Η Diana Krall στην Θεσσαλονίκη. Εθελοντές ;

Τι ακριβώς θα κάνουν οι εθελοντές στην Diana Krall??:smile::smile:

Mαλλον της κρατανε σφιχτα το στομα να μη βγαζει αχνες κραυγες οταν παιζει σολο πιανο...
Και οι υπολοιποι μισοι κρατανε σφιχτα την αναπνοη του μπασιστα...ολοι τον Chick Korea πανε να μοιαξουν δηλαδη??:drummer:

Δεν νοιωθουν οτι ηχογραφουνται???

Κι οποιο περρισευουν, στο ακροατηριο αυριο στη Μονη Λαζαριστων Θεσσαλονικης με εισητιριο απο 45-120 ευρω.

Mαλλον της κρατανε σφιχτα το στομα να μη βγαζει αχνες κραυγες οταν παιζει σολο πιανο...
Και οι υπολοιποι μισοι κρατανε σφιχτα την αναπνοη του μπασιστα...ολοι τον Chick Korea πανε να μοιαξουν δηλαδη??:drummer:

Δεν νοιωθουν οτι ηχογραφουνται???

Κι οποιο περρισευουν, στο ακροατηριο αυριο στη Μονη Λαζαριστων Θεσσαλονικης με εισητιριο απο 45-120 ευρω.

Δεν ξέρω τι λέτε για τη αψηλή, αλλά στο Ηρώδειο πρόπερσυ ζωγράφισε!
Ερωτική, φτιαξιάρικη Jazz, με τη βραχνή,νωχελική φωνή της και μια καλοκουδισμένη
μπάντα από βετεράνους μουσικούς δημιουργούν ένα κλίμα ότι πρέπει
για μια καλοκαιρινή βραδυά...Συστήνεται ανεπιφύλαχτα!

Last edited:
Απάντηση: Re: Η Diana Krall στην Θεσσαλονίκη. Εθελοντές ;

Τουλάχιστον παντρεύτηκε μεγάλο μουσικό.....

O Κοστέλλο είναι όντως εξαιρετικός κι απο τους αγαπημένους μου.Η Ντιάνα είναι καλή κι όμορφη,έχω δισκάκια της,αλλά δεν την πάω,πάει για χρήμα και δόξα,είναι άξιο τέκνο των καιρών,εμπορική(γι' αυτό επέλεξε και τον σύζυγο αυτό).Δεν έχει στόφα καλλιτέχνη...

Η Πεϊρού είναι κλάσεις ανώτερη και πολύ πιό αληθινή.

Re: Απάντηση: Re: Η Diana Krall στην Θεσσαλονίκη. Εθελοντές ;

...Η Ντιάνα είναι καλή κι όμορφη,έχω δισκάκια της,αλλά δεν την πάω,πάει για χρήμα και δόξα,είναι άξιο τέκνο των καιρών,εμπορική(γι' αυτό επέλεξε και τον σύζυγο αυτό).Δεν έχει στόφα καλλιτέχνη...

Η αψηλή είναι άψογη επαγγελματίας πάντως, άσχετα ότι πολλοί
την ψέγουν ότι δεν παράγει δικά της κομμάτια..
Εμένα προσωπικά δεν με ένοχλεί αυτό το γεγονός
από τη στιγμή που η ερμηνείες της έχουν έντονο προσωπικό στοιχείο
και είναι αδύνατο να την μπερδέψεις με κάποια άλλη..

Η Πεϊρού είναι κλάσεις ανώτερη και πολύ πιό αληθινή.

Πάντως πέρσυ στο Lagonisi resort η Πεϊρού συνδύασε τις διακοπές της
με μια αρπαχτή!..Εμφανίστηκε σόλο, με μια κιθάρα, ούτε μπάντα ούτε τίποτις...

Re: Απάντηση: Η Diana Krall στην Θεσσαλονίκη. Εθελοντές ;

Δεν της χρειάζεται μπάντα...

Γιατί?...
Αφού όλα τα κομμάτια που ερμηνεύει έχουν τουλάχιστον ένα κουαρτέτο
από πίσω..

O Η Ντιάνα είναι καλή κι όμορφη,έχω δισκάκια της,αλλά δεν την πάω,πάει για χρήμα και δόξα,είναι άξιο τέκνο των καιρών,εμπορική(γι' αυτό επέλεξε και τον σύζυγο αυτό).Δεν έχει στόφα καλλιτέχνη...

.

Εγώ λέω ότι ήταν πανέξυπνη η στρατηγική της στο μάρκετινγκ.
Διάλεξε για κοινό της όχι πιτσιρικάδες αλλά πλούσιους, γέρους, Χαιεντάδες :award:

Εγώ λέω ότι ήταν πανέξυπνη η στρατηγική της στο μάρκετινγκ.

Tι εννοείς?..Οτι είχε να επιλέξει μεταξύ R&B ή hiphop και Jazz
και προτίμησε τη Jazz λόγω μάρκετιγκ?

Διάλεξε για κοινό της όχι πιτσιρικάδες αλλά πλούσιους, γέρους, Χαιεντάδες :award:

Δύσκολο κοινό, αφού λιγοστεύει μέρα την ημέρα, λόγω ηλικίας
και οικονομικής κρίσης!-bye-

Kοίτα μια εμφάνιση την είχε, και προσπαθεί να τη διατηρήσει τώρα που είναι 46, ένα πιανάκι έπαιζε τι επιλογές είχε.
Να πάει να πιάσει την μεγάλη αγορά που είναι τα δωδεκάχρονα και που την λυμαίνονταν διάφορα προιόντα τύπου Μαντόνα,Βρίτνευ,Ανκιλέρα δεν την έπαιρνε γιατί εκεί εχουν επενδυθεί δίσ σε διαφήμιση και θα την έτρωγαν λάχανο.
Θα μπορούσε να διαλέξει μετά μόνο την αγορά των πάνω από πενήντα που ακούν κλασική και Τζάζ.
Η κλασική θέλει πολλές σπουδές και προσπάθεια για να ξεχωρίσεις και τα κέρδη δεν είναι πολλά ούτε σίγουρα.
Τι της έμεινε η Τζάζ .
Που την συνδύασε με Χαιέντ παραγωγές για τα ακριβά συστήματα και αντιγραφή του στύλ,εικόνας,ντυσίματος της Σάρον Στόουν στο Βασικό Ένστικτο για να αποπλανεί τους γέρους χωρίς το παγοκόφτη αλλά με το μεθυστικό πιανάκι της που τους έπαιζε πολύ γνωστές τους μελωδίες από τα νιάτα τους !

09.jpg

25.jpg

F5AB184BC9106C27514FC52147A1AEB7.jpg

diana.jpg

diana.jpg

Diana_Krall,_The_Look_Of_Love.jpg

Last edited:
Κάπου τα έχεις μπερδέψει όλα μαζί....

Γιατί τόση εμπάθεια?

Είναι γιατί είμαι κάτω των πενήντα και μπορώ να μιλάω ελευθερα εμένα δεν με κυνηγάει ΑΥΤΗ !
Μάλλον δεν πρόσεξες την πρώτη φωτογραφία (Σάρον Στόουν) από την ταινία και τη τρίτη φωτογραφία (Νταιάνα Κράλ) από συναυλία της.
Copy paste έχει κάνει τον ρόλο που στη ταινία υποδούλωνε τους μεσήλικες...
Δες και την δεύτερη φωτογραφία (από την ταινία) και την τελευταία για να δείς πόσο καλά αφομοίωσε το μάθημα.
Πως δηλαδή να μοστράρεις τα πόδια σου σε λιγούρηδες μεσήλικες !

Kαι μερικές ακόμα προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού:

diana_krall_150.jpg

diana-krall.jpg

10045249395.jpg

10045249221.jpg

10045249222.jpg

Last edited:
Oχι βέβαιο ότι θα γλίτωνε από την γοητεία της και αυτός ο πορνόγερος με πτυχίο(της Μόνικα Λεβίνσκι)

diana-krall-240.jpg

Αν και εδώ θυμίζει την Λιάνη στα νιάτα της

diana-krall-160.jpg

diana-krall-100.jpg

diana-krall-200.jpg

Και μια από τα νιάτα της όταν ξεκίνησε

Diana_Krall.jpg

Last edited: