Η χρονιά σώθηκε...

19 June 2006
8,661
7003879377_c946e0b78b_b.jpg

Όχι μόνο η χρονιά ,μπορεί και το σύγχρονο R 'n' R.

LOLA COLT.

Aπό το Λονδίνο αυτή η μπαντάρα και βέβαια η λατρεία μου για τις γυναίκες ''μπροστινές'' βρήκε για άλλη μία φορά σάρκα, οστά ,λαρύγγι.
Άφωνος με τα πρώτα δείγματα τους.
Επειδή έχω προβλέψει διάφορα (που κατά διαβολική σύμπτωση βγαίνουν) καλό θα είναι να αποτυπωθεί και εδώ η πρόβλεψη.
Σε λίγο καιρό θα ασχολούνται μαζί τους άπαντες.

Τα λόγια είναι περιττά.

http://www.youtube.com/watch?v=ie5cHAjK1Z4&feature=relmfu

Ξέρω πολύ κόσμο που θα κόψει φλέβες.

http://www.youtube.com/watch?v=6GcmP2syj8Q&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=qs-vT3t6m00&feature=relmfu

Εχω πρόβλημα ...αισθητικής: δεν μ αρέσει τ' όνομά τους.
Τελευταία φορά που μου άρεζε κάτι παρόμοιο σαν όνομα, ήταν οι Pussy Galore.
Αλλά αυτό ήταν πριν 23 χρόνια...

μα ο Goldfinger σαν βιβλίο είναι του 59, αρα...μάλλον πριν 53 χρόνια... ή 48 από το έργο...

έχεις χάσει επεισόδια εσύ...

Pussy Galore was an American garage rock band that formed in Washington, D.C. in 1985. They had a constantly fluid line-up until their demise in 1990. Like many garage rock outfits, they were dogged by substance abuse problems. They took their name from the character in the James Bond film, Goldfinger, and their sound was inspired by The Velvet Underground and the New York Dolls

Μ'αρεσαν πολυ.Ιδιως το πρωτο και το τριτο.
Το γιατι μου αρεσουν ομως ειναι επειδη μου θυμιζουν πολλα.Πραγμα που σημαινει οτι μαλλον δεν διεκδικουν και δαφνες πρωτοτυπιας.
Αλλα οτι μου αρεσουν,μου αρεσουν.

Re: Απάντηση: Η χρονιά σώθηκε...

Μ'αρεσαν πολυ.Ιδιως το πρωτο και το τριτο.
Το γιατι μου αρεσουν ομως ειναι επειδη μου θυμιζουν πολλα.Πραγμα που σημαινει οτι μαλλον δεν διεκδικουν και δαφνες πρωτοτυπιας.
Αλλα οτι μου αρεσουν,μου αρεσουν.

που να βρεθεί πρωτοτυπία σε μία από τις "κατα την γνώμη μου πάντα" πιό αδιάφορες χρονιές μουσικά τουλάχιστον στα είδη που ψάχνω εγώ?
Η ακόμα και σε είδη που δεν είναι άμεση προτεραιότητα, αρκετές φορές υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης...
Φέτος καθόλου εκπλήξεις........

"Γεροντοκοριάζω" λέτε?

που να βρεθεί πρωτοτυπία σε μία από τις "κατα την γνώμη μου πάντα" πιό αδιάφορες χρονιές μουσικά τουλάχιστον στα είδη που ψάχνω εγώ?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

έχεις χάσει επεισόδια εσύ...

Pussy Galore was an American garage rock band that formed in Washington, D.C. in 1985. They had a constantly fluid line-up until their demise in 1990. Like many garage rock outfits, they were dogged by substance abuse problems. They took their name from the character in the James Bond film, Goldfinger, and their sound was inspired by The Velvet Underground and the New York Dolls

προφανώς και ήταν.
όμως δεν είχαν πρωτότυπο όνομα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

for the turnstiles...

να μια πολύ σπάνια λέξη για τραγούδι....

κουιζάκι: σε ποιό παλιό γνωστό άσμα πρωτοσυναντούμε την παραπάνω λέξη ?

προφανώς και ήταν.
όμως δεν είχαν πρωτότυπο όνομα.

τίποτα πάνω τους δεν ήταν πρωτότυπο.
στο σύνολό τους όμως, ήταν μιά συναρπαστική ανακεφαλαίωση.
mandatory listening:
Dial M For Motherfucker
Exile On Main Street - μόνο αν έχετε κασετόφωνο: βγήκε σε κασέτα μόνο. 500 αντίτυπα. remake του άλμπουμ των Stones.

δεν ξέρω πάντως ποιός επινόησε το pussy galore ως όνομα, ο ίδιος ο Fleming ή κάποιος στο σενάριο, πάντως ήταν σίγουρα άγγλος και θεός...
(ίσως ο EC)....λέμε τώρα...