Η αρχή ενός ταξιδιού...

Είμαστε ήδη σε τροχιά φίλοι μου. Τα κομμάτια είναι ήδη εδώ, παραμένει το μοντάρισμα και η δοκιμαστική πλέυση.
Τελικός Krell FBP 300CX, Προενισχυτής Mark Levinson 380, Πηγή Esoteric X-03, Ηχεία Nautilus 801N
Δανεικά τα HS 101 της Harmonix XLR Balanced, τα Καλώδια των ηχείων δεν άλλαξαν MIT Terminator 4 σε διπλοκαλωδίωση.
Είναι πρόχειρη η τοποθέτηση τους στο rack , Θα παραθέσω φωτό σε άλλη φάση αφού παραγγείλω ψηλότερα πασαλάκια για το ρακ και μπει ο τελικός κάτω. Το esoteric δυστυχώς απουσιάζει για αλλαγή πλακέτας motherboard (ματιάστηκε), και παίζω με rotel rcd 991 για τώρα..(λέτε να μην μπορώ να βγάλω συμπεράσματα λόγω διαφοράς κλάσης?)

dsci0044x.jpg

By alesios73 at 2011-04-16

dsci0045m.jpg

Μαζί για να μην μαλώνουε οι δυό εταιρίες!
dsci0048.jpg

dsci0049w.jpg

Καλορίζικα φίλε!!!
Εξαιρετικό setup. Σπάνια κάποιος έχει τη δυνατότητα να έχει στο rack του τέτοια μηχανήματα.

Να τα χαίρεσαι όσο μπορείς!!!

δεν χορταινω να το κοιταω αυτο το ηχειο. και τα ενισχυτικα σου ηρθαν γαντι. ελπιζω οι γειτονες να εκτιμουν την μουσικη γιατι νομιζω πως θα ακουνε μαζι σου θελοντας και μη..

δεν χορταινω να το κοιταω αυτο το ηχειο. και τα ενισχυτικα σου ηρθαν γαντι. ελπιζω οι γειτονες να εκτιμουν την μουσικη γιατι νομιζω πως θα ακουνε μαζι σου θελοντας και μη..

Οι γείτονες είναι πάντα ευπρόσδεκτοι για ακροάσεις! Είναι μια λύση κι αυτό :music-smiley-006:

Ωραία πράγματα! Τα έχω δει και τα έχω ακούσει πολλές φορές στον...υπνό μου! Κακορίζικα και καλοάκουστα.

... Το esoteric δυστυχώς απουσιάζει για αλλαγή πλακέτας motherboard (ματιάστηκε)...
κατι μου λεει οτι σε γκαντέμιασα εγώ

......και παίζω με rotel rcd 991 για τώρα..(λέτε να μην μπορώ να βγάλω συμπεράσματα λόγω διαφοράς κλάσης?)
μια χαρά συμπεράσματα θα βγάλεις ....

...αλλα θα αποτρελαθεις οταν βαλεις και το esoteric

Ωραία πράγματα! Τα έχω δει και τα έχω ακούσει πολλές φορές στον...υπνό μου! Κακορίζικα και καλοάκουστα.

Ώπα! Τώρα το είδα! Προς θεού δεν ήθελα να γράψω κακορίζικα αλλά καλορίζικα. Ένα γράμμα μου ξέφυγε στον υπολογιστή (και είναι δίπλα-δίπλα τα άτιμα) και άλλαξε όλο το νόημα.
Ζητώ συγγνώμη για τις λάθος εντυπώσεις που μπορεί να να δημιουργήθηκαν.
Το γράφω σωστά: καλορίζικα και καλοάκουστα και να χαίρεσαι τα ωραία μηχανήματα φίλε μου. Και πάλι συγγνώμη.

Με τον "ποιητικό" τίτλο προσπάθησα να απεικονίσω το απόγευμα της Παρασκευής που μας πέρασε, αφού αυτή η ημερομηνία πλέον συνδέθηκε με την αγορά ενός ζεύγους ηχείων που τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσαν μόνο όνειρο και όχι βραχυπρόθεσμο στόχο. Σε κάποιους από σας θα φαίνεται ίσως και αστείος ο ενθουσιασμός μου αλλά για μένα αυτό που πλέον βιώνω είναι πέρα από όποιον συναισθηματικό έλεγχο.
Για να μην μακρυγορώ, πρόκειται για τα Nautilus 801 που αποκτήθηκαν βέβαια μεταχείρισμένα σε εξαιρετική κατάσταση ...

Πολύ καλη αγορά
καλοάκουστα φίλε μου
ευτυχώς που δεν πρόλαβαν να σε πλησιάσουν κάποιοι οι άλλοι ... :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Η αρχή ενός ταξιδιού...

Πολύ καλη αγορά
καλοάκουστα φίλε μου
ευτυχώς που δεν πρόλαβαν να σε πλησιάσουν κάποιοι οι άλλοι ... :ernaehrung004:

Ευχαριστώ πολύ για το πρώτο σχόλιο, το δεύτερο πρέπει να ομολογήσω ότι δεν το "έπιασα"..