Χμ...'Οντως, όλα είναι ένας αχταρμάς μέσα σου...
Av έκανα εγώ το ίδιο σχόλιο για εσένα τι ποινή προβλέπεται μπορεί να απαντήσει ο DIPIE.
Θα σου απαντήσω..
Προσβάλεις εδώ και κάμποσα πόστς τη Hi-End κοινότητα, με ειρωνείες τύπου
λιγούρηδες μεσήλικες, γέρους, κτλ.
Μου είναι αδιάφορο αν σου αρέσει η όχι η krall(αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου) αλλά άρχισες να είσαι αρκετά προκλητικός και να γράφεις
οτι σου κατέβει χωρίς να ενδιαφέρεσαι για τα υπόλοιπα μέλη ή τους επισκέπτες
που διαβάζουν...
Η υπομονή μου εξαντλείτε σιγά-σιγά...
Mε τη λογική σου βρε Musicalicious οποιαδήποτε γυναίκα είναι καστανόξανθια, φοράει ψιλοστενό φόρεμα και κάθεται σταυροπόδι μιμείται την Sharon! Δεν βλέπεις ότι υπεργενικεύεις και κάνεις λάθος?
καλή είναι.
Η θέση μου είναι,ότι άν κι ανήκω ως μεσήλιξ στην...χαϊεντική κοινότητα,δεν την πάω άν και λάτρης του ωραίου φύλου.
Διχασμός κι αυτός!
Φίλτατε,χαρακτήρισες ειρωνευόμενος και πήρες μια απάντηση χωρίς αντίστοιχους χαρακτηρισμούς.Ετσι είναι όλα στην φύση,δράση-αντίδραση...
Πάντως δεν νομίζω η Ντιάνα να μας...ανακάλυψε κι γι' αυτό αφιερώθηκε στην τζαζ.Προφανώς ανακάλυψε τον Κοστέλλο κι αυτός την πρόώθησε,στο γήπεδο που θα μπορούσε να παίξει....
Eγώ δεν χαρακτήρισα κανένα αλλά έκανα αναφορά στο σχέδιο με το οποίο έχει καταφέρει να πουλά ακριβά τον εαυτό της η εν λόγω καλλιτέχνης.
Και δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου αλλά παρέθεσα και στοιχεία που αποδεικνύουν το σχέδιο πλασαρισματός της στη αγορά.
Το ότι αυτή θέλει χαιντάδες δεν σημαίνει πως θα τους έχει ή ότι αυτοί θα χαρακτηρίζονται όλοι συλλήβδην ώς κοινό της.Αυτό ήταν διαστρέβλωση λεγομένων για να δικαιολογήσουν μια άδικη επίθεση.
Οτι μαρκετίστικο κόλπο κάνει αυτή, η Μαρία Κάλλας πάντα θα έχει μεγαλύτερη απήχηση στους χαιντάδες από την ίδια.
Σιγά μην περίμενε να κάνει καριέρα μόνο με τους χαιντάδες ή με τους Ελληνες αν και κατάφερε το εισητήριο της συναυλίας της να είναι από τα ακριβότερα στη Ελλάδα και να τρέχεις στα χωράφια για να την δείς.
Για να πάει στο Half Note που ταιριάζει περισσότερο με το ρεπερτόριο της ούτε λόγος γιατί για να βγούν αυτά που ζητάει το εισιτήριο θα έπρεπε να πάει στα 150 ευρώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.