Η Αξία της Σωστής Στήριξης (rack, αντικραδασμικά etc.)

γεια άδεια πιλότου μιλάμε ?
περιλαμβάνονται και τα μαθήματα ?

Βασικά, θα ήθελα να το παραγγίλω κι εγώ αυτό το ρακ, αλλά φοβάμαι, δεν ξέρω αν θα μου βγει Autobot ή Decepticon... :D

Τινταλακια μου αγαπητε , κοιτα να κανεις σωστες ρυθμισεις στις αναρτησεις, σφιξτες λιγο και χαμηλωσε το κανα 2-4 cm να καθεται καλα κ να μπαινει καλα στα περασματα, μικρο και μακροδυναμικα.

Αλλαξε κ κανα σινεμπλοκ να γινει κ πιο γρανιτενιο το μπασο !

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Η Αξία της Σωστής Στήριξης (rack, αντικραδασμικά etc.)

Τινταλακια μου αγαπητε , κοιτα να κανεις σωστες ρυθμισεις στις αναρτησεις, σφιξτες λιγο και χαμηλωσε το κανα 2-4 cm να καθεται καλα κ να μπαινει καλα στα περασματα, μικρο και μακροδυναμικα.

Αλλαξε κ κανα σινεμπλοκ να γινει κ πιο γρανιτενιο το μπασο !

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Δίκιο έχεις! :idea:

:flipout:

Παίδες πείτε τις εμπειρίες σας για αυτό άνοιξα το θέμα.

Re: Απάντηση: Η Αξία της Σωστής Στήριξης (rack, αντικραδασμικά etc.)

Στην τιμη περιλαμβανεται και η αδεια απο την πολεδοδομια?:flipout:

Επίσης στην τιμή περιλαμβάνεται και η ασφάλιση των μηχανημάτων, καθότι οι κακές γλώσσες λένε ότι ένα rack (ευρισκόμενο σε σπίτι των βορείων προαστίων) έσπασε, με καταστροφικές συνέπειες για τα μηχανήματα !!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Αξία της Σωστής Στήριξης (rack, αντικραδασμικά etc.)

Επίσης στην τιμή περιλαμβάνεται και η ασφάλιση των μηχανημάτων, καθότι οι κακές γλώσσες λένε ότι ένα rack (ευρισκόμενο σε σπίτι των βορείων προαστίων) έσπασε, με καταστροφικές συνέπειες για τα μηχανήματα !!!!

To συγκεκριμένο rack είναι για ανθρώπους με δείκτη ευφυίας άνω του 20. Αν δεν ξέρεις να σφίξεις allenοβιδες πάρε καλύτερα κάτι από το IKEA.

Αρα φαντάζομαι ότι αυτός που έστησε το συγκεκριμένο ρακ στον πελάτη, είχε IQ κοντά στο 20 !!! :tongue:

Απάντηση: Re: Η Αξία της Σωστής Στήριξης (rack, αντικραδασμικά etc.)

Αρα φαντάζομαι ότι αυτός που έστησε το συγκεκριμένο είχε IQ κοντά στο 20 !!!

Το rack έρχεται έτοιμο σε κούτο με ύψος 3 μέτρα. Από κει και πέρα το μόνο που πρέπει να κάνεις ανάλογα με το μέγεθος των μηχανημάτων σου είναι να μετακινήσεις τα ράφια στο σωστό ύψος και να σφίξεις τα allen. Βήματα προφανώς πολύπλοκα για κάποιους.

Ανδρέα αν το rack είχε πέσει με ευθύνη του κατασκεαστή πίστεψέ με θα το είχαμε μάθει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Αξία της Σωστής Στήριξης (rack, αντικραδασμικά etc.)

To συγκεκριμένο rack είναι για ανθρώπους με δείκτη ευφυίας άνω του 20. Αν δεν ξέρεις να σφίξεις allenοβιδες πάρε καλύτερα κάτι από το IKEA.

και του ΙΚΕΑ αλλενόβιδες θέλουν

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Αξία της Σωστής Στήριξης (rack, αντικραδασμικ

Σωστά, απλά οι συνέπειες που θα έχεις αν δεν σφίξεις καλά την allenόβιδα σε κρεμαστό ράφι προφανώς και θα είναι μεγαλύτερες.

δηλαδη για να καταλαβω, στο ηχητικο αποτέλεσμα, ας μιλησουμε με ποσοστο %, ποια η συμβολη της στηριξης κατα την εμπειρια σας?
Και επιμένω οι κατασκευαστες τι γνωμη εχουν? Προσωπικα αν εδινα σε καποιον XX.000 ευρω για μηχανημα θα τον βομβαρδιζα με ερωτησεις αυτου του τύπου. Εδω στα ταπεινα που εχω και τους πρήζω

Φίλε PanMan με ένα rack Sirius (http://www.sirius-group.gr/product_sirius-rack.html), λιανική τιμή κοντά στα 5000Ε, φυσικά δεν το πλήρωσα τόσο.

Είναι απίστευτη κατασκευή με κρεμαστά ράφια και πολλή μελέτη.

Θα ανεβάσω κάποιες photo το απόγευμα.
Τουλαχιστον ησυχαζω γιατι μιλαμε για διαφορετικο budget... Στα 12 ραφια που χρησιμοποιω απαγορευτικο για μενα.

δηλαδη για να καταλαβω, στο ηχητικο αποτέλεσμα, ας μιλησουμε με ποσοστο %, ποια η συμβολη της στηριξης κατα την εμπειρια σας?
Και επιμένω οι κατασκευαστες τι γνωμη εχουν? Προσωπικα αν εδινα σε καποιον XX.000 ευρω για μηχανημα θα τον βομβαρδιζα με ερωτησεις αυτου του τύπου. Εδω στα ταπεινα που εχω και τους πρήζω

Αναλογα το συστημα παντα
αλλωστε οπως η εμπειρια μας εχει διδαξει οταν εχουμε ενα συστημα κακο για να γινει μετριο δεν ειναι πολυ δυσκολο και θελει λιγα λεφτα
Αν ομως το συστημα ειναι καλο για να γινει αρκετα καλο ειναι πιο δυσκολο και εχει απαιτησεις περισσοτερες και σε κοπο και σε λεφτα

οποτε το ποσοστο επι τις % εξαρταται απο το συστημα
δηλαδη ενα μετριο συστημα για να ανεβει κατηγορια καλο ειναι να εχεις μια καλουτσικη στηριξη και τα λεφτα να τα δωσεις σε μηχανηματα καλυτερα
αν ομως εχεις ενα πολυ καλο συστημα για να παρεις μια διαφορα θελεις πολλα λεφτα οποτε στην προκειμενη περιπτωση πιο φτηνη λυση ειναι ενα καλο Rack και υποστηριζει ολα τα μηχανηματα που ειναι πανω σε αυτο
και ειναι και απαραιτητο πλεον

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Αξία της Σωστής Στήριξης (rack, αντικραδασμικά etc.)

Τουλαχιστον ησυχαζω γιατι μιλαμε για διαφορετικο budget... Στα 12 ραφια που χρησιμοποιω απαγορευτικο για μενα.

Kαι καλά κάνεις, το exelixis είναι αξιπρεπέστατο και πολλά μέλη του forum το είχαν χρόνια και είχαν στηρίξει πολλά κορυφαία μηχανήματα πάνω.

Μιχάλη, καλορίζικο το rack ! -bye-

(...)
...δεν σας κρύβω ότι όταν κάποιος ρωτά αν έχει αξία η μία ή η άλλη προσθήκη στο σύστημά μας, το μυαλό μου πηγαίνει πάντα -σχεδόν ακαριαία- στο blind test...

...

τι λέτε? ;)

--> δεν ξέρω τι επίδραση μπορεί να έχει ένα rack στη μνήμη ram της πηγής μας (αν χρησιμοποιούμε mac/pc για παράδειγμα και amarra/pure music), αλλά σίγουρα υπάρχει επίδραση σε οδηγούς δίσκου ... μήπως να τοποθετούσαμε 2 ίδιες πηγές, τη μια σε κορυφαίο rack και την άλλη σε σάντουιτς-ραφάκι ΙΚΕΑ (για παράδειγμα) με ίδια καλώδια και υπόλοιπα συνοδά και να προσπαθούσαμε να βρούμε τις διαφορές σε 10 (για παράδειγμα) τυχαίες αλλαγές πηγών-rack?
(αν οι διαφορές είναι σημαντικές, θα είναι piece-of-cake να τις βρούμε !!)

νομίζουν αρκετοί άραγε ότι οι κραδασμοί ενός οδηγού δίσκου επηρεάζουν κάτι στην ηχητική αλυσσίδα?
πιθανότατα να δημιουργούν κανένα σύνδρομο της Κίνας αλλά να επηρεάσουν ήχο....

[FONT=&quot]Τα αμορτισέρ είναι [/FONT][FONT=&quot]bilstein [/FONT][FONT=&quot]τουλάχιστον?[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]

[/FONT]

Φίλε PanMan με ένα rack Sirius (http://www.sirius-group.gr/product_sirius-rack.html), λιανική τιμή κοντά στα 5000Ε, φυσικά δεν το πλήρωσα τόσο.

Είναι απίστευτη κατασκευή με κρεμαστά ράφια και πολλή μελέτη.

Θα ανεβάσω κάποιες photo το απόγευμα.

Μιχάλη Μπράβο
επιτέλους ανακάλυψες τα racks
αν και θεωρώ την επιλογή σου λάθος ηχητικά