Έχει νόημα γιατί την Παρασκευή ξεκινάει η 2η Ψηφιακή μετάβαση και μέχρι να ολοκληρωθεί πρέπει να υπάρχουν και τα 3 mux.Μολις ολοκληρωθεί και εφόσον δεν πάμε σε Τ2 το πιθανότερο είναι οι 2 παλαιότερες συχνότητες να κλείσουν.
Κλειδί είναι ίδιο ,αλλά θα πρέπει να περαστεί στον δέκτη η νέα συχνότητα με τα sid των καναλιών.Αυτο γίνεται η με αναβάθμιση ,η χειροκίνητα μέσα από το menu με το τηλεχειριστήριο, η επειδή δεν ξέρω τον συγκεκριμένο δέκτη με softcam.
καλησπερα.
Αλλαξε κατι πλεον στις 3Ε σχετικα με τις συχνοτητες απο προχθες βραδυ δεν παιζει καμια συχνοτητα. Τσεκατα με το πεδιομετρο στο πιατο και δεν εχω σημα.
Επανερχομαι.
Τα καναλια τα επιανα απλα κατι εγινε και χαθηκαν, υπεθεσα κουνηθηκε το ματι, μιας και το εχω παρακεντρο στις 9Ε.
Ψαχνω αλλα δεν βρισκω καμια συχνοτητα απο τις επιθυμητες. Βαζω μια αλλη 10901H 1501 ενα αφρικανικο καναλι και το βρηκα.
Δοκιμαζω με αλλα δυο lnb στην ιδια θεση αλλα τα digea δεν. Επειδη εχω αγανακτησει μπορει να βοηθησει κανεις με καποια ιδεα τι μπορει να συμβαινει που λογω κουρασης δεν το βλεπω?