περναγε τη μιση του μερα , να "φτιαχνει" τα pc που ειχε για δουλεια .
Oταν του προτεινα να δοκιμασει τα mac, στην αρχη με κοροιδεψε, με ειπε ελιτιστη κλπ... τωρα , ουτε να σκεφτει να γυρισει πισω.
Αρα ειναι οπως τα βλεπει κανεις τα πραγματα.... αν καποιος σου δινει ενα πολυ καλο οργανο να κανεις τη δουλεια σου, χωρις να ψαχνεσαι και να ασχολεισαι με τα "τετριμενα" , εσυ τον κρινεις σαν ελιτιστη κλπ.
Εγω το βλεπω σαν ευκαιρια να γινω παραγωγικος και δημιουργικος στη δουλεια μου... τιποτα παραπανω.

Τελος, βλεπεις παντα τα αρνητικα , ως συνηθως, και δεν βλεπεις τι ευκαιριες ανοιγονται για τους developers προγραμματων ,που μπορουν ΠΟΛΥ ευκολα να εχουν προσβαση σε μια ΠΟΛΥ μεγαλη αγορα , χωρις κοστος - διαφημιση - καναλια προωθησης κλπ.

Η apple παιρνει το μεριδιο που της αναλογει και ο developer εχει μπροστα του αγορες που ουτε καν ειχε φανταστει.

αν εσυ αυτο το βλεπεις αρνητικα ....:grinning-smiley-043

Last edited:
Λοιπον, Macbοok Po 15.4 me 8GB RAM κλπ 2000 ευρω.
FCPX + MOTION 300 ευρω , συνολο 2300.
http://www.apple.com/finalcutpro/ - http://www.apple.com/finalcutpro/motion/

PC + win λαπτοπ, επωνυμο , αντιστοιχο , περιπου 1000 ευρω.
Adobe Premiere CS6 + After effects CS6 1500 ευρω περιπου (http://www.adobe.com/products/premiere/buying-guide.html).
συνολο 2500 ευρω

Ο καθενας λοιπον διαλεγει...

Καταλαβαίνω τι θες να πεις και σε εναν βαθμό ισχύει.

Νομίζω όμως όχι οσο πριν χρόνια.

Θες να πεις δλδ ότι η Apple σου δινει πακετο με το OS εργαλεία επεξεργασίας εικόνας (γραφικά κλπ) ισάξια με πακέτα τύπου Adobe CS;

Νομίζω πως όχι.

Ουτε τα αντίστοιχα για Mac κοστίζουν φθηνότερα από των PC νομίζω.

Για πολύ βασικές (σίγουρα όχι επαγγελματικές) ανάγκες, τα εργαλεία που έρχονται με το OS X ειναι σιγουρα καλύτερα από αυτά των Win (φιλικότερα περισσότερο σίγουρα).

Αλλά και παλι, έχω την εντύπωση οτι υπάρχουν σχετικά φθηνά πακέτα (όχι Adobe CS προφανώς) για Win που κάνουν τα ίδια (ή και περισσότερα) από τα ''μαμα Apple'' και ισως και να μην καλυπτουν καν την διαφορα κόστους Hardware.

Αυτά νομίζω τουλάχιστον. Εσύ, ως επαγγελματίας θα ξες καλύτερα φαντάζομαι. Για πε(ς).

Last edited:
Ναι ρε παιδιά αλλά έχετε συνέχεια την καραμέλα "επαγγελαμτίες" και "επαγγελματίες". Ποιοί επαγγελματίες όμως τα προτιμούν; Αυτοί που ασχολούνται με εικόνα-βίντεο.

Και σας ξαναλέω ότι υπάρχουν άλλοι επαγγελματικοί τομείς που ούτε ζωγραφιστά δεν υπάρχουν τα μήλα. Οσο και τρύπια να είναι τα win δεν υπάρχει ούτε καν σαν σκέψη η μετάβαση σε Mac. Τόσο οπισθοδρομικοί και άσχετοι είναι αυτοί;

Δέν ήθελα να μπουκάρω αλλα τεσπα ..

για πολλοστή φορά δουλεύω σε διπλή πλατφόρμα τι ίδιο πρόγραμα , στην προκειμένη μιλάμε για ηλεκτρονικής σχεδίασης το EAGLE , το λυσάω .. 10 και 12 ωρες σερί ...

δεν μπορω να κάνω δουλεια στα win ,,, δεν γίνεται ρε φίλε !!! δεν γίνεται !!
2 φορές πιο προβληματική ,,, μέχρι και ακατόρθωτη η χρήση του σε κάποιες περιπτώσεις !!! ΕΛΕΟΣ !!

η λεπτομέρεια .... το πρόγραμα χτίστηκε πάνω σε πλατφόρμα win ,,,,,, μετά βγήκε για osx ..

όταν τρώς 10δες απαιτητικές ώρες δουλειάς πάνω σε κάτι ,,, το εκτιμάς ,, το εκτιμάς το διάολο-σύστημα ,,

πως το λεγε ρε σεις στην Ελληνική Ταινία με το προφυτερόλ .....

δεν με ενδιαφέρει πως το λένε ... να το φάω θέλω ,,,,

δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν και πώς ,,,, δουλεία θέλω να βγάλω !!

Last edited:
εκει παιζονται αλλα συμφεροντα , μιζες , συμφωνιες κλπ.

επισης, οπως προειπα, οι περισσοτεροι δεν θελουν ν αλλαξουν κατι που ηδη ξερουν .... η αλλαγη δεν ειναιπαντα ευκολα και ανεμακτη.

Στη δικη μας εταιρεια, δεν βαζουμε MAC γιατι δεν το υποστηριζει το IT τμημας μας... τρεχα γυρευε.

Ειπαμε, το καλυτερο δεν ειναι παντα το προτιμοτερο....για πολλους λογους.

Δες τι επαθε το καλυτερο για μενα μηχανημα ever... η Amiga, πολυ μπροστα απο την εποχη της, αλλα παρ ολα αυτα εξαφανιστηκε.

Και μεταξύμας ετσι ...

αυτά για ιους κτλ ,,, ακουγονται αστεία στην πράξη για χρήστες της πλατφόρμας ,,,

απλά ποτέ και τίποτα ... απλά

ΤΙΠΟΤΑ