Καλησπερα.και καλως σας βρισκω.εχετε περασει καινουρια κλειδια? εγω ετσι οπωσ τον πηρα δεν εκανα τιποτα και δεν παιζει το Ε με edission progressive ts!!! δεν καταλαβαινω γιατι!!
Έτσι όπως το ακούω, δεν είναι σωστό. Και μόνο με την αλλαγή του πιάτου, η ποιότητα σήματος πρέπει να ανέβηκε.
Για να μην ανέβηκε... ή ο δέκτης δεν μπορεί να την δείξει... ή το LNB δεν ταιριάζει με το νέο πιάτο και τελικά έχεις την ίδια απόδοση με πριν.
Έπρεπε να είχες δει με το πεδιόμετρο το πριν και να έβλεπες τώρα τις νέες μετρήσεις.
Φίλε astrea966, το μόνο που θα σου πω με σιγουριά είναι ότι πήρες ένα μέτριο κάτοπτρο...
Φίλε astrea966, το μόνο που θα σου πω με σιγουριά είναι ότι πήρες ένα μέτριο κάτοπτρο...
καλησπερα.εχω μια απορια και θα ηθελα μια βοηθεια απο τους ειδημονες.ειχα ενα 60αρι πιατο (αυτο που εδινε η νοβα το 2001 πριν τα χαλασει μετα) και το ειχα γυρισμενο στις 3.1Ε για τα καναλια της digea.κρητη που βρισκομαι επιανα τον δορυφορο οριακα θα ελεγα αφου ο vu-solo 2 που εχω εδειχνε 37-38% σημα στα καναλια.οταν ο καιρος ηταν καλος δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα οταν εβρεχε αρκετα ειχα σπασιματα στην εικονα και πολλες φορες 0% σημα.αλλαξα λοιπον προχθες το πιατο με ενα xtreme Europa 80cm με την λογικη οτι θα βελτιωθει η κατασταση.το περιεργο ειναι οτι ο δεκτης εξακολουθει και δειχνει το ιδιο ποσοστο σηματος.καμια βελτιωση.το κακο ειναι οτι δεν μετρησα το προηγουμενο με το πεδιομετρο να να δω τις μετρησεις αλλα στον δεκτη δεν ειδα καμια διαφορα.βασικα εχω 2 VU και οι δυο τα ιδια δειχνουν.ειναι λογικο αυτο?ο καιρος βεβαια δεν εχει χαλασει για να δω και στην πραξη αλλα μου φαινεται παραξενο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.