Anyways όμως περί ορέξεως..
Η πηγή αγοράστηκε πάντως, esoteric X-03...
:SFGSFGSF:
καλορίζικο
Anyways όμως περί ορέξεως..
Η πηγή αγοράστηκε πάντως, esoteric X-03...
alesios73, σιγανό ποταμάκι!!!
Να τις χαίρεσαι τις μηχανηματάρες!...Καλά μουσικά ταξίδια!
δεν χορταινω να το κοιταω αυτο το ηχειο. και τα ενισχυτικα σου ηρθαν γαντι. ελπιζω οι γειτονες να εκτιμουν την μουσικη γιατι νομιζω πως θα ακουνε μαζι σου θελοντας και μη..
κατι μου λεει οτι σε γκαντέμιασα εγώ... Το esoteric δυστυχώς απουσιάζει για αλλαγή πλακέτας motherboard (ματιάστηκε)...
μια χαρά συμπεράσματα θα βγάλεις ..........και παίζω με rotel rcd 991 για τώρα..(λέτε να μην μπορώ να βγάλω συμπεράσματα λόγω διαφοράς κλάσης?)
κατι μου λεει οτι σε γκαντέμιασα εγώ
μια χαρά συμπεράσματα θα βγάλεις ....
...αλλα θα αποτρελαθεις οταν βαλεις και το esoteric
Ωραία πράγματα! Τα έχω δει και τα έχω ακούσει πολλές φορές στον...υπνό μου! Κακορίζικα και καλοάκουστα.
Με τον "ποιητικό" τίτλο προσπάθησα να απεικονίσω το απόγευμα της Παρασκευής που μας πέρασε, αφού αυτή η ημερομηνία πλέον συνδέθηκε με την αγορά ενός ζεύγους ηχείων που τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσαν μόνο όνειρο και όχι βραχυπρόθεσμο στόχο. Σε κάποιους από σας θα φαίνεται ίσως και αστείος ο ενθουσιασμός μου αλλά για μένα αυτό που πλέον βιώνω είναι πέρα από όποιον συναισθηματικό έλεγχο.
Για να μην μακρυγορώ, πρόκειται για τα Nautilus 801 που αποκτήθηκαν βέβαια μεταχείρισμένα σε εξαιρετική κατάσταση ...
πρέπει να παίζει καλά αυτό το σύστημα!
Μια αντάξια πηγή και είσαι έτοιμος!
Πολύ καλη αγορά
καλοάκουστα φίλε μου
ευτυχώς που δεν πρόλαβαν να σε πλησιάσουν κάποιοι οι άλλοι ... :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.