κι εγώ πώς βρήκα το θέμα του encoding τη δεύτερη μέρα που είχα τον πρώτο μου imac; Δεν είναι κλασσική η διόρθωση, είναι κλασσική στα windows...
Κ εγώ με το vlc όταν πρωτοπήρα mac, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
κι εγώ πώς βρήκα το θέμα του encoding τη δεύτερη μέρα που είχα τον πρώτο μου imac; Δεν είναι κλασσική η διόρθωση, είναι κλασσική στα windows...
Βρε Μιχαλη για Η/Υ δε μιλαμε ή για οτι εχει βγαλει η Apple; Ή εγω μπερδευτηκα;
Για την μπαταρια δε μιλαω, απλα προσκυναω, τελος.
Για τo retina display υπαρχουν αντιρησεις γενικα, αλλα ας το πουμε cutting edge.
Το OS της δεν ειναι και ειναι λογικο αν θες τη γνωμη μου, αλλα επ' ουδενι δεν το λεει κανεις cutting edge, το υπολοιπο HW δεν ειναι (συμβατικο θα το ελεγα) οποτε που ειναι η τεχνολογικη υπεροχη βρε Μιχαλη;
Mag safe connector?
Και μη μου πείτε πως δεν έχετε δει λαπτοπ με σπασμένο το θηλυκό βύσμα τροφοδοσίας..
Η διάρκεια της μπαταρίας;
Το magic mouse? άσχετο αν εγώ το θεωρώ κουραστικό
Το time machine?
Απλά χαζά πραγματάκια ίσως αλλά ευκολίες..
Δεν ανέφερα Στέλιο ότι υπερέχει παντού !
Έδωσα όμως παραδείγματα.
Τα πρόσφατα λοιπόν σε hardware είναι η οθόνη, η μπαταρία, το trackpad, το mag safe που αναφέρει σωστά ο lxar, το touchpad, οι θύρες firewire & thunderbolt (ανεξάρτητα αν πετυχαίνουν ή όχι εμπορικά) κ.α. πολλά.
Από θέμα software το ios για τις φορητές τις συσκευές, τα προγράμματα που έχει για εικόνα/ήχο κ.α.
Μην επιλέγεις κάποια που θες για να πεις το αντίθετο.....Mag safe. Πολύ ωραίο, αλλά δεν σε βοηθάει να δουλέψεις καλύτερα.
Μπαταρία κρατάνε όλα.
Magic mouse. Το χειρότερο που έχει βγει ποτέ. Τόσο άβολο που δεν καταλαβαίνω τι σκεφτήκανε. Και μην μου πείτε για τα gestures.
Time machine. Shadow copy.
Θες να δούμε και άλλα?
Παίζεις Bluray? Α , ξέχασα δεν το γουστάρει η Apple και σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχει.
Παίζεις games? Α ξέχασα, δεν μπορείς να αλλάξεις κάρτα γραφικών.
Θα μου πεις αντίστροφα ότι τα παραπάνω σου είναι αδιάφορα. Το ξέρω, αλλά για αυτό τον λόγο υπάρχει χρόνια τώρα η κόντρα. Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Απλά η Apple θεωρεί ότι υπάρχει μόνο αυτή.
Καταρχήν, σχεδόν τίποτα δεν είναι κατασκευή της Apple.Το firewire θα μπορουσε να εχει πολυ ενδιαφερον ειναι η αληθεια... αλλα δυστυχως δεν... κριμα πατως.
To touchpad δεν ειναι εφευρεση της Apple (για να τα λεμε ολα) και το mag safe δεν το σχολιαζω...
Το OS (κυριο κομματι ενος συστηματος) ειναι mainstream και πολυ λεω, το time machine δεν ειναι τιποτα, και το υπολοιπο HW ειναι συμβατικο και μαλιστα η σωστη λεξη θα ηταν συντηρητικο.
(Να σημειωσω δε οτι οταν μιλαω για OS αναφερομαι στα OS που υπαρχουν συνολικα)
Επισης, ωρε Μιχαλη, αν δεις εγω απαντησα στο συμφορουμιτη που πηρε Apple και νομισε οτι πηρε "τεχνολογικη υπεροχη" uber alles. Προφανως και σε καποια πραγματα θα ειναι καλη και η Apple. Δεν εχω δει κανεναν εδω να λεει το αντιθετο.
Μην επιλέγεις κάποια που θες για να πεις το αντίθετο.....
Μπαταρία 5-6-7 ώρες ΔΕΝ κρατάνε όλα !
Το mag safe φροντίζει τεχνολογικά να μην σπάει η θύρα του καλωδίου φόρτισης. Αν σπάσει το πας για επισκευή. Άρα σε βοηθά να δουλεύεις ασφαλέστερα !
Το magic mouse βολεύει πολύ κόσμο, όχι όλους.
Το touchpad δεν το ανέφερες ;
Το trackpad στα φορητά που καταλαβαίνει 4 δάχτυλα ;
Προσωπικά το χρησιμοποιώ συνέχεια, απίστευτα βολικό.
Παιχνίδια μια χαρά. Δεν είναι παιχνιδομηχανή, ποτέ δεν ήταν, ούτε θα γίνει. Αλλά κ με την κάρτα που έχουν, παίζουν όλα μια χαρά. Δεν είναι όμως pc για να παίζουν 101% τέλεια γραφικά. Κ η ίδια η Apple το λέει ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με τα παιχνίδια.
Το bluray το έχει κόλλημα κ δεν ασχολείται μαζί του. Γνωστό κόλλημα αυτό !!
Όπως κ με το flash, ενώ θέλει το html5, όπου βλέπουμε όλοι να πηγαίνουν προς τα εκεί !
Στην τιμή του Μacbook όλα έχουν τέτοια μπαταρία και περισσότερο. Άσε που είναι και αποσπόμενη και αλλάζει.
Μετά από 100άδες laptop Που έχουν περάσει από τα χέρια, εάν είχα ένα που έσπασε το βύσμα είναι ζήτημα.
Για τα άλλα δεν σου είπα ότι όλα όσα έχει ενσωματώσει η Apple είναι άχρηστα, αλλά δεν είναι η μόνη. Και ο άλλοι βγάζουν καινοτομίες.
Όσο για το HTML5 μετά από περίπου 10 χρόνια που το παλεύει, κατάφερε να πάνε προς τα εκεί. Και ποιος μου λέει ότι απλά δεν είναι το λογικό βήμα μετά από τόσα χρόνια?
Mag safe. Πολύ ωραίο, αλλά δεν σε βοηθάει να δουλέψεις καλύτερα.
Μπαταρία κρατάνε όλα.
Magic mouse. Το χειρότερο που έχει βγει ποτέ. Τόσο άβολο που δεν καταλαβαίνω τι σκεφτήκανε. Και μην μου πείτε για τα gestures.
Time machine. Shadow copy.
Θες να δούμε και άλλα?
Παίζεις Bluray? Α , ξέχασα δεν το γουστάρει η Apple και σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχει.
Παίζεις games? Α ξέχασα, δεν μπορείς να αλλάξεις κάρτα γραφικών.
Θα μου πεις αντίστροφα ότι τα παραπάνω σου είναι αδιάφορα. Το ξέρω, αλλά για αυτό τον λόγο υπάρχει χρόνια τώρα η κόντρα. Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Απλά η Apple θεωρεί ότι υπάρχει μόνο αυτή.
Δεν δέχομαι όμως να κατηγορούμαι ή να παρουσιάζομαι σαν θύμα
Βρέθηκε το πρώτο trojan σε εφαρμογή του App Store
Πριν από την είσοδο τους στο App Store, όλες οι εφαρμογές περνούν από τον έλεγχο της Apple προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν περιέχουν κακόβουλο λογισμικό. Αυτός είναι και ο λόγος που οι χρήστες iOS κατεβάζουν εφαρμογές χωρίς δεύτερη σκέψη ώντας ήσυχοι ότι είναι απολύτως ασφαλείς.
Ωστόσο, ερευνητές ασφαλείας της Kaspersy Lab εντόπισαν την πρώτη εφαρμογή στο App Store που περιέχει trojan. Η εφαρμογή ονομάζεται ‛Find and Call’ και ισχυρίζεται ότι παρέχει έναν τρόπο οργάνωσης των επαφών του χρήστη, ενώ στην πραγματικότητα υποκλέπτει τον τηλεφωνικό του κατάλογο και αποστέλει spam μηνύματα και emails σε φίλους και συγγενείς του για να κατεβάσουν την εφαρμογή.
Σύμφωνα με τους αναλυτές ασφαλείας, η κατηγορία ‛Utilities’ είναι από τις πιο ύποπτες και στο Google Play (το αντίστοιχο κατάστημα εφαρμογών για Android) και περιέχει πολύ συχνά κακόβουλο λογισμικό.
O developer του ‛Find and Call’ ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για κάποιο bug. Πάντως, η Apple φρόντισε να απομακρύνει την εφαρμογή άμεσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.