Αυτό ειναι του πιλότου ναι, το δικό μου ειναι πιο κάτω μοντέλο. Το συγκεκριμένο στη photo κοστίζει περί τα 20.000Ε.
Στην τιμη περιλαμβανεται και η αδεια απο την πολεδοδομια?
Αυτό ειναι του πιλότου ναι, το δικό μου ειναι πιο κάτω μοντέλο. Το συγκεκριμένο στη photo κοστίζει περί τα 20.000Ε.
Τινταλακια μου αγαπητε , κοιτα να κανεις σωστες ρυθμισεις στις αναρτησεις, σφιξτες λιγο και χαμηλωσε το κανα 2-4 cm να καθεται καλα κ να μπαινει καλα στα περασματα, μικρο και μακροδυναμικα.
Αλλαξε κ κανα σινεμπλοκ να γινει κ πιο γρανιτενιο το μπασο !
![]()
Στην τιμη περιλαμβανεται και η αδεια απο την πολεδοδομια?![]()
Επίσης στην τιμή περιλαμβάνεται και η ασφάλιση των μηχανημάτων, καθότι οι κακές γλώσσες λένε ότι ένα rack (ευρισκόμενο σε σπίτι των βορείων προαστίων) έσπασε, με καταστροφικές συνέπειες για τα μηχανήματα !!!!
Αρα φαντάζομαι ότι αυτός που έστησε το συγκεκριμένο είχε IQ κοντά στο 20 !!!
To συγκεκριμένο rack είναι για ανθρώπους με δείκτη ευφυίας άνω του 20. Αν δεν ξέρεις να σφίξεις allenοβιδες πάρε καλύτερα κάτι από το IKEA.
Τουλαχιστον ησυχαζω γιατι μιλαμε για διαφορετικο budget... Στα 12 ραφια που χρησιμοποιω απαγορευτικο για μενα.Φίλε PanMan με ένα rack Sirius (http://www.sirius-group.gr/product_sirius-rack.html), λιανική τιμή κοντά στα 5000Ε, φυσικά δεν το πλήρωσα τόσο.
Είναι απίστευτη κατασκευή με κρεμαστά ράφια και πολλή μελέτη.
Θα ανεβάσω κάποιες photo το απόγευμα.
δηλαδη για να καταλαβω, στο ηχητικο αποτέλεσμα, ας μιλησουμε με ποσοστο %, ποια η συμβολη της στηριξης κατα την εμπειρια σας?
Και επιμένω οι κατασκευαστες τι γνωμη εχουν? Προσωπικα αν εδινα σε καποιον XX.000 ευρω για μηχανημα θα τον βομβαρδιζα με ερωτησεις αυτου του τύπου. Εδω στα ταπεινα που εχω και τους πρήζω
Τουλαχιστον ησυχαζω γιατι μιλαμε για διαφορετικο budget... Στα 12 ραφια που χρησιμοποιω απαγορευτικο για μενα.
Φίλε PanMan με ένα rack Sirius (http://www.sirius-group.gr/product_sirius-rack.html), λιανική τιμή κοντά στα 5000Ε, φυσικά δεν το πλήρωσα τόσο.
Είναι απίστευτη κατασκευή με κρεμαστά ράφια και πολλή μελέτη.
Θα ανεβάσω κάποιες photo το απόγευμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.