Η Digea και η ΕΡΤ στον Eutelsat 3Β @ 3.1°E

Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3.1E

άκυρο τα ξανακανα σκαν και όλα ΟΚ.

Κάτι άσχετο περασα στον δέκτη (edision Argus HD) ένα παλιό λογισμικό που δουλεύει καλύτερα και με αφήνει να περνάω μπισκότα αλλά τώρα δεν μου δείχνει το ΑΝΤ1 EUROPE τι παίζει με αυτόν;

Re: Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3.1E

Πολύ πολύ σωστά!

Ο συγκεκριμένος αλγόριθμος είναι της εταιρίας Cisco, και είναι ο δικός της "κλειστός" τρόπος για Multistream.
Δεν ξέρω ποιος έγραψε το συγκεκριμένο κομμάτι στο SATLEO.

Από την άλλη πλευρά, ξέρει κάποιος αν υπάρχει και πόσο κοστίζει μία απλή μοντούλα CI για BISS? Και πως της περνάμε κλειδιά?
Το ρωτάω αυτό διότι οι επαγγελματικές μοντούλες της ASTON που χρησιμοποιώ εγώ σε κάποιες δουλείες, κοστίζουν περί τα 600 Ευρώ η μία.
Και για να περάσεις κλειδιά, θα πρέπει να τη βάλεις σε επαγγ. δέκτη και να την προγραμματίσεις από τη σειριακή του δέκτη.
Αν αυτή είναι και η πρακτική σε τυχόν άλλες υπάρχουσες μοντούλες του εμπορίου, σίγουρα δεν είναι χρηστικός τρόπος για τον καθένα, ακόμη και αν κοστίζουν 50 Ευρώ...

Δες την Diablo Cam 2 και για τον προγραμματισμό της το Cas Interface 3 +Plus.

Re: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3.1E

αν μπορούσε να με διαφωτίσει κανείς για το πως ανάβουμε τα φώτα στο dvbviewer θα ήμουν υπόχρεος...

Επειδή με ρωτάνε διάφοροι φίλοι με pm, που φυσικά δεν μπορώ να απαντώ σε όλα, μερικές γρήγορες και γενικές οδηγίες για το vplug

- συντονιζόμαστε στο κανάλι (πχ Mega στις 3 μοίρες ανατολικά)
- ανοίγουμε τον editor του Vplug
- πηγαίνουμε μενού (tab) SID
- δεξί κλικ στη λίστα με τα sid
- από το μενού που ανοίγιε επιλέγουμε το "Find current channel".

Τώρα εμφανίζεται η εγγραφή για το συγκεκριμένο κανάλι. Πηγαίνουμε δεξιά στο πεδίο "Bisskey", βάζουμε το biss και πατάμε το "Update". Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και για τα υπόλοιπα κανάλια. Στο παράθυρο monitor του vplug φροντίζουμε επίσης να είναι τσεκαρισμένο το AutoECM.

Last edited:

Ίδωμεν το φως το αληθινόν...ευχαριστώ...

Θα με τρελανει το altdvb.
Aφου το απεγκατεστησα πλήρως το ξαναεγκατέστησα με καινουργιο vplug και νέα vsids.
Aυτήν την φορά το κλειδι ανοιγει και γίνεται κίτρινο αλλά εικόνα τίποτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3.1E

Δες την Diablo Cam 2 και για τον προγραμματισμό της το Cas Interface 3 +Plus.

Big thanks!

Να σου πω. Δοκίμασα και έβαλα κλειδιά στη Diablo 2 αλλά φως δεν είδα. Δεν τα πάω καλά με αυτά. Ούτε στο AZBox HD + που έχω βλέπω φως. Ίσως να χρειάζονται κάποια μικρορύθμιση, αλλά να πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει παραπάνω. Δεν καίγομαι γιατί τα βλέπω από τη Νova. Αν ανέβουν της ERT (ERT HD) τότε θα ασχοληθώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3.1E

Να σου πω. Δοκίμασα και έβαλα κλειδιά στη Diablo 2 αλλά φως δεν είδα. Δεν τα πάω καλά με αυτά. Ούτε στο AZBox HD + που έχω βλέπω φως. Ίσως να χρειάζονται κάποια μικρορύθμιση, αλλά να πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει παραπάνω. Δεν καίγομαι γιατί τα βλέπω από τη Νova. Αν ανέβουν της ERT (ERT HD) τότε θα ασχοληθώ.
Ναι καλά……….. Με το κάτοπτρο που έχεις μην περιμένεις ΦΩΣ!!!
Είναι διαβρωμένο του κρατά!!! :flipout::flipout:

Σήμερα ανέβηκα ταράτσα και άλλαξα το LNB. Το "γύρισα" πάλι σε Inverto Black Ultra.
Το πιάτο έχει κάμποσα χτυπηματάκια (3-4) από τις μετακομίσεις αλλά αυτό είναι όλο!! Κατά τα άλλα είναι στην πένα ... :guitarist:

Edit: Όποιος βλέπει με την Diablo 2 αν θέλει να μου στείλει ένα πμ να μου πει το πως. Ευχαριστώ.

Last edited:

Σήμερα ανέβηκα ταράτσα και άλλαξα το LNB. Το "γύρισα" πάλι σε Inverto Black Ultra.
Το πιάτο έχει κάμποσα χτυπηματάκια (3-4) από τις μετακομίσεις αλλά αυτό είναι όλο!! :grinning-smiley-043Κατά τα άλλα είναι στην πένα :grinning-smiley-043... :guitarist:

Edit: Όποιος βλέπει με την Diablo 2 αν θέλει να μου στείλει ένα πμ να μου πει το πως. Ευχαριστώ.
Γιώργο γι αυτό ζήτησε γερανό ο Αντώνης???
Κάτοπτρο θέλει να σου φέρω? :BDGBGDB55:

Με γερανό? Τι... 5μετρο πιάτο θα
373047_142183499234186_1441752140_q.jpg
?

Καλημέρα στο forum.Θα ήθελα αν μπορείτε και επιτρέπεται να μου λύσετε την απορία γιατί στον Edision Mini IP 2 in 1 που έχω και με τα μπισκότα που υπαρχουν στο διαδίκτυο καθαρίζουν το Star , το ΜΕGA και το ΣΚΑΙ αλλα παραμένουν κατάμαυρα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3.1E

Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν ασχολήθηκα εγώ με την κάρτα και τον προγραμματισμό της και δεν τα έχω για να πειραματιστώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3.1E

Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν ασχολήθηκα εγώ με την κάρτα και τον προγραμματισμό της και δεν τα έχω για να πειραματιστώ.

Οκ δεν είπα για σένα προσωπικά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όποιος έχει την μοντούλα.
Και γω που την έχω, δεν έχω ασχοληθεί !!

Καλημέρα στο forum.Θα ήθελα αν μπορείτε και επιτρέπεται να μου λύσετε την απορία γιατί στον Edision Mini IP 2 in 1 που έχω και με τα μπισκότα που υπαρχουν στο διαδίκτυο καθαρίζουν το Star , το ΜΕGA και το ΣΚΑΙ αλλα παραμένουν κατάμαυρα?

Διαβασε στο post No 162 , μπορει να σε βοηθησουν αυτα που εχω γραψει......

η 12,741 της ερτ επέστρεψε!