Η Digea και η ΕΡΤ στον Eutelsat 3Β @ 3.1°E

Re: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3C @ 3.1°E

Τελικά θα υπάρξει καμία ενημέρωση για το τι ακριβώς συνέβη; Αν θέλουν να κάνουν δοκιμές να τις κάνουν στις 3 τα ξημερώματα και όχι το απόγευμα που έβλεπαν εκατοντάδες χιλιάδες.

Παιδια με συγχωρειτε κανουν δοκιμες?? ξαφνικα δεν εχω καθολου σημα στους 3

Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3C @ 3.1°E

Σημερα εκανα ενα multifeed, Μοναχο με 60ρι, κεντρο 9μοιρες, παρακεντρα 19 και 3 μοιρες.
Ληψη 19μοιρων 10 με 11 db αναλογα τη συχνοτητα και ο αλφα στις 3 εφερνε 8 db με συννεφια.

Re: Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3C @ 3.1°E

Καλημέρα σε όλους,
Δεν ειμαι και πολύ σίγουρος ότι πρέπει να postάρω την ερωτησή μου σε αυτο το thread, αλλα ακούστε τι θέλω..
Λόγω κάκιστης έως μηδενικής λήψης στο εξοχικό, ένα χωριουδάκι κοντα στην Λαμία , σκέφτομαι να αξιοποιήσω παροπλισμένο εξοπλισμό ( πιάτο της nova 80άρι + εναν HIRSCHMANN CSR 60 CI ) για να μπορέσω να πιάσω τον Eutelsat 3C και το σήμα της Digea.
Η ερώτηση αφορά τον δέκτη, για το πόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή θέλει κάποιου είδους αναβάθμιση, πχ κάποια μοντούλα που θα τον αναβαθμίσει και εάν όντως χρειάζεται κάτι τέτοιο, έχετε να προτείνετε κάποιες λύσεις ?

Αποκλείεται κάποiα μοντουλα που θα τον κάνει hd ?

Να ρωτήσω κάτι τα κανάλια της digea ειναι κλειδωμένα και αν ναι πως τα ξεκλειδωνουμε ο δέκτης μου ειναι η τηλεόραση Samsung 46f6500 ευχαριστώ

Πρεπει να αγορασεις ειδικο δεκτη που να δεχεται biss, με την τηλεοραση δεν θα κανεις τιποτα.

Κάπου διάβασα πως γίνεται και με τη τηλεόραση, άλλα είναι πολύπλοκο και ακριβό. Δηλαδή ενα ci πατσαρισμενο για biss, καθώς και κάρτα που θα περάσεις τα μπισκότα, κλπ..
Ενώ με ένα HD δέκτη Που να παίρνει κλειδακια, που ξεκινάνε από. 50ευρώ, είσαι έτοιμος.

καλησπερα.θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεματακι που προεκυψε.ο αδερφος μου μετακομισε στην αφρικη και συγκεκριμενα στο lubumbashi στο νοτιο κονγκο.το προβλημα ειναι στο γεγονος οτι δεν υπαρχει τιποτα να δει απο τηλεοραση εκει οποτε σκεφτηκα αν ειναι δυνατη η ληψη του συγκεκριμενου δορυφορου εκει για θεαση digea.απο μια ματια που εριξα στο satbeams ειδα οτι εχει καλυψη με 1.30 πιατο, αλλα ειδα οτι εχει και κατι δεσμες με διαφορετικη καλυψη η καθε μια.οποτε η ερωτηση ειναι αν πιστευετε οτι οι συχνοτητες της digea θα μπορουσαν να ληφθουν εκει με καποιο πιατο. το ιντερνετ που εχουν ειναι αθλιο και δεν μπορει να δει ουτε webtv οποτε ειναι η τελευταια λυση που εχει μεινει ευχαριστω προκαταβολικα

Last edited by a moderator:

Δεν υπάρχει δέσμη του Eutelsat 3C που να λαμβάνεται με 130cm πιάτο στο Κονγκό. Η digea είναι στην Europe A που δεν λαμβάνεται στην Αφρική. Θα πρέπει να κοιτάξεις κάποιον άλλο δορυφόρο.

αλλο δορυφορο με ελληνικα καναλια εκτος απο τους γνωστους 9-13 δεν γνωριζω εκτος αν καποιος ξερει αν υπαρχει

καλησπερα.θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεματακι που προεκυψε.ο αδερφος μου μετακομισε στην αφρικη και συγκεκριμενα στο lubumbashi στο νοτιο κονγκο.το προβλημα ειναι στο γεγονος οτι δεν υπαρχει τιποτα να δει απο τηλεοραση εκει οποτε σκεφτηκα αν ειναι δυνατη η ληψη του συγκεκριμενου δορυφορου εκει για θεαση digea.απο μια ματια που εριξα στο satbeams ειδα οτι εχει καλυψη με 1.30 πιατο, αλλα ειδα οτι εχει και κατι δεσμες με διαφορετικη καλυψη η καθε μια.οποτε η ερωτηση ειναι αν πιστευετε οτι οι συχνοτητες της digea θα μπορουσαν να ληφθουν εκει με καποιο πιατο. το ιντερνετ που εχουν ειναι αθλιο και δεν μπορει να δει ουτε webtv οποτε ειναι η τελευταια λυση που εχει μεινει ευχαριστω προκαταβολικα

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω φίλε, αλλά δεν το βλέπω...
Τα κανάλια της digea βρίσκονται στη δέσμη Eutelsat 3D Ku-band Europe A.
Αν δεις στο satbeams θέλει 1,5 μ πιάτο στη νότια Αίγυπτο. Συνεπώς....

καταλαβα.οποτε ελληνικη τηλεοραση δεν παιζει να βαλει εκει.θα τον ενημερωσω.ευχαριστω για τον χρονο σας

Μιας και αναφέρθηκε το θέμα, υπάρχει θέμα νομιμότητας στο streaming ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ καναλιών?