Η Digea και η ΕΡΤ στον Eutelsat 3Β @ 3.1°E

Re: Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3.1E

Διαβασε στο post No 162 , μπορει να σε βοηθησουν αυτα που εχω γραψει......

Το έχω ήδη διαβάσει. Αλλα μάλλον δε φταίει αυτό.Γιατί έχω full σήμα στα κανάλια τα οποίθα είναι απλά μαύρα

Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3.1E

Eπειδη ειμαι καπως άσχετος, ανεβηκε η digea και η ΕΡΤ στον Eutelsat 31E?

3.1E και οχι 31Ε.
Και αν ναι ειναι δωρεαν?

Re: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3.1E

Και στις 2 συχνότητες δεν έχω σήμα.
Το πρωί ειχα κανονικά.

"Παίζουν" φαίνεται πάλι με το SR, είναι 9536 αυτή τη στιγμή (αλλά τίποτα δεν αποκλείει να το αλλάξουν πάλι και να επιστρέψουν στο παλιό)

test.jpg

δοκιμασα και το SR και FEC και δεν εχω σημα.υπαρχει κανα νεο για το τι γινετε?

Δουλεύουν κανονικά και οι δύο συχνότητες με τις μεσημεριανές αλλαγές. SR 9536 και FEC 3/5.

alpha.jpg

mega.jpg

Σωτ, άσχετο .....ποιο skin είναι αυτό ????

Πειτε ρε παιδια, μυστικο ειναι? Ειναι ανεβασμενα τα ψηφιακά ? Απο οτι καταλαβα δεν ειναι επισημα ανεβασμενα και καθε τοσο αλλαζουν συχνοτητα? Εμημερωστε pls.
Aφου εχω δορυφορικο γιατι να σκασω χρηματα για ψηφιακο δεκτη?

Τι ακριβώς ρωτάς, ποιο είναι μυστικό; Σε όλες αυτές τις σελίδες τι συζητάμε; Καθόλου δεν αλλάζουν οι συχνότητες, απλά γίνονται δοκιμές του SR και του FEC, προφανώς για να βρουν ποιος συνδυασμός είναι ο βέλτιστος για την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λειτουργία των εκπομπών. Άλλα όποιες αλλαγές κι αν έχουν γίνει έως τώρα, αμέσως αναφέρονται εδώ.

Η Digea λεει οτι ΔΕΝ εκπεμουν τα καναλια τους απο δορυφορο, για αυτο ρωταω. Τα καναλια αυτα ειναι δωρεαν? ΣΤο kingofsat λεει για κρυπτογραφηση BISS.
http://gr.kingofsat.net/sat-e3c.php

Τα καναλια της ΕΡΤ,ERT HD εκπεμπουν και αυτα? (πλην απο τηννοβα) , Δεν τα βρισκω στο Κingofsat

Last edited:

Η δορυφορική εκπομπή της Digea γίνεται για τη τροφοδοσία των επίγειων πομπών, κι όχι για απευθείας λήψη από τους τηλεθεατές. Άσχετα από αυτό, η λήψη είναι εφικτή από οποιονδήποτε έχει κάτοπτρο στραμμένο στις 3,1 ανατολικά και δορυφορικό δέκτη DVB-S2. Η εκπομπή είναι κρυπτογραφημένη με BISS (το κλειδί είναι γνωστό) αλλά όχι συνδρομητική. Υπό αυτή την έννοια είναι δωρεάν...

Τα καναλια της ΕΡΤ,ERT HD εκπεμπουν και αυτα? (πλην απο τηννοβα) , Δεν τα βρισκω στο Κingofsat

Όχι, ίσως εκπέμψουν αργότερα με παρόμοιο τρόπο...

Ωραία, θα φωναξω τεχνικό για στροφη και lnb στις 3.1E. To κλειδη που είναι γνωστό που θα το βρω?

Με λίγο ψάξιμο στο Google ή εδώ (όχι άμεσα, με κάποια μετατροπή) ή σε κάποιο από τα διάφορα softκαμ που κυκλοφορούν παντού στο διαδίκτυο για διάφορους δέκτες...

Εγω παντως ,στις νεες συχνοτητες , δεν τα βρισκω τα καναλια .....