Η Diana Krall στην Θεσσαλονίκη. Εθελοντές ;

@musicalicius. Ευχαριστούμε για το οφθαλμόλουτρο,αλλά τι θες να πεις, ότι επειδή η Krall είναι ωραία τραγουδάει άσχημα; οι φωτογραφίες αποδεικνύουν απλά ότι και οι δύο κυρίες είναι ξανθές και έχουν ωραίες γάμπες, πέραν τούτου ουδέν. Το "Βασικό Ένστικτο" μου άρεσε πολύ όταν το πρωτοείδα και ας ήμουν 22 χρονών τότε. Άρεσε επίσης-και αρέσει ακόμη- και στη γυναίκα μου, η οποία δεν είναι μεσήλικας άνδρας. Οι χαϊεντάδες ακούν σε γενικές γραμμές πολλή τζαζ με γυναικεία φωνητικά, το έχω προσέξει κι εγώ,αλλά δε νομίζω ότι η Krall επέλεξε επίτηδες αυτό το κοινό, είναι πολύ μικρό για να κάνεις καριέρα μόνο με αυτούς. Πέραν τούτου απλά μας λες ότι δε σου αρέσει η Krall. Ε και; Μην πας στη συναυλία της, δεν είναι και υποχρεωτικό.

Υ.Γ. Ούτε κι εγώ είμαι φαν, αλλά δεν το κάνω θέμα...

Av έκανα εγώ το ίδιο σχόλιο για εσένα τι ποινή προβλέπεται μπορεί να απαντήσει ο DIPIE.

Θα σου απαντήσω..
Προσβάλεις εδώ και κάμποσα πόστς τη Hi-End κοινότητα, με ειρωνείες τύπου
λιγούρηδες μεσήλικες, γέρους, κτλ.
Μου είναι αδιάφορο αν σου αρέσει η όχι η krall(αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου) αλλά άρχισες να είσαι αρκετά προκλητικός και να γράφεις
οτι σου κατέβει χωρίς να ενδιαφέρεσαι για τα υπόλοιπα μέλη ή τους επισκέπτες
που διαβάζουν...
Η υπομονή μου εξαντλείτε σιγά-σιγά...

Mε τη λογική σου βρε Musicalicious οποιαδήποτε γυναίκα είναι καστανόξανθια, φοράει ψιλοστενό φόρεμα και κάθεται σταυροπόδι μιμείται την Sharon! Δεν βλέπεις ότι υπεργενικεύεις και κάνεις λάθος?

Tωρα εξηγούνται ολα!!!!!
Δε ντρεπεσαι βρε να λες οτι εχεις ανέβει για εταιρικό συμβούλιο Θεσσαλονίκη
Στη Κραλλ ησουνα.....
Για λέγε εντυπώσεις
ποσους 50σαμθινγκ ειχε?
(Στον Δημήτρη Θ. αναφερομαι)

Y.Γ. Musicalicius οτι μπορει κάνει ο καθενας
μη νομίζεις οτι αυτα που αναφερεις, τα σκεφτηκε μόνη της?
ή ειναι η μόνη

Last edited:
Η ερμηνεία της έχει κάτι. Σε αρκετά κομμάτια η φωνή της είναι λίγο "σβηστή" με μια ελαφριά βραχνάδα, χαρακτηριστική. Ιδιαίτερα όμορφη πάντως δεν τη λες.

Θα σου απαντήσω..
Προσβάλεις εδώ και κάμποσα πόστς τη Hi-End κοινότητα, με ειρωνείες τύπου
λιγούρηδες μεσήλικες, γέρους, κτλ.
Μου είναι αδιάφορο αν σου αρέσει η όχι η krall(αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου) αλλά άρχισες να είσαι αρκετά προκλητικός και να γράφεις
οτι σου κατέβει χωρίς να ενδιαφέρεσαι για τα υπόλοιπα μέλη ή τους επισκέπτες
που διαβάζουν...
Η υπομονή μου εξαντλείτε σιγά-σιγά...

Ούτε αναφέρθηκα σε εσένα ούτε σε όλη την ΗιΕντ κοινότητα αυτές είναι δικές σου γενικεύσεις.
Είναι σαν να λές ότι η αναφορά μου στη Μαντόνα και τα δωδεκάχρονα αφορά όλη την νεολαία.
Εγώ είπα ότι αυτή κυνηγά να βρεί γέρους με πορτοφόλι για κοινό της.
Γιατί οι συναυλίες της είναι στη Αμερική σε περιορισμένο κοινό που πρέπει να μπορεί αυτό να πληρώσει το αναγκαστικά ακριβό εισητήριο.
Το ότι θέλει να "φτιάξει" παράλληλα το κοινό αυτό δεν το λέω εγώ το δείχνουν οι φωτογραφίες της.
Που είδες λοιπόν την ειρωνεία όταν απλά είπαμε την γνώμη μας για μια καλλιτέχνιδα.
Οταν πχ άλλοι αναφέρουν την γνώμη τους για την καλλιτεχνική αξία της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι αναγκαστικά προκλητικοί και είρωνες.
Και επαναλαμβάνω το ερώτημα στο DIPIE αν εσύ είχες γράψει ότι έγραψα εγώ και εγώ έγραφα ότι έχεις γράψει εσύ θα είχα ποινή ή όχι.

Last edited:
Mε τη λογική σου βρε Musicalicious οποιαδήποτε γυναίκα είναι καστανόξανθια, φοράει ψιλοστενό φόρεμα και κάθεται σταυροπόδι μιμείται την Sharon! Δεν βλέπεις ότι υπεργενικεύεις και κάνεις λάθος?

Eγώ είπα ότι αντέγραψε την συνταγή που είχε ο ρόλος στη ταινία γιατί είδε ότι δένει ένα κοινό που την ενδιέφερε επαγγελματικά.
Και μάλιστα είπα ότι της βγάζω το καπέλο για την πανέξυπνη αυτή στρατηγική από πλευράς μάρκετινγκ.
Για αυτό έβαλα και φωτογραφίες από την συγκεκριμένη ταινία και όχι γενικά φωτογραφίες της Σ.Στόουν.
Το ότι κάνουμε τώρα αυτή την κουβέντα δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας αυτής της στρατηγικής μάρκετινγκ.
Γιατί ούτε η καλύτερη φωνή της Τζάζ είναι ούτε η καλύτερη πιανίστρια ούτε μεγάλη συνθέτης ή στιχουργός.
Το ότι κατάφερε να ξεχωρίσει από τον σωρό τον παρόμοιων καλλιτεχνών και να γίνει παγκόσμια γνωστή οφείλετε στο ότι ήξερε τι είχε να "πουλήσει" και σε ποιούς.:grinning-smiley-043

09.jpg

F5AB184BC9106C27514FC52147A1AEB7.jpg

Last edited:
Η θέση μου είναι,ότι άν κι ανήκω ως μεσήλιξ στην...χαϊεντική κοινότητα,δεν την πάω άν και λάτρης του ωραίου φύλου.

Διχασμός κι αυτός!

Φίλτατε,χαρακτήρισες ειρωνευόμενος και πήρες μια απάντηση χωρίς αντίστοιχους χαρακτηρισμούς.Ετσι είναι όλα στην φύση,δράση-αντίδραση...

Πάντως δεν νομίζω η Ντιάνα να μας...ανακάλυψε κι γι' αυτό αφιερώθηκε στην τζαζ.Προφανώς ανακάλυψε τον Κοστέλλο κι αυτός την πρόώθησε,στο γήπεδο που θα μπορούσε να παίξει....

Last edited:
Ανάλαφρη, εύπεπτη, γνήσια (δε μου φέρνει στο νου κάποια από τις παλιές γυναικείες jazzοφωνές), πλαισιώνεται από αξιόλογους μουσικούς.

Είναι ευχάριστη σε γενικές γραμμές.

Το ότι είναι όμορφη εμφανισιακά είναι στα + της αλλά δε νομίζω ότι είναι ο μόνος λόγος που μιλάμε γι'αυτή.

Το "live in paris" είναι από τα καλύτερά της.

Re: Απάντηση: Η Diana Krall στην Θεσσαλονίκη. Εθελοντές ;

Η θέση μου είναι,ότι άν κι ανήκω ως μεσήλιξ στην...χαϊεντική κοινότητα,δεν την πάω άν και λάτρης του ωραίου φύλου.

Διχασμός κι αυτός!

Φίλτατε,χαρακτήρισες ειρωνευόμενος και πήρες μια απάντηση χωρίς αντίστοιχους χαρακτηρισμούς.Ετσι είναι όλα στην φύση,δράση-αντίδραση...

Πάντως δεν νομίζω η Ντιάνα να μας...ανακάλυψε κι γι' αυτό αφιερώθηκε στην τζαζ.Προφανώς ανακάλυψε τον Κοστέλλο κι αυτός την πρόώθησε,στο γήπεδο που θα μπορούσε να παίξει....

Eγώ δεν χαρακτήρισα κανένα αλλά έκανα αναφορά στο σχέδιο με το οποίο έχει καταφέρει να πουλά ακριβά τον εαυτό της η εν λόγω καλλιτέχνης.
Και δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου αλλά παρέθεσα και στοιχεία που αποδεικνύουν το σχέδιο πλασαρισματός της στη αγορά.
Το ότι αυτή θέλει χαιντάδες δεν σημαίνει πως θα τους έχει ή ότι αυτοί θα χαρακτηρίζονται όλοι συλλήβδην ώς κοινό της.Αυτό ήταν διαστρέβλωση λεγομένων για να δικαιολογήσουν μια άδικη επίθεση.
Οτι μαρκετίστικο κόλπο κάνει αυτή, η Μαρία Κάλλας πάντα θα έχει μεγαλύτερη απήχηση στους χαιντάδες από την ίδια.
Σιγά μην περίμενε να κάνει καριέρα μόνο με τους χαιντάδες ή με τους Ελληνες αν και κατάφερε το εισητήριο της συναυλίας της να είναι από τα ακριβότερα στη Ελλάδα και να τρέχεις στα χωράφια για να την δείς.
Για να πάει στο Half Note που ταιριάζει περισσότερο με το ρεπερτόριο της ούτε λόγος γιατί για να βγούν αυτά που ζητάει το εισιτήριο θα έπρεπε να πάει στα 150 ευρώ.

Χθες την είδα στο terra vibe (ερημο σε σχεση με όσα έχω συνηθίσει) και μου άρεσε.

Εχω κάποια CD/SACD της, δεν ειμαι φαν, δεν μπορω να κρινω με τα κριτηρια σας αλλα κατέληξα στο ότι το live κανει μεγαλη διαφορα σε αυτη τη μουσική (προφανες θα μου πειτε ισως).

Γενικως ηταν όμορφα.

ΥΓ Μετανιωσα που δεν πηρα τη φωτογραφικη μαζι...

Re: Απάντηση: Η Diana Krall στην Θεσσαλονίκη. Εθελοντές ;

Eγώ δεν χαρακτήρισα κανένα αλλά έκανα αναφορά στο σχέδιο με το οποίο έχει καταφέρει να πουλά ακριβά τον εαυτό της η εν λόγω καλλιτέχνης.
Και δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου αλλά παρέθεσα και στοιχεία που αποδεικνύουν το σχέδιο πλασαρισματός της στη αγορά.
Το ότι αυτή θέλει χαιντάδες δεν σημαίνει πως θα τους έχει ή ότι αυτοί θα χαρακτηρίζονται όλοι συλλήβδην ώς κοινό της.Αυτό ήταν διαστρέβλωση λεγομένων για να δικαιολογήσουν μια άδικη επίθεση.
Οτι μαρκετίστικο κόλπο κάνει αυτή, η Μαρία Κάλλας πάντα θα έχει μεγαλύτερη απήχηση στους χαιντάδες από την ίδια.
Σιγά μην περίμενε να κάνει καριέρα μόνο με τους χαιντάδες ή με τους Ελληνες αν και κατάφερε το εισητήριο της συναυλίας της να είναι από τα ακριβότερα στη Ελλάδα και να τρέχεις στα χωράφια για να την δείς.
Για να πάει στο Half Note που ταιριάζει περισσότερο με το ρεπερτόριο της ούτε λόγος γιατί για να βγούν αυτά που ζητάει το εισιτήριο θα έπρεπε να πάει στα 150 ευρώ.

Μπορούσες με πιό κόσμιο και ήπιο τρόπο να μας εξηγήσεις
τους λόγους που δεν την πάς..Σίγουρα όλοι έχουμε τη νοημοσύνη να το καταλάβουμε χωρίς κραυγαλέες συγκρίσεις
και φυσικά να σεβαστούμε τα προσωπικά γούστα ο ένας του άλλου...
Αντ´αυτού οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησες έκαναν τα πόστς σου
στην καλύτερη να εμφανίζονται σαν flame...

Παντως στεναχωρεθηκα πολυ που δεν πηγα.
Ακουσα πολυ καλα λογια. οχι απο ανθρωπους του φορουμ, αλλα το ιδιο κανει.
Θα ηθελα πολυ να τη ακουγα και επιτελους απο κοντα...:bigcry:

Αν και ποσο πιο κοντα να την ακουσω επιτελους??
Πιο κοντα απο τα 2.5 μετρα????
Και με τα νεα ηχεια...Απολαυση..:drummer:

Δε την βλεπω βεβαια...Ψιλα γραμματα...

Και εγω στεναχωρηθηκα που δεν πηγα, αλλα ειχα γαμο...
Μου αρεσει πολυ η "βλαχαρα" και το Live in Paris ειναι απο τα αγαπημενα μου cd/dvd...