Η χρονιά σώθηκε...

Ok then
Τα δεντρα ...οικειο μου φανηκε, συμπαθες, οχι για μενα. Αν δεν ειχε το βιντεακι δεν θα ακουγα πανω απο μισο λεπτο.
τωρα για τη λολα...δεν ηταν αναγκη να σωθει η χρονια. Αλλωστε ειναι τοσο χαμενη που τιποτα δεν τη σωζει

κανας πέμπτος ; για την πέμπτη γνώμη ; Είναι απίστευτα μεγάλη η απογοήτευση που νιώθει κανείς όταν καταλαβαίνει πόσο άσκοπο είναι να λες αυτό είναι καλό , εκείνο είναι κακό, όταν μιλάμε για μουσική. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως κριτήριο που να μπορεί να αποτελέσει βάση για κάτι τέτοιο. Οτιδήποτε πέρα από το μου αρέσει/δεν μου αρέσει είναι παραλογισμός

Απάντηση: Re: Η χρονιά σώθηκε...

κανας πέμπτος ; για την πέμπτη γνώμη ; Είναι απίστευτα μεγάλη η απογοήτευση που νιώθει κανείς όταν καταλαβαίνει πόσο άσκοπο είναι να λες αυτό είναι καλό , εκείνο είναι κακό, όταν μιλάμε για μουσική. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως κριτήριο που να μπορεί να αποτελέσει βάση για κάτι τέτοιο. Οτιδήποτε πέρα από το μου αρέσει/δεν μου αρέσει είναι παραλογισμός

Δεν εχεις αδικο αδερφε,αλλα απο την αλλη....ποιος τη χ..ζει τη λογικη,στο φιναλε....
Βαρετη ειναι ιδιως στη μουσικη...

...ισοπέδωση φίλε μου...

...πολλές φορές δεν μου αρέσει κάτι, αλλά παρότι οι επιταγές του προσωπικού μου γούστου περί άλλων τυρβάζουν, μπορώ να αντιληφθώ ότι πρόκειται για καλλιτέχνημα αξίας .... απλά δεν μου αρέσει ... πχ. τα περισσότερα έργα του Μπάρτοκ, το μπίμποπ, οι Medesci, Martin & Wood... η εσώτερη όμως παραδοχή μου μπορεί κάλλιστα =μελλοντικά= να οδηγήσει σε κάποια αναθεώρηση, μπορεί και όχι...

...από την άλλη, πολλές φορές μου αρέσει κάτι ενώ σαφέστατα είναι σκουπίδι και το ξέρω... όμως ξέρω και την συντομότατη ημερομηνία λήξης της εύνοιας μου ... και βέβαια το ότι μου αρέσει δεν ανάγει το σκουπίδι σε υψηλή τέχνη ... απλά οι συνισταμένες της μουσικής απόλαυσης έχουν offshore εταιρείες σε πάμπολλα νησάκια του εγκεφάλου μας ... που πιθανόν μεταξύ τους, αυτά τα νησάκια είναι σε πόλεμο....

Καμιά δεκαρια φρίκουλες, στο διαδίκτυο έχουν σκανάρει το εξώφυλλο της κασσέτας των Pussy Galore,
μεταξύ αυτών και ένας ροζ-λιλά blogger που η μάνα του του έδωσε την κασέτα να την ψηφιοποιήσει.
Επος!
Μπορεί να είμαστε και σωσμένοι και να μην το ξέρουμε!

Καμιά δεκαρια φρίκουλες, στο διαδίκτυο έχουν σκανάρει το εξώφυλλο της κασσέτας των Pussy Galore,
μεταξύ αυτών και ένας ροζ-λιλά blogger που η μάνα του του έδωσε την κασέτα να την ψηφιοποιήσει.
Επος!
Μπορεί να είμαστε και σωσμένοι και να μην το ξέρουμε!

σιγα το εξώφυλλο...